Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nekem is tetszett. Az az amerikai zászló pedig csak a nácik miatt van.

Akik már komcsik. :roll:

Szóljon, aki moziban látja a trailert!

Hozzászólás ideje:

Nem úgy értettem. A teaserben látható egy jelenet a nácikról, gondolom ezt ellensúlyozandó került bele az amcsi zászló. Kétlem, hogy a filmben benne lenne ilyen formában, legfeljebb úgy tudom elképzelni, hogy Jones bemegy valami hivatalos helyiségbe, aminek az ajtaja fölé ki van függesztve az amerikai zászlós, s ezen elidőzik a kamera egy másodpercre.

Hozzászólás ideje:
Nem úgy értettem. A teaserben látható egy jelenet a nácikról, gondolom ezt ellensúlyozandó került bele az amcsi zászló. Kétlem, hogy a filmben benne lenne ilyen formában, legfeljebb úgy tudom elképzelni, hogy Jones bemegy valami hivatalos helyiségbe, aminek az ajtaja fölé ki van függesztve az amerikai zászlós, s ezen elidőzik a kamera egy másodpercre.

Tuti, hogy az a zászló filmbeli jelenet, és akkor már a közelben sincsenek a nácik :roll:

De mivel ahogy elnézem, egy sivatagban álló bázis felé tartanak, és mivel itt vannak az első rész dobozai, feltételezem a Groom Lake felé poroszkálnak, ami katonai bázis, ergo kell lennie amcsi zászlónak, amely minden amcsi bázisnál ott vigyorog.

Hozzászólás ideje:
Szóljon, aki moziban látja a trailert!

Bár mostanság kb. 3 film van csak betervezve moziban, amint valamelyik előtt látom, szólok :) Remélem, adni fogják, mert én is szeretném látni moziban :) Iszonyú jó a hangulata.

Hozzászólás ideje:
Azt pedig egy percig sem írtam, hogy nácik lesznek a filmben. Azt írtam, a teaserbe valószínűleg ezért vágták be.

Én sem ezt írtam, hanem úgy értettem, hogy már a trailerben is túl messze vannak a Kereszteslovagbeli nácik, hogy azt akarják vele ellensúlyozni, mivel addigra már közbeékelődött a naplementés lovaglás, a keresztes lovag, a kupa meg az "On May 22" felirat. És szerintem kicsit távol esik egymástól a két jelenet ellensúlyozásnak. De lehet attól még igazad van.

Hozzászólás ideje:

Bocs Donát, azt hittem, másra gondolsz. :)

feltételezem a Groom Lake felé poroszkálnak, ami katonai bázis, ergo kell lennie amcsi zászlónak, amely minden amcsi bázisnál ott vigyorog.

Ráadásul azok az amerikaiak nem is annyira amerikaiak - aki látott már képeket, tudja, mire gondolok -, úgyhogy annak a zászlónak még halvány jelentősége is lehet. Azt nem gondolom, hogy központi szereplő lesz, bár amikor először láttam, hirtelen "kedvenc" német származású rendezőm jutott eszembe... :)

MissKarrde, kíváncsai várom, látod-e. :D

Hozzászólás ideje:
MissKarrde, kíváncsai várom, látod-e. :)

Mindenképpen szólni fogok :) Még az is lehet, hogy addigra megtudod, melyik előtt lesz :D Mindegy, a lényeg, hogy lássuk :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem az a zászló azért van benne mert Indyék kitűznek egyet oda ahol a koponya van azt jelképezendő hogy ők amcsik ott jártak mint ahogy a Holdon is van meg mint amikor a hegymászók kirakják a lobogójukat a hegycsúcsokon. :)

Hozzászólás ideje:
ITT kicsiben meglehet nézni az Indy 4 nemzetközi elözetesét (kicsit lekell tekerni). Össz-vissz két változtatás van benne az amerikaival szemben: az amcsiban egy résznél kiretusáltak pár gépfegyvert, hogy ne legyen olyan ijesztő a gyerekeknek (az ottani ORTT, az MPAA kérése volt) ezek itt visszakerültek. Plusz nincs amerikai zászló.
Hozzászólás ideje:
Össz-vissz két változtatás van benne az amerikaival szemben: az amcsiban egy résznél kiretusáltak pár gépfegyvert, hogy ne legyen olyan ijesztő a gyerekeknek (az ottani ORTT, az MPAA kérése volt) ezek itt visszakerültek. Plusz nincs amerikai zászló.

Komolyan mondom, nem értem ezeket. Az, hogy három katona felrobban a kép közepén, nem különösebben viseli meg az amcsi gyerekek lelki világát, de ha valakinek a kezében puskát látnak, az annál inkább... :)

Azt egyébként megértem, hogy úgy gondolták, a nemzetközi közönséget irritálná a premier plán amerikai zászló (a reakciók igazolták is), az viszont érdekes, hogy az USA-ra épp ennek ellenkezőjét feltételezik, nevezetesen, hogy a nemzeti lobogó felvillantása jó marketingfogás. Nyilván így is van.

Donát: Ha nincs benne a zászló, akkor a fegyverek sem. :)

Hozzászólás ideje:

Engem már nem is a zászló izgat hanem az hogy Indy hogy fogja megszívatni a ruszkikat. :)

Hozzászólás ideje:

Magyarul még jobb.A kiscsávó a fia nem?Akkor hogyhogy nem tudja mi az apja foglalkozása?Gondolom valamilyen szinten kapcsolatban lesz a z első résszel.

Hozzászólás ideje:
Magyarul még jobb.A kiscsávó a fia nem?Akkor hogyhogy nem tudja mi az apja foglalkozása?Gondolom valamilyen szinten kapcsolatban lesz a z első résszel.

Szerintem az anyjánál nevelkedett.

Hozzászólás ideje:

A trailerben egy valamin többek között a "Roswell, New Mexico, 1947" felirat áll ami a roswelli UFO-katasztrófára utal.

Most az kezdett el érdekelni hogy milyen jelentősége lehet ennek a filmben.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Jó lesz a film, én érzem :) Harrison Ford még ilyen "érettebb" korban is nagyon jó Indy bír lenni.

Mint pl. Sean Connery: nem volt rossz Bond, de nekem az idősebb korában játszott filmjeiben sokkal jobban tetszett.

Hozzászólás ideje:
A kristálykoponyát sokszor társítsák földönkívűliekhez.

Tudom :)

Régebben sokat foglalkoztam UFOs dolgokkal és azért is érdekel hogy hol van, minek az oda meg még mellékesen az hogy kinek a szemüvege esik rá arra a ládára meg hogy miért esik rá de a válaszra már nem kell olyan sokat várnom.

Mindenesetre nem számítok olyan nagy dologra mert akár az is lehetne a szitu hogy benyomnak ott valakinek és a kukker ráesik a ládeszra hogy lássuk hogy az is ott van. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Ha jól láttam akkor az egy fémkeretes szeműveg, ergó valami mágnesesség "csapta" oda a dobozhoz. Márha persze nem tévedek. :)

Én is így láttam.

Hozzászólás ideje:

Akkor lehet hogy abban a jelentben Öveges professzor kísérletezik a szemövegével. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.