Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Emlékszem, annak idején, mikor megláttam Heath Ledger Jokerét képen elborzadtam. Aztán a film mégiscsak nagyszerű lett. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Első reakcióm mikor megláttam azt a Gotham-es Dzsókert: "You're one ugly motherfucker." 5 Válasz
Népszerű hozzászólás RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. (szerkesztve) Szerkesztve: 2019. Április 3. - RacerX 2 8 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Ez a Joker-film abszolút nézős. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Valóban tetszetős Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Meglepően érdekesnek néz ki. Már-már érdekesebb mint a Nolan féle Joker. Ak icsak úgy volt. Itt viszont bőven lesz háttér is ami nem csoda, hisz róla szól a film. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hosszú évek óta nem láttam képregényfilmet a moziban, de ha ez jó visszhangot kap, akkor erre lehet hogy benevezek. 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. (szerkesztve) 6 perccel korábban, Bomarr írta: Hosszú évek óta nem láttam képregényfilmet a moziban, de ha ez jó visszhangot kap, akkor erre lehet hogy benevezek. Eredetileg Scorserse lett volna az egyik producer. Te is érezted a traileren az ő stílusjegyeit? (Taxisofőr, KOmédia királya) Szerkesztve: 2019. Április 3. - JakeSully Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. 16 órával ezelőtt, JakeSully írta: Eredetileg Scorserse lett volna az egyik producer. Te is érezted a traileren az ő stílusjegyeit? (Taxisofőr, KOmédia királya) Egy kis Taxisofőrt tényleg érezni benne. Lehet tudni, hogy Scorserse miért lépett le? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Huhh. Na ebből lehet egy jó film végre! (Rá is férne mondjuk a DC-re.) Határozottan tetszett. 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. 7 órával ezelőtt, Bomarr írta: Egy kis Taxisofőrt tényleg érezni benne. Lehet tudni, hogy Scorserse miért lépett le? Csak annyit sikerült találnom, hogy más teendője volt, teli volt a naptárja, ezért nem vállalta. De egyik producer társa beszállt helyére. Mindenesetre a koncepción nem változtattak, maradt a Scorserse korai filmjeire jellemző atmoszféra. Gondolom ez volt az egyik iránypont. 1 Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Április 7. Hozzászólás ideje: 2019. Április 7. Tegnap akartam megnézni a Shazam-ot, de úgy néz ki leghamarabb jövő szombat lesz belőle. Pedig mindenki dícséri. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 7. Hozzászólás ideje: 2019. Április 7. Vannak jó pillanatai, de személy szerint nekem nem tetszett. Ettől függetlenül lehet hogy nagy kedvenced lesz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. Tetszetős a Joker előzetese. Meglátjuk, hogy milyen lesz. Phoenix azonban már most adja. Plusz itt van Gotham Jokeréről egy másik kép, ahol az egyik legikonikusabb ruhájában feszít. A haj még mindig furi, de Cameron alakítása - állítólag ő lesz a finálé főgonosza - eddig is megnyerő volt - már-már Heath/Mark/Jack szinten - szerintem itt se lesz másképp. És egy újabb előzetes a No Man's Land -re keresztelt előzetes az utolsó előtti részt vezeti fel és mutat belőle részleteket. 1 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. Joker valami nagyon állat azon a képen. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. Hozzászólás ideje: 2019. Április 9. Állítólag Joker Föld-2 -es kinézetén alapul Cameron Joker alakja. Aztán meg kitudja, hogy mi a fene van. De egy biztos: a haj a WB miatt nem zöld és terjedelmesebb. Ugyanis ha jól tudom, csakis a filmeknek (khm... Leto Jokere és az idén érkező tényleg jónak tűnő Joker film) van megengedve, ami már nem azért, de mi a f*sz? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Így már valahogy jobban tetszik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Emez verzió is randa de mégis elfogadhatóbb mint az a zombi. Amúgy a jobb fölső képen levőről kapásból az Alien 4 humanoid élienje ugrott be. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Belenéztem a Gotham Hasbeszélős jeleneteibe. Sebhelyes arcú uraság egyszerűen fantasztikus. Libabőrös lettem. . 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Iain Glen lesz Bruce Wayne a Titans 2.évadában...hát oké. Más, a Doom Patrol valami nagyon elborult sorozat eddig 8 rész után. A Titans is bejött, de ez köröket ver rá nálam. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Érdekes választás. Elkéne már kezdenem a Titans/Doom Patrol kettőst. Na majd lassan elérem azt, hogy bele is kezdek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Batman: Született gyilkos Pontosabban Batman és Robin: Született gyilkos. Zseniális lett. Ez az új 52-es Batman sorozat is megnyert ezzel a történetszállal. Nyolc füzetet olvashatunk ebben a kötetben, az újra számozott Batman & Robin 1-8. számait. A könyv elején találhatunk egy rövid összefoglalót a Grant Morrison éra ide vonatkozó eseményeiről, majd egy kis méltatást olvashatunk az új szerzőről Peter J. Tomasiról. Ebben a sorozatban Bruce és Damien kapcsolatára fókuszál az író. Tényleg igaz, hogy sötét tájakra sikerült vinnie a legendás duót. Egy nagyon komoly, karakter központú történetet kapunk, melyben fontos szerepet kap az apa-fia viszony boncolgatása. Sikerül előrukkolni egy új és veszedelmes ellenféllel is. Az igazságszolgáltatás kérdése is rendkívüli figyelmet kap. Patrick Gleason rajzai szemet gyönyörködtetőek. Mind az akció jelenetek, mind az érzelmek piszkosul élénken megelevenednek a szemünk előtt. Kiváló érzékkel tálalja a drámai jeleneteket. A brutalitás nincs túltolva, de azért vannak kemény pillanatai ennek a képregénynek, úgyhogy annyira nem tudnám gyerekbarátnak mondani. A történetben Bruce meg akarja mutatni Damiennek miért fontos neki Batman élete, az igazságszolgáltatás Gothamben a megfelelő módszerekkel. Damien nehezen érti meg ezeket a dolgokat, hisz Talia, az anyja az Árnyak Ligája segítségével képezte ki. Ez főleg az apróbb jelenetekből derül ki. Hevesen harcol a bűnözők ellen, röptében elkap egy denevért és ösztönösen megöli. Bruce igyekszik szeretetet csempészni fia életébe, azáltal, hogy vesz neki egy kutyát. Titusz, a dán dog hűséges és szeretetre méltó jószág. Damien eleinte nehezen jön ki vele, de látszódik, hogy megkedveli, és komoly segítséget nyújt neki a történetben átélt trauma miatt. Titusz teljesen olyan, mint az a kutya, mely az öreg Bruce mellett volt a Batman Beyond sorozatban. Színre lép az új gonosz, Senki. Ő Morgan Ducard, Henri Ducard fia. Henri Ducard Batman 6 kiképzője közül az egyik. Bruce annak idején melléjük szegődött, hogy tanuljon tőlük a jövőbeni bűnüldözői pályafutásához. Morgan mindvégig féltékeny volt Bruce-ra. Hamar kiderül, hogy az ifjú Wayne képtelen gyilkolni, nem azt az utat akarja követni az igazságszolgáltatásban, mint Ducardék. Morgan kudarcot vall, amikor megpróbálja megölni Bruce-t. Évekkel később visszatér, speciális páncélruhájában, Senki néven. Tönkre akarja tenni Bruce terveit a Batman projekt kiterjesztésére, Miután megölte a moszkvai Batmant, Ravilt, Gothambe megy. A célja, hogy felélessze Damienben a gyilkost, és az apja ellen fordítsa. Senki külseje erősen emlékeztetett a Batman Beyond Süvöltőjére. Kíméletlen gyilkos, savban tünteti el ellenfeleit, nem kímél senkit. Harci képességei felveszik a versenyt Batmannel. Nagyon kemény ellenfél. Bruce és Damien kapcsolata komoly próbatétel elé néz. Damient bántja, hogy apja nem avatja bele mindenbe, több önállóságot akar. Bruce félti fiát, másfajta életet akar neki nyújtani, mint amit Talia nyújtott az Árnyak Ligájában. Látszólag Damien Senki mellé áll, utólag derül ki, hogy csak le akarta leplezni. Ügyes trükk volt, amit nagyon díjaztam. Amikor Damien bajba került látszódott Bruce-on, hogy a fiáért hajlandó átlépni azt a határt, amit soha nem lépett át. A végén kapunk egy hatalmas összecsapást. A helyzetet Damien oldja meg: apja és mások védelmében megöli Senkit. Ez bántja Bruce lelkét, és Damien is rosszul érzi magát tőle. De valahogy nem éreztem helytelennek Damien cselekedetét. A két sérült hősnek túl kell tennie magát ezen, de úgy gondolom ez sikerülni fog nekik. Nagyon élveztem ezt a történetet. Mind a sztorival, mind a rajzokkal nagyon elégedett voltam. Kiváló. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Halál arcai kötetet is beszerezted? Eddig mind az 5 képregény nagyon jó ebben a sorozatban. Megérte előfizetni rá. Ráadásul jövőhéten szerdán hozzák nekem a Baglyok bírósága, és a Baglyok városa sztorit is. Csak jót hallottam eddig erről a kettőről. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 12. A halál arcait beszereztem. A többit nem. A sötét lovag visszatért kölcsönbe kapom meg. A Baglyokat pedig nagyrészt kölcsönbe olvastam, illetve a vége meg is van. Válasz
Tarzaan Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Shazam Hát ez tényleg jó volt. Simán a legjobb Nolan utáni DC film és nálam simán veri a Marvel-es párjait (Marvel kapitány ill. Dr. Strange). Az előzetesek csalókák voltak, valójában jóval komolyabb film mint gondoltam, és kisebb gyerekek számára sok helyen kifejezetten ilyesztő lehet pár rész. A CGI-al nem volt komolyabb gondom, szerintem a Justice Leage pradémonjai sokkal gázabbak voltak ill számomra az Aquaman vízalatti világa is. A poénok közül némelyik igazán jó volt, és volt benne olyan fordulat, amire nem számítottam. Dr. Sivana sem volt rossz főgonosz, ill .a többi karakter is működött, a casting is jó lett. Szóval egy nagyon jó kis filmélmény volt, és még biztosan meg fogom nézni a mozit. 8,5/10 Még annyi, hogy két stáblistás jelenet van, ebből a legutolsó az benne volt a trailerben is - Spoiler az Aquaman-es poén - zóval ha valalki ezután megy, elég az elsőt megnéznie. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Gotham 5. évad 5. rész Nagyon csavaros lett. Végig az volt terítéken, hogy mit csinált Ed. Tehát irányították. Végig zongorázunk Pingvinen és Strange-n míg kikötünk Eduardónál. Aki Walker megbízásából tette. Azt hiszem, tudom, ki is Walker. Selina pont ugyanazon megy át, mint annak idején Bruce. Bruce pedig elkeseredik a városban lakó gonoszságon. A végén lévő fordulatok zseniálisak. Jeremiah húzása különösen. Kiváló epizód. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Gotham: Kire gondolsz Spoiler ki lehet Walker? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 15. 2019. 04. 14. - 14:12, Bence1997 írta: Gotham: Kire gondolsz Spoileres tartalom megtekintése ki lehet Walker? Talán Talia. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Nőttek a Gotham fináléval szemben az elvárásaim. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 20. Tiszta mini Batman Begins lesz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.