Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 28. 1 órával korábban, Brodie írta: Én is ettől tartok. Pedig, hogy imádtam a Bobbajos videóját. Talán a forgatás befejezése után lesz valami, pl. a cím bejelentés apropóján. A Marvel tavasz se segít az infó áramlásban. 1 órával korábban, Yoda József írta: Persze ehhez az is kell, hogy addig ne büntesse meg újra a magyar mozikat a Disney Akkor majd megint átírom. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. December 29. Hozzászólás ideje: 2018. December 29. Az elmúlt percekben elgondolkodtam azon, hogy vajon mikor is akarják felfedni számunkra a címet. 2 opciót sejtek. Mindkettő reális lehet és 50-50% -ot adok számukra. Ha mégsem válik be egyik sem, akkor elmegyek Hawaii -ra és egy egész nap Hawaii hula táncát fogom járatni. (utóbbi mondatomat nem szabad komolyan venni. ) Az első tippem az a jövőhét csütörtök-péntek duó valamelyike. Nagyon nagy a csend a SW körül az utóbbi hetekben(!), persze Favreau és a Galaxy's Edge adott számunkra egy kis vigaszt, de olyan hatalmas bejelentés nem történt - a Mandalorian zeneszerzőjének bejelentésén kívül természetesen. És a Resistance is jó nagy szüneten van, egészen január 13. -áig nem tér vissza. Jövőhéten még bőven a szünetén van és mivel mással, mint az EpIX címének felfedésével kezdhetnék az évet a Lucasfilmnél? Nagyon jó lenne. A másik variáció pedig január vége/február eleje. Ugye kb. akkor fejezik be a forgatásokat. És tegyük fel, hogy a Resistance is elmegy megint egy 1-2 hetes szünetre. Benne van a pakliban, bár akkora jóstehetség nem vagyok, lehet, hogy végignyomatják az évad 2. felét. De ha szünet is lenne, akkor akörnyékén én simán elképzelem, hogy egy címet eleresztenek, hadd csámcsogjon rajta a Galaxis Föld népe. A forgatás végével így ezt is elintéznék, aztán meg helló Celebration, eljött a tavaszi mikulás és puttonyából előhúz egy jó nagy trailert!!! Mit gondoltok? Ti mikorra tippelitek a cím kiderültét? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. December 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. December 29. Szerintem utóbbi opció. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 1. (szerkesztve) Eljött hát a várva-várt év! Érdekesség, hogy az index összeállította 2019 fontosabb eseményeit (cikk végén), és szerintük a film bemutatója is e között van. Szerkesztve: 2019. Január 1. - Ody Mandrell 1 2 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Én egy februári címbejelentést tippelek most, és egy áprilisi teasert. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Én azért még reménykedek, hogy ezen a héten kapunk valamit, de én is a februári címbejelentést sejtem, talán egy január végi/február elejivel. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Ma lesz Star Wars show, igaz? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Ha jól tudom, ma már lesz, de ne várj sokat tőle. Legalábbis én nem várok. A címet sose így szokták bejelenteni, hanem csinálnak egy külön videót, ahol bejelentik. Ez volt a TLJ -nél. Ha tippelnem kéne, holnap vagy holnapután jön egy videó, ha nem, akkor marad a január vége/február vége, amikor befejezik a forgatást. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Én se a TLJ-nél, se a TFA-nál nem emlékszem címbejelentő videóra egyedül a Solo-nál rémlik, hogy Howard egy videóban megmutatja egy táblán a címet, a RO-t meg mintha már egyből címmel együtt jelentették volna be. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. 7 perccel korábban, Yoda József írta: Én se a TLJ-nél, se a TFA-nál nem emlékszem címbejelentő videóra egyedül a Solo-nál rémlik, hogy Howard egy videóban megmutatja egy táblán a címet, a RO-t meg mintha már egyből címmel együtt jelentették volna be. A TLJ-nek biztosan volt. Utána persze a show következő részében is beszéltek róla. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Itt van a TLJ címbejelentős videója. Most tekintsünk el attól, hogy oda van írva a The Star Wars Show. A TFA -hoz nem volt videó, akkor az egész youtube csatorna "gyerekcipőben" volt és még nem volt The Star Wars Show sem. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Visszakerestem én is, de legelőször a hivatalos oldalon lett bejelentve a cím: https://www.starwars.com/news/the-official-title-for-star-wars-episode-viii-revealed Aztán került fel ez a videó a YT-csatornára még ugyanazon a napon, január 23-án Szerintem maradjunk annyiban, hogy lényegében bármelyik napon jöhet most már a bejelentés, akár a semmiből is. Szerintem e hónapban megkapjuk. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Érzem én, hogy e hónapban kapunk valamit. Aztán lehet, hogy a Resistance midseason trailer fog megérkezni. 1 Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Ki milyen címet vár amúgy skacok? Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Én tudnék örülni egy "The New Path" címnek 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. 53 perccel korábban, Revanshist írta: Ki milyen címet vár amúgy skacok? 1 perccel korábban, Revanshist írta: Én tudnék örülni egy "The New Path" címnek Olvass vissza, korábban Ody felírta, hogy melyikünk milyen címet sejtet. Persze az, hogy levédették a TheSonofDarkenss.com oldalt, azt sugallhatja, hogy esetleg az lehet a IX címe, de rem nem. Nem rossz cím, de a IX a Skywalker Saga lezárása lesz. Epikusabb címet várnék, mint egy Sötétség fia. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. 44 perccel korábban, Revanshist írta: Én tudnék örülni egy "The New Path" címnek Beírtam a tiédet is, így fest most a tippverseny. Bence1997: The Bloodline End Dzséjt: Down of the Hope Yoda József: The Epilogue of the Beginning Donát: The Lost Prophecy Kenobi tábornok: The Rise of the Resistance Ody: Legacy of the Force Frenkie: Rise of the Jedi Max Stirner: The Reylo Kargarosz: Balance of the Force Tomcsi80: Dawn of the Jedi RacerX: Son of Darkness mui-ruy: The Knights of Ren Revanshist: The New Path Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hmm, vannak itt érdekes címek. Bármelyik lesz, már várom Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Beírtam a tiédet is, így fest most a tippverseny. Bence1997: The Bloodline End Dzséjt: Down of the Hope Yoda József: The Epilogue of the Beginning Donát: The Lost Prophecy Kenobi tábornok: The Rise of the Resistance Ody: Legacy of the Force Frenkie: Rise of the Jedi Max Stirner: The Reylo Kargarosz: Balance of the Force Tomcsi80: Dawn of the Jedi RacerX: Son of Darkness mui-ruy: The Knights of Ren Revanshist: The New Path Dzséjt továbbra is a Dawn of the Hope-t tippelte. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. Hozzászólás ideje: 2019. Január 2. A móka kedvéért én is irok egy cim tippet: The Final Battle 1 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Chris Terrio mennyire jó választás a forgatókönyvre? Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Hát, a filmeket nézve, amikben ott van a keze. Nem is tudom, maradok a sejtelmes ebben a történetben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. 20 órával ezelőtt, Donát írta: Dzséjt továbbra is a Dawn of the Hope-t tippelte. Basszus, már nem emlékszem. Alapból én írtam el? Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Egyébként Dzséjt tippjében a Hope elől kivehetitek a "the" névelőt, mert azt csak a mi Hunglish felfogásunk miatt szeretjük használni, de az angolban nem mondják abban a pozícióban. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Basszus, már nem emlékszem. Alapból én írtam el? Szerintem én írtam rosszul. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. 1 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Basszus, már nem emlékszem. Alapból én írtam el? Először a-val írtad. Egyébként Merrnek igaza van, a The simán elhagyható. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. Hozzászólás ideje: 2019. Január 3. (szerkesztve) A Topps a Star Wars Saga tiszteletére minden héten kiad 3 kártyát az OT-tól kezdve a Prequel-en át a Sequel-ig. Galactic Moments néven. És visszaszámol az EP IX-ig. https://milnersblog.com/2019/01/03/topps-cards-galactic-moments-countdown-to-star-wars-episode-ix/ Szerkesztve: 2019. Január 4. - Kenobi tábornok 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 6. (szerkesztve) A Hollywood Reporter a The Knights of Ren címre tippel. https://www.hollywoodreporter.com/amp/heat-vision/what-is-star-wars-episode-ix-title-1173197 Szerkesztve: 2019. Január 6. - Ody Mandrell Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Január 6. Hozzászólás ideje: 2019. Január 6. Mui-ruytól vették. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 8. “Dear cast and crew of Episode IX: There are no words to properly express our gratitude and amazement – your work has been next-level spectacular, and you’ve done it all with kindness and respect. There are no words, but there are jackets! – XO JJ, Kathy, Michelle + Callum” 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.