Ugrás a kommentre

The Last Jedi BD/DVD kiadás

The Last Jedi videó megjelenés.   

19 felhasználó szavazott

1. 1. Melyik kiadást veszed meg a filmből?

• DVD
    • Blu-Ray
    • Blu-Ray - fehér O-ringes változat
    • Blu-Ray - fekete O-ringes változat
    • Blu-Ray steelbook

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, kudar írta:

Hát gyerekek azért ez a FullHD már minőség...csak tátom a számat. :D

A film már megvan most már csak az extrákat kell megszereznem.

És már magyar felirat is van. Meg is van az esti mese mára. :D

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, kudar írta:

Hát gyerekek azért ez a FullHD már minőség...csak tátom a számat. :D

A film már megvan most már csak az extrákat kell megszereznem.

Azért az igazi gyári minőséghez még nem sok köze van (11 giga...lol!), de addig jó lesz annak aki nézni szeretné. :D  Én majd április végén.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Azért az igazi gyári minőséghez még nem sok köze van (11 giga...lol!), de addig jó lesz annak aki nézni szeretné. :D  Én majd április végén.

A gyári minőség hány gigára jön ki?

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, luke19 írta:

És már magyar felirat is van. Meg is van az esti mese mára. :D

Dettó. Már rég meg akartam nézni az Ep7-8-at egyben, most itt az alkalom. 5 óra tömény SW. :D 

Amúgy majd én is meg akarom venni a gyári verziót, de még reménykedem benne, hogy egy egységes csomagban kiadják az egész trilógiát. Bár az Ep1-6 kiadványokkal valószínűleg így sem lesz koherens, szóval nem tudom... 

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Azért majd írjátok le milyen volt. :D

Ennyire rossz nem lehetett! :lol: 

4 órával ezelőtt, Darth Sky írta:

Dettó. Már rég meg akartam nézni az Ep7-8-at egyben, most itt az alkalom. 5 óra tömény SW. :D 

Amúgy majd én is meg akarom venni a gyári verziót, de még reménykedem benne, hogy egy egységes csomagban kiadják az egész trilógiát. Bár az Ep1-6 kiadványokkal valószínűleg így sem lesz koherens, szóval nem tudom... 

Lehet, hogy lesz ilyen de minek erre várni? Nem fogok kihagyni BD kiadásokat hat évig, hogy egyben megvehessem. Ha megvehetem, persze...

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nálam ez hagyomány. Ilyenkor már a gyárira várok, addig nem nézem meg. Meg se tudnám egyébként, mert nincs akkora pendim amire ráférne. ;)

Én se nézem meg. Mondjuk én a mozi óta nem láttam. :P 

Hozzászólás ideje:
34 perccel korábban, Bomarr írta:

A legmeglepőbb hogy az 1080p-s verzión fent van Rian audiokommentárjának a felirata! Lehet, hogy a hazai verzión ezt is magyarositani fogják? Bilibe lóg a kezem? :D

Ez jó hír! Belenéztem, és tényleg:yeah:Csak jövő hétvégén nézem meg a filmet, de akkor legalább kétszer :)

Hozzászólás ideje:

Nem bírtam ki. Letöltöttem és meg is néztem a film legepicebb jeleneték (Luke kivetülését). Kellett már ez nekem. :D

Hol lehet magyar feliratot találni?  

Természetesen a BR-t megveszem, amint kapható lesz. :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Az európai steelbook ilyen lesz és logómentes, mint a korábbi Kylo-s. Szintúgy cím hlyett arcok díszítik a gerincet mint a korábbi európai 7-et és RO-t.

s-l500.jpg

Meg kell várni az MM bejelentését, da ha csak két klf o-ringes lesz, akkor ezt alternatív úton kell beszerezni, mert annyira gyönyörű, hogy most azonnal kell... :yes:

Ja és tartalmaz egy 3D-s lemezt is a sima meg az extra mellett, úgyhogy az sem megy a kukába majd! ;)

Ja amúgy ez egy német változat és ott is április vége lesz, úgyhogy ha nálunk is lesz, hát akkor lesz.

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.