Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én is meglepődtem Obi-Wan győzelmén, de gratula neki! :clap:

Donát, köszi szépen az ötletért és a megvalósításért, remek móka volt! Nagyon jól szórakoztam, és az idő is gyorsabban telt. :)

Hozzászólás ideje:

Megérdemelt győzelem volt, bár én titkon reménykedtem abban hogy Palpatine mester order 66 üzemmódba kapcsol és megnyeri az egészet, de így is jó.

Donát azúton is köszönöm a munkát amit beletettél ebbe a kis házi versenybe. Nagyon profi volt az egész. :clap: :clap:

Hozzászólás ideje:

Donát! Köszi a szavazósdit! Nagyon szupi volt! :)
Gratulációm Obinak a győzelemhez! Megérdemelte! :)

Hozzászólás ideje:

Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy Obi-Wan be tudja húzni ezt a viadalt, de természetesen nagyon örülök neki. :)

És nagyon tetszett az egész elképzelés, ill. a lebonyolítás. Azt hiszem, így kaptunk egy sokkal átfogóbb képet arról, hogy ebben a közösségben ki hogyan viszonyul egyes karakterekhez, ki milyen szempontok alapján ítéli meg őket stb.. Kifejezetten érdekes és értékes tapasztalatokkal gazdagodtam. Donát, hatalmas köszönet ezért az egészért, remélem hagyományt teremtettél vele. ;)

Egyetlen építőnek szánt megjegyzésem lenne a lebonyolítás kapcsán, bár ez részben egyéni ízlés kérdése. Én kevésbé szeretem az ilyen "egyenes kieséses" versenyeket, főleg ha sorsolásos. Sokszor a szerencse nem túl jó párosításokat hoz ki, ami torzíthatja az eredményt.

Hozzászólás ideje:

Ha ma kéne szavazni Luke biztos nyerő lenne. Az EP 8 Luke-ot a legnagyobb Jedik közé emeli. Amit ez a srác elért az a mai karakterek közül kiemelkedő. Mikor '81-ben néztem az Ep 4-et nem gondoltam volna hogy 2017-ben még vitázni fogok róla. Gyermekkorom hőse révbe ért. Oda ahova Mace Windu csak álmodhat hogy kerülhet. Azt hiszed ismered mire képes az Erő? Nézd meg az EP 8-at. Rá fogsz jönni hogy mekkorát tévedtél.

Hozzászólás ideje:
15 órával ezelőtt, pb69 írta:

Egyetlen építőnek szánt megjegyzésem lenne a lebonyolítás kapcsán, bár ez részben egyéni ízlés kérdése. Én kevésbé szeretem az ilyen "egyenes kieséses" versenyeket, főleg ha sorsolásos. Sokszor a szerencse nem túl jó párosításokat hoz ki, ami torzíthatja az eredményt.

Van ötleted alternatívára? :) 

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Donát írta:

Van ötleted alternatívára? :) 

Lehetne pl. olyasmi, hogy valamilyen séma alapján 4-es csoportokra bontani egyes szereplőket, ezen belül pedig nem a legkedveltebbet kellene kiválasztani, hanem sorrendet felállítani. A leggyengébb mondjuk mindig kiesne, a maradék versenyzőkből újabb csoportok alakulnának. Vagy úgy is lehet, hogy a továbbjutók megőrzik a pontjaikat, aztán 4-5 kör után mondjuk a legjobb 2/4 döntőzik.

Így egyrészt árnyaltabb lenne a kép, hiszen az is sokat számít, hogy valakinél Yoda pl. gyengébb, mint Obi, de erősebbnek tartja Luke-nál és Hannál. Másrészt pedig egy-egy versenyző sokat lenne versenyben változatos körben, így jobban fel lehetne mérni az "erejét".

Persze ehhez szerintem az is elengedhetetlen lenne, hogy a szavazás ideje alatt titkos legyen az eredmény. Csak hogy elkerüljük azt, hogy valaki a lemaradt kedvencét úgy segíti, hogy a versenyben előtte lévőt direkt leghátra sorolja.

• 5 hónappal később...
  • 4 héttel később...
  • 5 hónappal később...
  • 4 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@Donát készülsz már? :D 

Egyébként ha megvannak a képeid az első Madnesshez küld már át nekem őket becsomagolva. 

Persze, de még mindig sok idő van addig. :D 

Van egy 40 megás packom, viszont nem nagyon szoktam feltölteni ilyen méretű fájlokat a netre, szóval hogy érdemes fájlt feltölteni?

Hozzászólás ideje:
56 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A képek 40 megásak? :o Amúgy google Drive-ra felrakhatod. 

Összecsomagoltam mindent, amit a folderemben találtam. Többségében kép. Átküldtem a linket az e-mailedre. :) 

• 4 hónappal később...
  • Ody Mandrell megváltoztatta a címet erre: SWSAGA Winter Madness 2017 - Kibeszélő

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.