Donát Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Korábbi díjak: Rey: - vs. Korábbi díjak: Director Krennic: - Korábbi eredmények: Rey: 24-4 (vs. K-2SO) Director Krennic: 17-9 (vs. General Hux) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 3, 2017 Author Share Posted December 3, 2017 Két új karakter néz szembe egymással. Rey a TFA üdvöskéje, aki talán a legerősebb karakter lett az új trilógiában, Krennic viszont hasonlóan erős szereplő volt a tavaly debütált Rogue One-ban. Vajon a törtető birodalmi elég erős ahhoz, hogy megállítsa Reyt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Rey teljesen más kategória, mint Krennick. Ment is előbbire a szavazatom. Sajnos az igazgatónak a játszma most véget ért. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 (edited ) Krennic szerintem nagyon büszke lehet, hogy idáig eljutott. Thrawn sárgulhat az irigységtől, vagy amit a chissek szoktak ilyenkor. Rey-t dobogóra várom. Edited December 3, 2017 by Darth Krande Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 3, 2017 Author Share Posted December 3, 2017 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Rey teljesen más kategória, mint Krennick. Ment is előbbire a szavazatom. Sajnos az igazgatónak a játszma most véget ért. Én is Reyre szavaztam. Krennic jó, de kb. az jut eszembe, amikor Ventress neki akar menni Yodának a TCW elején. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Krennick nagyszerű mellékszereplő, Rey viszont főszereplő, nem is akármilyen. Bár talán nem is kellene indokolnom, hogy miért rá szavazok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Krennic nagyon jól eltalált karakter, a RO-ban a legjobbak között van, sőt az újak közül tán még a legjobb is lehet. Reyt pedig a 7 legjobbjának tartom. Ami a legnagyobb különbség, hogy Krennicet ugyan bármikor örömmel látom a vásznon, mint egy kész szereplő, viszont nem igazán ébreszti fel bennem a kíváncsiságot, hogy miképp jutott el idáig, illetve ha életben maradt volna se izgatna annyira mi lett vele. Persze érdekelnének ezek is, de össze se hasonlítható azzal, ami Rey esetében megvan. Az ő előéletére és jövőjére piszkosul kíváncsi vagyok, amellett persze, hogy őt is legalább annyira szeretem ha szerepel. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Roppant egyenlőtlen küzdelem. Ez a lány mindenkit letarol az útból. Persze Krennic kiváló karakter, de szerencsétlenségére olyannal került össze aki ellen semmi esélye nincs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Rey, az új fénysugár a Star Warsban, Krennicnek esélye sincs ellene. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 9 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Roppant egyenlőtlen küzdelem. Ez a lány mindenkit letarol az útból. Nagyon eltalálták a karakterét, hiszen ő az új trilógia főhősnője. Szerintem nagyon kevesek vannak, akik megszorongatnák őt (Anakin, Palpatine, Han, csakhogy a nagyok közül említsek valakit. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palpi Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Hát igen ez nagyon egyoldalú, egyértelműen Rey. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Most én sem érzem szükségét az indoklásnak. Sanszos, hogy Rey az egész versenyt megnyeri. Esetleg Anakin vagy Obi-Wan akadályozhatják meg. Szép teljesítmény, hogy Rey egy film után a Saga legnagyobb neveivel vetekszik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Rey elbánik az útját álló Zsiványokkal! Mostmár kapjon másik filmből ellenfelet! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 6 perccel korábban, Darth Sky írta: Most én sem érzem szükségét az indoklásnak. Sanszos, hogy Rey az egész versenyt megnyeri. Nem tennék sokat rá. ;) Nálam vannak Rey-nél előrébb álló karakterek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Éppen most , Ody Mandrell írta: Nem tennék sokat rá. Nálam vannak Rey-nél előrébb álló karakterek. Nálam is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Lehet, hogy mindenkinél. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 3, 2017 Author Share Posted December 3, 2017 Éppen most , Ody Mandrell írta: Lehet, hogy mindenkinél. A sorsolástól is függ. Lehet pl. van, akinél Yoda vagy Han előrébb lenne nála, de ők meg kiestek/kiesnek. Rey szerintem abszolút az egyik esélyes a győzelemre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Rey-nek eddig szerencséje volt, nem került össze nagy névvel. Majd akkor válik el mit tud, ha ez megtörténik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted December 3, 2017 Share Posted December 3, 2017 Nálam most ő az első-számú karakter. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarzaan Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Krennic az egyik legjobb karakter az SW filmunivezumban, szóval rá toltam egy szavazatot, hogy ne kapjon túl nagy verést. Persze egy lakatlan szigetre inkáb Rey-t vinnám magamml. Bár belegondolva lehet, hogy ez csak elsőre jó ötlet. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted December 4, 2017 Share Posted December 4, 2017 Tegnap még gondolkodás nélkül Krennic kapta volna tőlem a szavazatot, mivel szombaton újranéztem a Rogue One-t. Viszont ma megnéztem a Force Awakens-t és úgy döntöttem, mégis Rey kapja a szavazatom. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts