csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. A cikk a báb Yoda és Luke újratalálozásáról szól! Van benne a egy rövidke, de megható videó is! https://port.hu/cikk/mozi/mark-hamill-majdnem-elsirta-magat-amikor-34-ev-utan-ujra-mozogni-latta-a-yoda-babut/article-51339 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. Majd a BD-n megnézem. Jól kiszórták az extrákat a netre. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. Ebből is látszik, mennyire utálja a filmet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. Sok helyen ez még mindig indok a film ellen. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. És hiába bizonygatjuk, hogy nem igaz... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. A legtöbbször bármit mondasz az csak falra hányt borsó. Én abban bízom, hogy ez a kiadás több embert is visszahoz. Nem a reménytelenekre gondolok, hanem akik ingadoztak esetleg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. Hozzászólás ideje: 2018. Március 15. Röhej, hogy a világ szinte összes online csomagküldőjénél lehet már rendelni, nálunk meg még az se jött ki mikor jelenik meg. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Rocky-n előrendelhető a film, O-ringes BD-n, fémtokos BD-n, és DVD-n, április 25-ei megjelenéssel. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. (szerkesztve) Köszi! Érdekes infó! Máris ránézünk! Az árak barátiak, a steelbook jelenléte is bizakodásra adhat okot, de egyelőre a képek egyszerű moziplakátok, szóval még fenntartásokkal kezelem, hogy mijük lesz a Rocky.hu-éknak! Szerkesztve: 2018. Március 16. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Végre valami! Mindjárt megrendelem a steelt...!!! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Ja, akkor már hozzák is amit vállaltak, Nézzen ki akárhogy is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. A levegőbe nem beszélhetnek. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Igen, nekem is úgy állt össze a kép, hogy lesz hazai steel is. Már csak az kérdés, hogy hogy néz majd ki. Mert én a Rey-esbe szerettem bele. De láttam e-bay-en előrendelhetőbe mást is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Hozzászólás ideje: 2018. Március 16. Engem már k*rvára nem érdekelne ha papírtokba is jönne ki, csak mondják már meg!!!!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Volt innen valaki bátor aki megrendelte a Rocky-ról? Tapasztalatok? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Böngésztem már korábban is náluk, de még nem rendeltem tőlük. Sajnos nincs tapasztalatom, hogy hogy működnek egy film premierjénél, hogy csomagolnak, hogy bánnak a termékekkel. Most is csak akkor választom őket, ha nem lesz más alternatíva, de szerintem lesz. Annyit tudok, hogy -bár ezesetben nem igaz- általában drágábbak az áraik a szokott helyek áraihoz képest. De hozzá kell tenni, hogy vannak kvázi elérhetetlen dolgaik is, például a paramount egyes kiadványai magyar vonatkozással, pl.: star trek és Mission impossible stb, amik amúgy itthon nem jelentek meg már. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Nagy a kísértés, de egyelőre megvárom a hivatalos belejelentést, biztos ami biztos. Válasz
ati Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Én kb ugyanannyit rendeltek tőlük mint az xpresstől, de eddig semmi különbséget nem tapasztaltam a két áruház között. Annyi, hogy ha egy termék már kifogyóban van akkor elképesztően felveszik az árát. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. (szerkesztve) Na, akkor megbízhatóak, köszi az infót! Én is megvárom a bejelentést már csak a külsőségek miatt is, mert fontos számomra, hogy melyik változat kerül a többi mellé! De nagyon örülök rockyéknak, mert általuk szinte biztos lehetek benne, hogy lesz hazai steel is! De itt kell megálljunk egy percre mert, mint fentebb taglaltam ritkaságaik is vannak magyar vonatkozással, lehet hogy arról van szó, hogy az mm-nél kétféle o-ring lesz megint, a rocky meg a Cseh piacról importál egy raklap steel-t, amibe a csehek a nekünk is megfelelő régióazonos így magyar vonatkozású lemezeket rakják. Nem akarom az ördögöt/angyalt a falra festeni, de ha így van akkor biztos hogy meglesz az első rendelésem tőlük! Szerkesztve: 2018. Március 17. - csoli1138 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. (szerkesztve) Kicsit off.... de tudtok esetleg olyan megbízható cseh webáruházat, ahonnan rendelhetőek magyar vonatkozású BD filmek? Akár privátba is jöhetne néhány link! Lenne pár film, amit szívesen bezsebelnék! Szerkesztve: 2018. Március 17. - Darth Riddick Válasz
A pécsi Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. Hozzászólás ideje: 2018. Március 17. 55 perccel korábban, Darth Riddick írta: Kicsit off.... de tudtok esetleg olyan megbízható cseh webáruházat, ahonnan rendelhetőek magyar vonatkozású BD filmek? Akár privátba is jöhetne néhány link! Lenne pár film, amit szívesen bezsebelnék! Én innen szerzem be a SW BD-ket a 3D miatt. Íme: http://www.filmarena.cz/ Eddig mindíg volt rajtuk magyar vonatkozás is mert a 2D-s lemezeket ugyanúgy Provideo forgalmazza, mint nálunk. És a Last Jedi BD-m is innen fog jönni. Itt beszerezhetők a Paramount filmek is magyar szinkronnal. A filmek ismertetői megtévesztőek lehetnek, nem mindíg írják, hogy melyiken van magyar szinkron. Érdemes a borítókat is tanulmányozni. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. Jöttek is a hivatalos infok: http://hu.ign.com/star-wars-episode-viii/35499/news/minden-amit-az-utolso-jedik-hazai-dvdbd-megjeleneserol-tudni 1 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. Azta! Le a kalappal! Ötféle kiadás? Akkor csak nem annyira rossz biznisz az SW BD, a TFA jól fogyhatott. Szerintem steelbook vétel lesz ebből. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. Na, akkor azt hiszem, április 25-re szabadnapot veszek ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. (szerkesztve) Én 26-27-28-29-30-1 nem melózok. Remélem az audiokommentáron is lesz magyar felirat! SZERK: zalus most írta, hogy csak angol felirat lesz rajta, de az is több mint a semmi! Szerkesztve: 2018. Március 19. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. Árak: DVD: 2.990 Ft BD: 4.990 Ft BD - O-ringes változat: 5.990 Ft BD - Steelbookos változat: 6.990 Ft Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. Alapvetően teljesen korrekt árképzés - szerencsére nem ismételték meg a Galaxis őrzői 2 steel-jének horror árát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. Hozzászólás ideje: 2018. Március 19. (szerkesztve) Szerintem is teljesen jó. Egy-két ezressel többre számoltam. Szuper! És így főleg a steel lesz, hogy csak egy ezressel drágább. Kíváncsi leszek mikortól lehet majd előrendelni. Szerkesztve: 2018. Március 19. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.