tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Hivatalos akciófigura Thanosról! 1 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. A Hot Toys figurával kapcsolatban érdekes, hogy se a Végtelen Kesztyű, se Thanos bal karja nem sérült, pedig a Hot Toys kifejezetten pontos figurákat készít. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Biztos lesz majd hozzá cserélhető kar. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Az is igaz, erről el is feledkeztem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Jó kis hónapnak nézünk elébe több szempontból is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. (szerkesztve) Avengers: Endgame Posters Szerkesztve: 2019. November 20. - Rog 2 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Azt mondják a film megdöntheti az IW nyitóhétvégés rekordját is :O Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Sanszos a jegyeladásokat nézve. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 7. Hozzászólás ideje: 2019. Április 7. A gyakori kérdéses oldalon is mennek a találgatások. Elég vad elméletek születtek. Bosszúállók: Végjátékban fog szerepelni Batman? 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 8. Hozzászólás ideje: 2019. Április 8. A kapitány bébi a bosszúállók főhadiszállására is benéz. Nagyon magabiztos a csajszi. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 8. Hozzászólás ideje: 2019. Április 8. Kargarosz írta, hogy ha a csaj nem nézne Thor pörölyére, akkor még hatásosabb lenne ez a jelenet. Nos, a kívánság teljesült, mert most már a szeme se rebben. 2019. 03. 14. - 17:47, Kargarosz írta: Mondjuk egy jelenet nagyon tetszett Thor Vs Marvel kapitány /bár én a rendezők helyébe még a szemét se forgattam volna meg mire néz Mari néni mert úgy még vagányabb lett volna a jelenet/. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 8. Hozzászólás ideje: 2019. Április 8. Legalábbis nem látjuk hogy odanéz mert itt hátulról mutatják míg a trélerben szemből. De így már úgy-ahogy rá lehet fogni hogy nem néz oda. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 8. Hozzászólás ideje: 2019. Április 8. (szerkesztve) 29 perccel korábban, Rog írta: Legalábbis nem látjuk hogy odanéz mert itt hátulról mutatják míg a trélerben szemből. De így már úgy-ahogy rá lehet fogni hogy nem néz oda. Igen, de így lényegébe mind1 mert sokkal hatásosabb a jelenet legalábbis nékem, de úgy látom a tesók is látják mitöl döglik a légy. Bár egy ponton még mindig változtattam volna spec. a félmosoly elég lett volna Thor szövege után, de ez már tényleg csak kisebb szőrszálhasogatás. Remélem ezen jelenetsor így marad mert sokkal vagányabb, ha már tényleg ő Marvel kapitány adják meg a módját. Szerkesztve: 2019. Április 8. - Kargarosz Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. Néhány bosszúálló átment mesélőbe hogy sztorizzon a végtelen háborús részről. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. 2019. 04. 03. - 20:05, Rog írta: Ez a poszter akkor lett volna stílusos, ha Scottot csak nagyítóval lehetne rajta megtalálni... 2 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. Én meg ezt várom nagyon: Főleg mivelsajnos az utolsó X-men nagyfilm lesz - ill. lesz még az Új M,utánsok, de az sajnos nemfővonali, báregy újszéria kezdete lett volna. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. 1 órával korábban, Tarzaan írta: Ez a poszter akkor lett volna stílusos, ha Scottot csak nagyítóval lehetne rajta megtalálni... Úgy se lenne rossz ha a nagyítólencse nagyítása miatt látszódna a deréktól felfelé levő része nagyjából akkorának mint a többi képen levő spanjai. De ha már sisak nélkül került fel akkor normál méretűnek kell lennie. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Azt hallottam, hogy az Új mutánsokat mégiscsak bemutatják a mozikban. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. (szerkesztve) Április 28-án este, laza három órán át ne keressetek, a cimborákkal töltöm az estét. Szerkesztve: 2019. Április 12. - Dzséjt 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Nekem 24-ére van jegyem Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. (szerkesztve) Ne mondj ilyeneket, mert irigy kuyta vagyok. Én akkorra sajnos nem tudtam jegyet foglalni, még Veszprémben is hipergyorsan elkapkodták. Tulajdonképpen csoda, hogy erre a napra még volt jó hely. De azt a négy napot kibekkelem valahogy. Szerkesztve: 2019. Április 12. - Dzséjt Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Nekem marad a 25. Mostantól hanyagolom a spotokat is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Nekem is 25. 24-re a megfelelő órában már csak az első sorban volt hely, szóval maradt a 25-e. Jó lesz az Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hát igen, ennyi előnye van a Budapesti életnek Bár ha időben bejelentették volna, akkor nem az este 9-es vetítésre vettem volna jegyet, hanem a 7 órásira, de ott aztán már tényleg nem volt hely :/ 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Nekem is egy 7 körüli időpont lett volna jó (mivel munkából megyek), később már nem, így aztán maradt a másnap késő délután. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Mi 26-án megyünk. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. (szerkesztve) Én jövök: Április 24. 17:00 óra. Nyíregyházi Cinema City. 3D. Maraton vetítás... ergo Végtelen háború és Végjáték egyben egy film áráért! Anno így láttam a TLJ-t is. Na azon konkrétan besz*rtam! Tök jó volt ilyen maraton formában megnézni moziban! Külön poén, hogy tök véletlenül aznap szabin leszek.... na jó, annyira nem véletlen... az új lakás-projekt miatt. Da ha már így alakult egye fene, elmegyek arra a fránya filmre Szerkesztve: 2019. Április 13. - Darth Riddick 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.