Jump to content

Rey vs. Director Krennic (NYOLCADDÖNTŐ)

Donát

NYOLCADDÖNTŐ #3  

27 members have voted

1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness TOP 8-ba?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 12/04/2017 at 06:59 PM

Recommended Posts

Két új karakter néz szembe egymással. Rey a TFA üdvöskéje, aki talán a legerősebb karakter lett az új trilógiában, Krennic viszont hasonlóan erős szereplő volt a tavaly debütált Rogue One-ban. Vajon a törtető birodalmi elég erős ahhoz, hogy megállítsa Reyt?

2 perccel korábban, Bence1997 írta:

Rey teljesen más kategória, mint Krennick. Ment is előbbire a szavazatom. Sajnos az igazgatónak a játszma most véget ért. 

Én is Reyre szavaztam. Krennic jó, de kb. az jut eszembe, amikor Ventress neki akar menni Yodának a TCW elején. :D 

Krennic nagyon jól eltalált karakter, a RO-ban a legjobbak között van, sőt az újak közül tán még a legjobb is lehet. Reyt pedig a 7 legjobbjának tartom. Ami a legnagyobb különbség, hogy Krennicet ugyan bármikor örömmel látom a vásznon, mint egy kész szereplő, viszont nem igazán ébreszti fel bennem a kíváncsiságot, hogy miképp jutott el idáig, illetve ha életben maradt volna se izgatna annyira mi lett vele. Persze érdekelnének ezek is, de össze se hasonlítható azzal, ami Rey esetében megvan. Az ő előéletére és jövőjére piszkosul kíváncsi vagyok, amellett persze, hogy őt is legalább annyira szeretem ha szerepel.

9 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Roppant egyenlőtlen küzdelem. Ez a lány mindenkit letarol az útból.

Nagyon eltalálták a karakterét, hiszen ő az új trilógia főhősnője. Szerintem nagyon kevesek vannak, akik megszorongatnák őt (Anakin, Palpatine, Han, csakhogy a nagyok közül említsek valakit. )

• Donát unpinned this topic