Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A kapitány bébi a bosszúállók főhadiszállására is benéz. Nagyon magabiztos a csajszi.

Hozzászólás ideje:

Kargarosz írta, hogy ha a csaj nem nézne Thor pörölyére, akkor még hatásosabb lenne ez a jelenet. Nos, a kívánság teljesült, mert most már a szeme se rebben. :D 

2019. 03. 14. - 17:47, Kargarosz írta:

Mondjuk egy jelenet nagyon tetszett Thor Vs Marvel kapitány /bár én a rendezők helyébe még a szemét se forgattam volna meg mire néz Mari néni mert úgy még vagányabb lett volna a jelenet/. 

Hozzászólás ideje:

Legalábbis nem látjuk hogy odanéz mert itt hátulról mutatják míg a trélerben szemből. De így már úgy-ahogy rá lehet fogni hogy nem néz oda.

Hozzászólás ideje:
29 perccel korábban, Rog írta:

Legalábbis nem látjuk hogy odanéz mert itt hátulról mutatják míg a trélerben szemből. De így már úgy-ahogy rá lehet fogni hogy nem néz oda.

Igen, de így lényegébe mind1  mert sokkal hatásosabb a jelenet legalábbis nékem, de úgy látom a tesók is látják mitöl döglik a légy. Bár egy ponton még mindig változtattam volna spec. a félmosoly elég lett volna Thor szövege után, de ez már tényleg csak kisebb szőrszálhasogatás. Remélem ezen jelenetsor így marad mert sokkal vagányabb, ha már tényleg ő Marvel kapitány adják  meg a  módját. 

Szerkesztve: - Kargarosz

Hozzászólás ideje:

Néhány bosszúálló átment mesélőbe hogy sztorizzon a végtelen háborús részről. :D

Hozzászólás ideje:
2019. 04. 03. - 20:05, Rog írta:

6HH0HpO.jpg

Ez a poszter akkor lett volna stílusos, ha Scottot csak nagyítóval lehetne rajta megtalálni...

Hozzászólás ideje:

Én meg ezt várom nagyon:

Főleg mivelsajnos az utolsó X-men nagyfilm lesz - ill. lesz még az Új M,utánsok, de az sajnos nemfővonali, báregy újszéria kezdete lett volna.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Tarzaan írta:

Ez a poszter akkor lett volna stílusos, ha Scottot csak nagyítóval lehetne rajta megtalálni...

Úgy se lenne rossz ha a nagyítólencse nagyítása miatt látszódna a deréktól felfelé levő része nagyjából akkorának mint a többi képen levő spanjai. :D De ha már sisak nélkül került fel akkor normál méretűnek kell lennie.

Hozzászólás ideje:

Ne mondj ilyeneket, mert irigy kuyta vagyok. :D  Én akkorra sajnos nem tudtam jegyet foglalni, még Veszprémben is hipergyorsan elkapkodták. Tulajdonképpen csoda, hogy erre a napra még volt jó hely. De azt a négy napot kibekkelem valahogy.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Hát igen, ennyi előnye van a Budapesti életnek :D

Bár ha időben bejelentették volna, akkor nem az este 9-es vetítésre vettem volna jegyet, hanem a 7 órásira, de ott aztán már tényleg nem volt hely :/

Hozzászólás ideje:

Nekem is egy 7 körüli időpont lett volna jó (mivel munkából megyek), később már nem, így aztán maradt a másnap késő délután. 

Hozzászólás ideje:

Én jövök:

Április 24. 17:00 óra. Nyíregyházi Cinema City. 3D. Maraton vetítás... ergo Végtelen háború és Végjáték egyben egy film áráért! Anno így láttam a TLJ-t is. Na azon konkrétan besz*rtam! Tök jó volt ilyen maraton formában megnézni moziban!

Külön poén, hogy tök véletlenül aznap szabin leszek.... na jó, annyira nem véletlen... az új lakás-projekt miatt. Da ha már így alakult egye fene, elmegyek arra a fránya filmre :)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.