Ugrás a kommentre

Marvel

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2018. 12. 28. - 16:49, Nabopolasszar írta:

Az az értelme, hogy amikor a szerződés megköttetett a Disney és a Netflix között, akkor a Disney még csak játszadozott az ötlettel, hogy saját streaming szolgáltatást csináljon. Most viszont, hogy a megvalósítás a küszöbön áll, nem akarják, hogy a mostanra rivális Netflix a Marvel tartalmával csábítsa el a potenciális nézőket. A nagyközönség inkább ne nézzen semmit, minthogy a rivális szolgáltatás tartalmára fizessen elő

Teljes nézet  

Értem. Az én olvasatomban ez egy elég szemét hozzáállás. Bár mondjuk nem is kéne meglepődnöm ezen.

Szerkesztve: - Darth Revan9
Hozzászólás ideje:

Aha, én főleg a füzeteket olvasom mert azok olcsóbbak, és gyorsan is lehet velük haladni, a gyűjteményből csak 2 kötet van meg, de túl navy költség lenne azt is beszerezni a sol egyéb olvasnivaló mellett.

Hozzászólás ideje:

Marvel maraton 

Spider Man Homecoming - A legjobb élőszereplős Pókember film, ehhez kétség sem fér. Szerencsére Fiege ért annyira a filmkészítéshez, hogy a kötelező sablonoktól eltiltotta a készítőket: ezért nem kaptunk újabb halott Ben bácsit, ezért nem felhőkarcolkon hintázás, ezért nem volt újabb eredettörténet. A legjobb dolog ami Pókival történt, hogy visszakerült a Marvel kezeibe. A történet földhözragadtabb, mint a korábbi filmek, és ez jót tesz a filmnek, a humor parádés, az akciók is rendben vannak, a főgonosz is többre sikerült egy 2D-ós papírmasénál. Az egyetlen negatívum, amit fel tudok hozni, hogy anno a film marketingje lelőtte a film összes poénját

Punisher - Frank Castle üde színfoltja volt, az amúgyis erős Daredevilnek, és a saját sorozatát sem tartom gyengének. Ugyan nem kapcsolódik sokmindenhez, de egy önálló kalandnak elmegy. Kicsit furcsa, hogy újra elővették Frank halott családját a DD után, de tudtak újat csavarni a történeten. Legközelebb ez már nem lesz elég, de itt még elfért. Ha jól emlékszem, ezt még nem kaszálták el, úgyhogy várós a folytatás

Doctor Strange - Az egyik kedvenc MCU filmem, és pont emiatt volt egy kicsit fakó most: már annyiszor láttam, hogy ezúttal kissé untam is. :D A film eleje, amíg Strange tanul sokkal erősebb, mint a befejezés, de még így is erősebb sok másik filmnél. A látvány pazar, a karakterek kissé túl "vasemberesek" lettek, de szerethetőek, a történet hullámzik, de az akciók szinte kivétel nélkül nagyon kreatívak.

Agents of S.H.I.E.L.D. Slingshot - Egy rövid kis webszéria Yoyo-val a főszerepben. Azt leszámítva, hogy láthatjuk, hogyan írjatják alá a sokoviai egyezményt sok extrát nem nyújt. Rövid, aranyos, kihagyható.

Agents of S.H.I.E.L.D. 4. évad eleje Ghostrider sztoriszál - Nem tartom a legerősebb sztoriszálnak. Maga a Darkhold kissé idegen a sorozattól, hát még a Szellemlovas. A S.H.I.E.L.D. újraszervezése is kissé lerágott csont már. Az elősző évadhoz képest egyértelmű visszalépés

Inhumans - Hát ezúttal sikerült végigszenvedni, de nem hiszem hogy megérte volna. A sorozat úgy katasztrófa ahogy van. Papírgyenge karakterek, méggyengébb történet, a látvány egy hányadék (és nem csak az animációk, hanem a díszletek is). Az egyetlen pozitívum, amit fel tudok hozni, hogy mindössze 8*45 perc az egész. A kaszát teljes mértékben megértem, bár nem bánnám, ha később a S.H.I.E.L.D. lezárná az itt nyitva hagyott kérdéseket.

Agents of S.H.I.E.L.D. 4. évad közepe LMD sztoriszál - Kicsit jobban bejött, mint a Szellemlovasos szál, de még mindig nem hozza az ezt megelőző évad szintjét. A főgonoszok nem igazán jönnek be, ahogy a céljaik is elég erőltetettek. 

Agents of S.H.I.E.L.D. 4. évad vége Agents of Hydra sztoriszál - Ez már jobban bejött, mint az előző két szál. Amikor az ember azt hinné, hogy a Hydrának végre vége, akkor kapunk egy világot, amit ők irányítanak. Jó volt látni a visszatérő szereplőket, mint Trip és "jófiú Ward" (kár hogy Bobby-t és Huntert kihagyták). Fitzen is szépen csavartak egyet (jó is állt neki az új pozíciója), és AIDA motivációi is érthetőbbek. Várós a folytatás, ugyanis az 5. évadból csak kb. 20 percet láttam és lennének kérdéseim a befejezéssel kapcsolatban.

Következő felvonásban jönnek a megmaradt netflixes sorozatok és a Runaways két évadja. Remélem nem lesz olyan vészes, mint azt Sky írta :S

Hozzászólás ideje:

Pókember: Totális vérontás 3

Véget ért a Totális vérontás. A 10. rész második felét, valamint a 11-14. részeket kaptuk meg a zárókötetben. A 11. részben színre lépett egy teljesen új szereplő, Éjőrző. A nagy bunyók közepette a hősök igyekeznek észre téríteni az őrjöngő New York-iakat. Sikoly viszont egy újabb erősebb hullámmal gondoskodik a káosz további terjedéséről. Sikerül egy kicsit máshogy is megközelíteni a dolgokat. Vannak, akik szerint a világ túl mocskos lett és az őrjöngő káoszt csak kemény, brutális eszközökkel lehet megállítani. Pókember és mások azt képviselik, hogy nem lehet minden eszközt megengedni, annak érdekében, hogy a gonoszt megállítsák, különben a sötétség és a gonosz elragadja a jókat. is.

Spoileres tartalom megtekintése

Nagyon sok szereplőt sikerült bevonni. Eseménydús és akció dús lett a történet. Csak egy kicsit túlzsúfoltnak éreztem. Na meg hosszúnak. Ennek ellenére azért jó kis olvasmány volt. Egy ehhez hasonló történetet vajon meg tudnának oldani most is filmben? Érdekes lenne.

2019. 01. 03. - 17:04, Dzséjt írta:

Attól függ, Végtelen Kesztyűvel vagy anélkül? Mert előbbi esetben Thanos még nagyobb előnnyel indul, mint Strange. Utóbbi esetben Dormamu a nyertes.

Teljes nézet  

Strange sem tudta legyőzni Dormamut, csak alkura kényszeríteni. 

Ha jól vettem k ia kesztyű csak ebben a világban ad hatalmat, míg Dormamu gyakorlatilag egy világok elpusztítására képesentitás.

Szerkesztve: - Tarzaan
Hozzászólás ideje:

Akit alkura kényszerítenek, azt legyőzték. És ugyanerre Thanos is rákényszeríthette volna. ;) A kövek minden dimenzióban használhatóak. Akár Thanos megy át, akár Dormamu jön ide, ha a kövekkel egy dimenzióban van, megszívta.

Hozzászólás ideje:
  2019. 01. 03. - 17:24, Dzséjt írta:

Akit alkura kényszerítenek, azt legyőzték. És ugyanerre Thanos is rákényszeríthette volna. ;) A kövek minden dimenzióban használhatóak. Akár Thanos megy át, akár Dormamu jön ide, ha a kövekkel egy dimenzióban van, megszívta.

Teljes nézet  

Azt hittem a kövek csak abbana világban hatásosak, amihez kötődnek.

Hozzászólás ideje:

Nem, abban a világban hatásosak, amiben éppen vannak. Ha nem így lenne, Strange nem tudta volna használni a Sötét Dimenzióban az idő kövét, de például a Lélek Köve is egy saját dimenziót tart fenn, a Lélekvilágot.

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. Furcsa lesz ismét nagyvásznon látni Philt, pozitív értelemben. Az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben nem kevés pluszt adtak hozzá, így jobban érdekel, mint az Avengers idején. 

Pár képpel is megdobtak minket:

49666918_10156848408647488_6561889358821

49761467_10156848408607488_1423364067543

49707223_10156848408532488_4136307119571

Én szimplán csak nem találom annyira szépnek az arcát ahhoz hogy kellőképpen tetszeni tudjon. Ennyivel letudom. Már jó ideje nem problémázok rajta.

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.