Jump to content

Director Krennic vs. General Hux (TOP32 PÁRHARC)


Donát

Normál 32 Párharc #6  

26 members have voted

 1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness TOP 16-ba?

  • Director Krennic
   17
  • General Hux
   9

This poll is closed to new votes

 • Please sign in or register to vote in this poll.
 • Poll closed on 11/30/2017 at 06:59 PM

Recommended Posts

Mindketten iskolapéldái annak, hogyan lehet izgalmas és emlékezetes gonosz karaktereket, pontosabban mellékszereplőket alkotni. Nekem kicsit hasonló a helyzet, mint Jyn és Thrawn kapcsán, nehezen tudok dönteni, és jobb híján itt is a végjátéka billenti el Krennic felé a mérleget. A haláljeleneten kívül mindkettejüknek szinte ugyanannyi mennyiségű és minőségű szerep jutott. Az interakcióik a többi szereplővel szintén forma-forma, jól működtek. Dönteni kell, Krennic.

Link to comment
Share on other sites

Ők ketten a birodalmiak két archetípusát jelenítik meg. Az elvtelen törtető áll szemben a kegyetlen fanatikussal. Krennic dörzsölt politikus, nem képvisel semmilyen eszmét, csak az előrejutás számít neki, bármi áron, eltaposni mindent és mindenkit. Ezzel szemben Hux valóban hisz abban a zagyvaságban, amit elharsogott a Csillagpusztítón.

 

Nagyon nehéz a választás. Hála a kiegészítő kiadványoknak (könyvek, referenciaanyagok), Krennic-ről már többet tudunk, az ő háttérsztorija úgyszólván "teljes". Ő az a típus, aki már a Köztársaság utolsó éveiben megtestesítette a majdani birodalmi tisztviselő előfutárát, egy új kegyetlen kor nihilista és elvtelen szimbólumát. Hux azonban még jobbára ismeretlen előttünk, bár gyanítható, hogy a birodalmi eszme, amelyet hithűen a legfelsőbb magvilági elit képviselhetett csak, nála családi örökség.

Link to comment
Share on other sites

Aztaq, tudtam hogy kemény lesz választani, de nem hogy ennyire. :D Eddigi ismereteink alapján nekem Krennic egy kicsit jobban imponál, majdnem minden mondata mémesíthető, mint az utólag kiderült. Most rá szavazok. Viszont Huxból is lehet még nagyobb rosszfiú, mert legalább még él. :D

Edited by Merr-Sonn
Link to comment
Share on other sites

Egyikük se a kedvencem, és igencsak nehéznek érzem a választást. Krennic egy gusztustalan törtető, Hux viszont egy hithű fanatikus. A maga nemében mindkettő egyedülálló. Én Krennicet érzem erősebbnek a Rogue One alapján, úgyhogy most ő kapja a szavazatom.

Link to comment
Share on other sites

Én is Krennicket érzem erősebbnek, és ez nem véletlen: őt egyetlen filmben kellett életre kelteni, s noha a könyvekből hozzá lehetett még olvasni (ez még rám is vár), de alapvetően őt sikerült hatásosan bemutatni egyetlen filmben is. Hux valószínűleg három filmen velünk marad, a karaktere három filmre van/lesz felépítve, így az Ep7 után még nem teljes, noha eléggé ígéretes.

Ezenkívül, noha egy gusztustalan törtető, Krennick nekem valahogy mégis jobban tetszik, mint Hux.

Link to comment
Share on other sites

25 perccel korábban, csoli1138 írta:

Krennic egyelőre többet nyújtott nekem. Ha Hux beszéde nem lenne, nem is kellene gondolkodni. Bár így se nagyon kell. Krennic minden jelenete aranyat ér, míg Huxnak csak egy.

Azért volt több is Hux-nak. Amikor vitázik Kylo-val, vagy amikor Snoke előtt van. 

Link to comment
Share on other sites

Nehéz döntés annyi szent. Mindkettő nagyszerű ellenfél, Krennick -et jól megismertük a RO és előzménye, a Katalizátor által, míg Hux előéletéről eddig fogalmunk sincsen. De mivel egyelőre Krennick kidolgozottabb karakternek tűnik, ezért megelőlegezem a bizalmamat az ifjú Hux felé. :) 

 

szerk.: Azta... szoros az állás. 9-8 Krennick javára. :D 

Edited by Bence1997
Link to comment
Share on other sites

Sodródom a tömeggel, Krennic. Igazából végül nem az döntött, mennyire jó negatív karakterek, hanem az, hogy melyik a szimpatikusabb. Annak ellenére, hogy Krennic egy törtető kis tetű, szerintem vele magánemberként simán le lehetne ülni egyet sörözni (nem olyan sznob, mint a legtöbb birodalmi tiszt), dumcsizni a siklókról, a twi'lek csajokról, vagy megnézhetünk egy jó kis fogatversenyt a HoloNeten, de még akár békés politizálásról is lehet szó. Ezt főleg a Katalizátorból gondolom, ahol egyrészt kiderült, hogy a Birodalom neki inkább az ugródeszka a hatalom felé, meg azért említették párszor, milyen volt fiatalon, amikor még ember volt, nem birodalmi tiszt. :)

 

Hux ezzel szemben olyan figura, akivel szerintem két perc után már komoly ideológiai vitáink lennének, öt perc múlva meg a kivégzőosztaggal nézek farkasszemet, és mindezt úgy, hogy csak összefutottunk az utcán. Habzó szájú fanatikus, akitől simán a pelusba csinál az ember és átgondolja a költözés lehetőségét egy másik kontinens eldugott városkájába, nehogy valamelyik fanatikus követője áldozatává váljon.

Link to comment
Share on other sites

 • Donát unpinned this topic

Huxnak van még néhány éve bizonyítani, hacsak meg nem ölik a következő filmben. (De akkor meg azért lesz ikonikus...) Krennicet max  a Rebelsbe tudják még előszedni.

 

Dzséjt! 

Most úúúgy elképzeltem Huxot amint itt a fórumon oldalakon át győzköditek egymást valamiről.... :D Krennic tizedannyira sem dobná meg a hozzászólások számát. 

Edited by Darth Krande
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information