Donát Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Kezdés: Nov. 20. 20:00 Versenyzők: vs. vs. vs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Talán a legkönnyebb a jelenlegi szavazások közül. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 A kor karizmatikus politikusai felsorakoztak a szavazataitokért. Itt van Bale Organa, a Saga Deák Ference, Mon Mothma, aki mindhárom fő érában tevékeny szerepet töltött be a politikai közéletben, Mas Amedda, aki Palpatine hűfegyverhordozójaként munkálkodott a béke és a rend galaxisán - na persze - és itt van még Finis Valorum, aki persze mindig jót akart, de annál kevesebbszer sikerült ezt ténylegesen összehoznia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Hát igen, ez sem lesz egy szoros verseny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Az tutifix. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 Azt hittem, Mothma labdába rúghat itt. De a kánon kezdi elég erősen lerombolni a mítoszát a post birodalmi érában. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Leia "apucija"! Nagyon szimpatikus emberi karakter. Melegszívű és lehet rá számítani. Labdába sem rúghatnak rideg társai! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Igen, az szerintem is sokat ártott neki eddig. Pedig csak egy kicsit lett árnyalva. Ellenben létrehozta az UK-t, és hát tevékeny részese volt addig is az eseményeknek. Leszavaztam Bailre, de lehet, hogy még alszok rá egyet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Mon Mothmára akkor sem szavaznék, ha egyedüli jelölt lenne, és ha választanom kellene Palpatine és Mothma között, akkor sokáig éljen a Birodalom. Na jó, utóbbi túlzás, de nem titkolom: én nagyon megutáltam Mothmát az elmúlt időszakban. Valorum a nagybetűs semmilyen, két szereplés alatt sem tudott semmit sem villantani, azon kívül, hogy politikai karrierjének végén leült. Mas Amedda meg... Ugyanaz, neki is a legemlékezetesebb pillanati, amikor azt üvölti: RENDET! Szóval ebben a mezőnybe nincs más, akire szavazhatnék, csakis Bail. Szimpatikus fickó, aki nagyon sokáig harcolt az igazságért, végül ez is lett a veszte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 2 perccel korábban, Dzséjt írta: Mon Mothmára akkor sem szavaznék, ha egyedüli jelölt lenne, és ha választanom kellene Palpatine és Mothma között, akkor sokáig éljen a Birodalom. Na jó, utóbbi túlzás, de nem titkolom: én nagyon megutáltam Mothmát az elmúlt időszakban. Valorum a nagybetűs semmilyen, két szereplés alatt sem tudott semmit sem villantani, azon kívül, hogy politikai karrierjének végén leült. Mas Amedda meg... Ugyanaz, neki is a legemlékezetesebb pillanati, amikor azt üvölti: RENDET! Szóval ebben a mezőnybe nincs más, akire szavazhatnék, csakis Bail. Szimpatikus fickó, aki nagyon sokáig harcolt az igazságért, végül ez is lett a veszte. Nekem az a kedvencem, mikor kivonul a Yoda vs. Sidiousról. Pedig ő lehetett volna a VIP néző. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 3 perccel korábban, Donát írta: Nekem az a kedvencem, mikor kivonul a Yoda vs. Sidiousról. Pedig ő lehetett volna a VIP néző. Kivonul, aztán mit csinál? Jó kérdés, de ha azt veszem figyelembe, hogy mennyi időbe telt, mire a klónok megjelentek, szerintem még lazán bedobott egy kávét, kiment a retyóra, meg talán egy cigi is belefért, mire riasztotta az őrséget, hogy egy áruló Jedi mester éppen igyekszik a szenátusban kinyírni a frissen megkoronázott császárt. Lehet mégis rá kellene szavazni? Kevesen tettek többet azért, hogy Yoda sikerrel járjon. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 2 perccel korábban, Dzséjt írta: Kivonul, aztán mit csinál? Jó kérdés, de ha azt veszem figyelembe, hogy mennyi időbe telt, mire a klónok megjelentek, szerintem még lazán bedobott egy kávét, kiment a retyóra, meg talán egy cigi is belefért, mire riasztotta az őrséget, hogy egy áruló Jedi mester éppen igyekszik a szenátusban kinyírni a frissen megkoronázott császárt. Lehet mégis rá kellene szavazni? Kevesen tettek többet azért, hogy Yoda sikerrel járjon. Lehet úgy volt vele, jobb, ha ezt nem látja, mert akkor könnyebb lesz róla hazudni. És lehet azt akarta, hogy más se lássa inkább, ezért nem szólt. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 (edited ) Az új Vader képregények alapján elment megírni a beszédét a coruscanti jónépnek, amit a Templom előtt adott elő. Edited November 20, 2017 by Merr-Sonn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Valóban nem volt nehéz döntés. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 (edited ) Mas Amedda kapta a szavazatomat. Számomra egyébként ez kifejezetten nehéz döntés volt, mert a jelöltek nem egészen egyenértékű szereplők. Bail gyakorlatilag az Ep3 egyik főszereplője, míg Mothma és Amedda ketten együtt nem rendelkeznek annyi szöveggel. Ennek ellenére Amedda szerintem baromi jó mellékszereplő, aki - ha csak politikai karrierjét nézzük - messze a többi jelölt fölé nőtt. Oké sosem volt főkancellár, de hosszú hosszú éveken át nyalta Palpi hátsó fertályát, és egészen az elejétől ott volt mellette mint fontos szövetséges. Ja, és nagyon csípem azt is amikor szegény Jar Jar átverésénél Palpi alá dolgozik. Amedda kapcsán hirtelen még ez a videó jutott eszembe. Ha nem ismeritek mindenképpen nézzétek meg, nagyon Vicces Edited November 20, 2017 by Jar-Jar Binks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Mothma azért már kezd felzárkózni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mothma azért már kezd felzárkózni. Viszont szegény Valorum szavazat nélkül maradt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 (edited ) Csodálod? Mert én nem. Holnap este nyolcig még szavazhat rá valaki. Edited November 20, 2017 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Valaki gyorsan szavazott is rá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Szavaztam rá. Mégiscsak kancellár volt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 1 perccel korábban, Nute Gunray írta: Szavaztam rá. Mégiscsak kancellár volt. Jeee Én bírtam az öreget. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Szerintem egyébként az EP1 egyik leghatásosabb jelenete, amikor az indítvány elfogadása után döbbent arccal visszaül a székébe. Remélem, egyszer a sorsát is megismerhetjük. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Nyugdíjas éveit tölti a Coruscanton. Benne volt a TCW-ben. Szerintem akkor már nem háborgatta senki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Tényleg nem volt nehéz kérdés. Bár én Mon Mothmát nem látom ennyire negatívan. Hibái ellenére neki is sokat köszönhet a Lázadás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 Ha Bail ennyire népszerű lett volna a Szenátusban is, mint köztetek, aligha beszélhetnénk STAR WARS sagáról érdemben. Vagy csak ritka unalmas lenne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Vagy Bail másfél-két évtizeddel előbb meghalt volna. Így is eléggé helyben hagyták, amikor a népszerűségét kihasználva szeretett volna felszólalni olyasmiben, amit Palpatine nem szeretett volna hallani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 24 perccel korábban, Donát írta: Ha Bail ennyire népszerű lett volna a Szenátusban is, mint köztetek, aligha beszélhetnénk STAR WARS sagáról érdemben. Vagy csak ritka unalmas lenne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 43 perccel korábban, Dzséjt írta: Vagy Bail másfél-két évtizeddel előbb meghalt volna. Így is eléggé helyben hagyták, amikor a népszerűségét kihasználva szeretett volna felszólalni olyasmiben, amit Palpatine nem szeretett volna hallani. És a szálak véletlenül egy Dooku gróf nevű emberhez vezetnének, akinek történetesen egy droidserege lenne. És hopp, egész véletlen lenne egy serege a Köztársaságnak is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts