Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. A PT idején már megszoktuk, hogy a kritikusok befikázzák az aktuális SW-t. Ez a sequelnél viszont megfordult, ezért szokatlan most ez az alacsony értékeltség. Ami egyébként valóban nem mond el semmit a film minőségéről. Főleg, hogy a TLJ esetében láttuk mi volt. A konszenzus szerint nem vállal semmi kockázatot a film. A TLJ után mit vártak? 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Mondjuk ezt nevezik megosztónak, ha a fele táraságnak tetszik, a felének meg nem. Nem amikor a kritikusok 91%-ának tetszik, "netes kisfiúk" pedig kamuprofillal dislike-olnak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. @Yoda József az IGN hány pontot adott rá? Index kritika: A rajongók imádni fogják a Skywalker korát. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Yoda József az IGN hány pontot adott rá? Index kritika: A rajongók imádni fogják a Skywalker korát. Mivel Rajongó vagyok, így a címtől is libabőrös lettem. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Yoda József az IGN hány pontot adott rá? Index kritika: A rajongók imádni fogják a Skywalker korát. Nem pontozták. Azt majd a spoileres kritikában fognak, nem? Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Yoda József az IGN hány pontot adott rá? Index kritika: A rajongók imádni fogják a Skywalker korát. Semennyit mert van úgy,hogy nem pontoznak csak pozitív meg negatív dolgokat írják le.De összességében tetszett Zalabának bár ez nem meghatározó ugye. A Gamestar Spoilermentes kritikát hallgatom ott egészen jó véleménnyel vannak róla. ÚGy lászik nekünk magyaroknak befog jönni a film a többségbe. Válasz
DiO Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Olvasgatva a kritikákat, az jött velem szembe, hogy azok a kritikusok akik nagyon szerették a TLJ, azoknak azért nem tetszik a mostani rész, mert egy hatalmas fan service az egész. Akkor most, hogy van ez? Nem véletlenül írják a kritikák, a fanok imádni fogják. Azt mondom először tessék megnézni, és utána ítéletet mondani. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 5 perccel korábban, Brodie írta: Mivel Rajongó vagyok, így a címtől is libabőrös lettem. Az RT 54% 3 perccel korábban, Yoda József írta: Nem pontozták. Azt majd a spoileres kritikában fognak, nem? Nem tudom hogy megy náluk... 3 perccel korábban, Kargarosz írta: Semennyit mert van úgy,hogy nem pontoznak csak pozitív meg negatív dolgokat írják le.De összességében tetszett Zalabának bár ez nem meghatározó ugye. A Gamestar Spoilermentes kritikát hallgatom ott egészen jó véleménnyel vannak róla. ÚGy lászik nekünk magyaroknak befog jönni a film a többségbe. Ha Zalabának tetszett az jó jel, ő nagyon fikázós. A PT utálja. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az RT 54% Nem tudom hogy megy náluk... Ha Zalabának tetszett az jó jel, ő nagyon fikázós. A PT utálja. A TFA-t meg TLJ-t pedig szerette. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 1 perccel korábban, Yoda József írta: A TFA-t meg TLJ-t pedig szerette. Viszonylag. De ha itt is ez a helyzet az mindenképpen szívderítő. Főleg neki. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. A HVG a leggyávább SW filmnek nevezte Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Nem lesz itt gond szerintem. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az RT 54% Nem tudom hogy megy náluk... Ha Zalabának tetszett az jó jel, ő nagyon fikázós. A PT utálja. Zalaba nem jó jel mert minden SW-nél engedékeny. De amúgy a kritika végén írja is,hogy összességében jó volt,de nem baj, hogy vége. A Game Staron van egy totál Szóda mentes videó belinkelhetem e ide? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Én is egyre kevésbé izgulok amiatt, hogy nem lesz jó film, pedig eddig sem aggódtam igazán. 2 Válasz
DiO Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 1 perccel korábban, Yoda József írta: A HVG a leggyávább SW filmnek nevezte Mondom én, hogy az a baj mert fan service van. TLJ után azt hitték, megint valami nagyon újító szándékú filmet kapnak. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Éppen most , DiO írta: Mondom én, hogy az a baj mert fan service van. TLJ után azt hitték, megint valami nagyon újító szándékú filmet kapnak. A TLJ jó volt úgy, ahogy volt, de lehet, hogy egy trilógiába elég egy ilyen film, és pláne egy saga záróepizódban nem a formabontás a legjobb megoldás. 3 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Az evidens volt, hogy a film inkább a TFA-t fogja idézni. De ettől még nem kerül zárójelbe a TLJ sem. Válasz
DiO Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Éppen most , Pildi írta: A TLJ jó volt úgy, ahogy volt, de lehet, hogy egy trilógiába elég egy ilyen film, és pláne egy saga záróepizódban nem a formabontás a legjobb megoldás. Megnyugtatok mindenkit. A végszót a néző közönség fogja megadni. Nem a HVG, IGN, Otherworld stb... 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 6 perccel korábban, Kargarosz írta: A Game Staron van egy totál Szóda mentes videó belinkelhetem e ide? Látta a filmet? Pozitív legalább? HA totál spoilermentes akkor igen. 1 perccel korábban, Nute Gunray írta: Az evidens volt, hogy a film inkább a TFA-t fogja idézni. De ettől még nem kerül zárójelbe a TLJ sem. Olvastam olyan tweetet is, akinek a 7-8 bejött és ez is. Valószínű sokan ebbe a táborba fogunk tartozni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Éppen most , Nute Gunray írta: Az evidens volt, hogy a film inkább a TFA-t fogja idézni. De ettől még nem kerül zárójelbe a TLJ sem. Persze, hogy nem, sőt! Kimagaslóan jó film a TLJ, abban nincs vita nálam. 1 Válasz
DiO Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Mindenkinek kitartást. Este kiderül minden. Addig is megyek Mando-t nézi. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Éppen most , Ody Mandrell írta: Látta a filmet? Pozitív legalább? HA totál spoilermentes akkor igen. 3-an kommunikálnak. Egészen pozitív megvannak elégedve,de ami érdekes,hogy még a végével is. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 18. @Kargarosz azt is olvastam, hogy a toxikusok nyertek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Amit a spoileres topikba raktam, ahol a twitteres kritikák vannak rendszerezve egy diagramon, illetve fel vannak sorolva a pozitív és a negatív dolgok a filmmel kapcsolatban, úgy gondoltam, hogy nem rakom be. De apró érdekességeket megosztok, spoilermentesen: - Daisy nagyon pozitív, az ő és Adam közti dinamika nagyon tetszett a kritikusoknak - vizuálisan nagyon erős a film - a karakterek, a humor, a látvány mind kimagasló - a negatívumok között van az, hogy túlságosan tömött a film, el van sietve, kiszámítható/kockázatos(), és egyéb érdekességek Van 1-2 dolog a negatív oldalon, amire kezdetben már számítottam - most ezt úgy mondom, hogy ha nem lennék a spoilerek ismeretében - de összességében valóban kicsit pozitívabb a dolog. Bár én amondó vagyok, hogy inkább a néző döntse el, hogy jó-e a film, vagy sem. Pont a magyar IGN oldalát kéne kerülnünk. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Kargarosz azt is olvastam, hogy a toxikusok nyertek. Külön Game Staros Csirke írja is,hogy simán mehetett volna még a filmhez 20-30 perc,hogy jobban ki lehessen bontani dolgokat. Én alapvetően azt hittem,hogy ez lesz a leghosszabb SW film. Alapvetően sok a kérdés alpvetően zárjuk az összes filmet , hát mikor kéne ezt meglépni? Pont most jött volna el erre az idő, és akkor lehet nem lett volna olyan zsúfolt a film. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Éppen most , Kargarosz írta: Külön Game Staros Csirke írja is,hogy simán mehetett volna még a filmhez 20-30 perc,hogy jobban ki lehessen bontani dolgokat. Én alapvetően azt hittem,hogy ez lesz a leghosszabb SW film. Alapvetően sok a kérdés alpvetően zárjuk az összes filmet , hát mikor kéne ezt meglépni? Pont most jött volna el erre az idő, és akkor lehet nem lett volna olyan zsúfolt a film. Hát eredetileg ugye 155 perc volt, amivel a leghosszabb lett volna, csak aztán kivagdostak belőle 13 percet Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. 47 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Yoda József az IGN hány pontot adott rá? Index kritika: A rajongók imádni fogják a Skywalker korát. Az Index nem fikáz??? Be vannak ezek rúgva? 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. De fikáz, pont a "fan service" nem tetszik nekik. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Éppen most , Nute Gunray írta: De fikáz, pont a "fan service" nem tetszik nekik. Nem olvastam el. Semmilyen negatív dolgot nem akarok ma olvasni, befogadni, megélni. Olyan vagyok mint a Motkány. Csak a Makk érdekel amit este kapok meg. Minden més hidegen hagy. 1 2 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. December 18. Hozzászólás ideje: 2019. December 18. (szerkesztve) 34 perccel korábban, Kargarosz írta: 3-an kommunikálnak. Egészen pozitív megvannak elégedve,de ami érdekes,hogy még a végével is. Szerintem ez a kis rövid, spoilermentes véleménykifejtés teljesen okés volt. Három tag, aki láthatóan nem ült fel a hate-vonatra SW kapcsán! Örömmel hallgattam végig, köszönöm! Szerkesztve: 2019. December 18. - Darth Riddick Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.