luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. 16 perccel korábban, kudar írta: Hát gyerekek azért ez a FullHD már minőség...csak tátom a számat. A film már megvan most már csak az extrákat kell megszereznem. És már magyar felirat is van. Meg is van az esti mese mára. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. 1 órával ezelőtt, kudar írta: Hát gyerekek azért ez a FullHD már minőség...csak tátom a számat. A film már megvan most már csak az extrákat kell megszereznem. Azért az igazi gyári minőséghez még nem sok köze van (11 giga...lol!), de addig jó lesz annak aki nézni szeretné. Én majd április végén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. Azért majd írjátok le milyen volt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azért az igazi gyári minőséghez még nem sok köze van (11 giga...lol!), de addig jó lesz annak aki nézni szeretné. Én majd április végén. A gyári minőség hány gigára jön ki? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. 60 giga felett. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: 60 giga felett. Hát az már a 2016ps vagy 3Ds változat hogy 60gigás legyen... Nekem tökéletes az 1080as is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. A gyári lemezeken ennyi, persze ott a hang is pöpec. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. 5 órával ezelőtt, luke19 írta: És már magyar felirat is van. Meg is van az esti mese mára. Dettó. Már rég meg akartam nézni az Ep7-8-at egyben, most itt az alkalom. 5 óra tömény SW. Amúgy majd én is meg akarom venni a gyári verziót, de még reménykedem benne, hogy egy egységes csomagban kiadják az egész trilógiát. Bár az Ep1-6 kiadványokkal valószínűleg így sem lesz koherens, szóval nem tudom... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. Hozzászólás ideje: 2018. Március 10. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Azért majd írjátok le milyen volt. Ennyire rossz nem lehetett! 4 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Dettó. Már rég meg akartam nézni az Ep7-8-at egyben, most itt az alkalom. 5 óra tömény SW. Amúgy majd én is meg akarom venni a gyári verziót, de még reménykedem benne, hogy egy egységes csomagban kiadják az egész trilógiát. Bár az Ep1-6 kiadványokkal valószínűleg így sem lesz koherens, szóval nem tudom... Lehet, hogy lesz ilyen de minek erre várni? Nem fogok kihagyni BD kiadásokat hat évig, hogy egyben megvehessem. Ha megvehetem, persze... 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Tényleg kár volt a hozzászólásokba beleolvasni a "videótéka" oldalán... Mennyi gondolkodni képtelen agyhalott van Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Nocsak! Álljunk ellen a "magyar premierig"? Àh, nem fog menni..eredeti nyelven még nem is láttam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Én ellenállok, ebben jó vagyok. Yoda. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Ne félj kipróbálni! " a félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet kínt és szenvedést!" Ne szenvendj! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Nálam ez hagyomány. Ilyenkor már a gyárira várok, addig nem nézem meg. Meg se tudnám egyébként, mert nincs akkora pendim amire ráférne. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Nálam ez hagyomány. Ilyenkor már a gyárira várok, addig nem nézem meg. Meg se tudnám egyébként, mert nincs akkora pendim amire ráférne. Én se nézem meg. Mondjuk én a mozi óta nem láttam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. És nem hiányzik? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: És nem hiányzik? De nagyon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Akkor töltsd le. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. A legmeglepőbb hogy az 1080p-s verzión fent van Rian audiokommentárjának a felirata! Lehet, hogy a hazai verzión ezt is magyarositani fogják? Bilibe lóg a kezem? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Az maga lenne a mennyország! Plusz először néznék meg audiokommentárral filmet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. 34 perccel korábban, Bomarr írta: A legmeglepőbb hogy az 1080p-s verzión fent van Rian audiokommentárjának a felirata! Lehet, hogy a hazai verzión ezt is magyarositani fogják? Bilibe lóg a kezem? Ez jó hír! Belenéztem, és ténylegCsak jövő hétvégén nézem meg a filmet, de akkor legalább kétszer 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Audiokomment magyar felirattal? Az de jó lenne! Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Nem bírtam ki. Letöltöttem és meg is néztem a film legepicebb jeleneték (Luke kivetülését). Kellett már ez nekem. Hol lehet magyar feliratot találni? Természetesen a BR-t megveszem, amint kapható lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Abban a topikban van link hozzá ahonnan leszedted. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. 29 perccel korábban, M.Laci írta: Hol lehet magyar feliratot találni? feliratok.info-n fent van 1 Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Abban a topikban van link hozzá ahonnan leszedted. Mikrobitről szedtem le. De köszi. Szedem is. luke19, köszi szépen! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Hozzászólás ideje: 2018. Március 11. Ja bocsi, azt hittem core-ról volt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Március 12. Hozzászólás ideje: 2018. Március 12. (szerkesztve) Az európai steelbook ilyen lesz és logómentes, mint a korábbi Kylo-s. Szintúgy cím hlyett arcok díszítik a gerincet mint a korábbi európai 7-et és RO-t. Meg kell várni az MM bejelentését, da ha csak két klf o-ringes lesz, akkor ezt alternatív úton kell beszerezni, mert annyira gyönyörű, hogy most azonnal kell... Ja és tartalmaz egy 3D-s lemezt is a sima meg az extra mellett, úgyhogy az sem megy a kukába majd! Ja amúgy ez egy német változat és ott is április vége lesz, úgyhogy ha nálunk is lesz, hát akkor lesz. Szerkesztve: 2018. Március 12. - csoli1138 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.