Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Örülök, hogy tetszett! Nagy öröm volt levezetni is. Vagy jövőre vagy az EpIX előtt megismételjük. 4 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Gratula Obinak és minden elismerésem Donát,hogy ezt kiötlötted és levezetted Az meglepett, hogy Luke lett a második de örülök neki 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Én is meglepődtem Obi-Wan győzelmén, de gratula neki! Donát, köszi szépen az ötletért és a megvalósításért, remek móka volt! Nagyon jól szórakoztam, és az idő is gyorsabban telt. 1 Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. December 13. Hozzászólás ideje: 2017. December 13. Megérdemelt győzelem volt, bár én titkon reménykedtem abban hogy Palpatine mester order 66 üzemmódba kapcsol és megnyeri az egészet, de így is jó. Donát azúton is köszönöm a munkát amit beletettél ebbe a kis házi versenybe. Nagyon profi volt az egész. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. December 13. Hozzászólás ideje: 2017. December 13. jó móka volt, Obi-Wan bizonyította hogy megérdemel egy spin off filmet! Donát, köszi a munkádat, profi volt! 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2017. December 13. Hozzászólás ideje: 2017. December 13. Donát! Köszi a szavazósdit! Nagyon szupi volt! Gratulációm Obinak a győzelemhez! Megérdemelte! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. December 13. Hozzászólás ideje: 2017. December 13. Köszi a szakszerű és izgalmas lebonyolítást! Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2017. December 13. Hozzászólás ideje: 2017. December 13. Fantasztikus és izgalmas játék volt; köszi a lebonyolítást és a belé fektetett időt, Donát! Kár, hogy csak kb. a háromnegyedénél tudtam bekapcsolódni. A legközelebbinél igyekszem már az elejétől szavazni. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. December 13. Hozzászólás ideje: 2017. December 13. Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy Obi-Wan be tudja húzni ezt a viadalt, de természetesen nagyon örülök neki. És nagyon tetszett az egész elképzelés, ill. a lebonyolítás. Azt hiszem, így kaptunk egy sokkal átfogóbb képet arról, hogy ebben a közösségben ki hogyan viszonyul egyes karakterekhez, ki milyen szempontok alapján ítéli meg őket stb.. Kifejezetten érdekes és értékes tapasztalatokkal gazdagodtam. Donát, hatalmas köszönet ezért az egészért, remélem hagyományt teremtettél vele. Egyetlen építőnek szánt megjegyzésem lenne a lebonyolítás kapcsán, bár ez részben egyéni ízlés kérdése. Én kevésbé szeretem az ilyen "egyenes kieséses" versenyeket, főleg ha sorsolásos. Sokszor a szerencse nem túl jó párosításokat hoz ki, ami torzíthatja az eredményt. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Ha ma kéne szavazni Luke biztos nyerő lenne. Az EP 8 Luke-ot a legnagyobb Jedik közé emeli. Amit ez a srác elért az a mai karakterek közül kiemelkedő. Mikor '81-ben néztem az Ep 4-et nem gondoltam volna hogy 2017-ben még vitázni fogok róla. Gyermekkorom hőse révbe ért. Oda ahova Mace Windu csak álmodhat hogy kerülhet. Azt hiszed ismered mire képes az Erő? Nézd meg az EP 8-at. Rá fogsz jönni hogy mekkorát tévedtél. 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 14. 15 órával ezelőtt, pb69 írta: Egyetlen építőnek szánt megjegyzésem lenne a lebonyolítás kapcsán, bár ez részben egyéni ízlés kérdése. Én kevésbé szeretem az ilyen "egyenes kieséses" versenyeket, főleg ha sorsolásos. Sokszor a szerencse nem túl jó párosításokat hoz ki, ami torzíthatja az eredményt. Van ötleted alternatívára? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Lehetne egy vigaszági verseny is a többi esélyes között. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. December 14. Hozzászólás ideje: 2017. December 14. 5 órával ezelőtt, Donát írta: Van ötleted alternatívára? Lehetne pl. olyasmi, hogy valamilyen séma alapján 4-es csoportokra bontani egyes szereplőket, ezen belül pedig nem a legkedveltebbet kellene kiválasztani, hanem sorrendet felállítani. A leggyengébb mondjuk mindig kiesne, a maradék versenyzőkből újabb csoportok alakulnának. Vagy úgy is lehet, hogy a továbbjutók megőrzik a pontjaikat, aztán 4-5 kör után mondjuk a legjobb 2/4 döntőzik. Így egyrészt árnyaltabb lenne a kép, hiszen az is sokat számít, hogy valakinél Yoda pl. gyengébb, mint Obi, de erősebbnek tartja Luke-nál és Hannál. Másrészt pedig egy-egy versenyző sokat lenne versenyben változatos körben, így jobban fel lehetne mérni az "erejét". Persze ehhez szerintem az is elengedhetetlen lenne, hogy a szavazás ideje alatt titkos legyen az eredmény. Csak hogy elkerüljük azt, hogy valaki a lemaradt kedvencét úgy segíti, hogy a versenyben előtte lévőt direkt leghátra sorolja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Hozzászólás ideje: 2018. Május 23. Donát! Eltűntek a képek a topikokból. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Június 16. Hozzászólás ideje: 2018. Június 16. A IX előtt is lesz Madness? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Június 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Június 16. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A IX előtt is lesz Madness? Ez a terv! 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 16. Hozzászólás ideje: 2018. December 16. Nekem már megvannak a jövő évi Madness favoritjaim. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 16. Már csak kevesebb, mint 1 év. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. @Donát készülsz már? Egyébként ha megvannak a képeid az első Madnesshez küld már át nekem őket becsomagolva. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Donát készülsz már? Egyébként ha megvannak a képeid az első Madnesshez küld már át nekem őket becsomagolva. Persze, de még mindig sok idő van addig. Van egy 40 megás packom, viszont nem nagyon szoktam feltölteni ilyen méretű fájlokat a netre, szóval hogy érdemes fájlt feltölteni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. A képek 40 megásak? Amúgy google Drive-ra felrakhatod. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. 56 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A képek 40 megásak? Amúgy google Drive-ra felrakhatod. Összecsomagoltam mindent, amit a folderemben találtam. Többségében kép. Átküldtem a linket az e-mailedre. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Köszi! Ha benne vannak a képek amik itt voltak linkelve akkor nyert ügyünk van. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Köszi! Ha benne vannak a képek amik itt voltak linkelve akkor nyert ügyünk van. Benne kell hogy legyen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Hozzászólás ideje: 2019. Április 30. Csekkolom és jelentkezem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 8. @Donát van már terved az idei Madness-re? Név, időpont, stb? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 8. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Donát van már terved az idei Madness-re? Név, időpont, stb? Novemberben fog indulni. A név marad. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 8. Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 8. (szerkesztve) Winter Madness 2? Új szekciót kell majd nyitni neki. Szerkesztve: 2019. Szeptember 8. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.