Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 23. 5 órával ezelőtt, Donát írta: Amúgy szerintem baromi sokat számít az adott közeg önerősítő jellege. Ahol sok negatív véleménnyel rendelkező ténylegesen fröcsögni érkező ember kommentel, ott szerintem önmagát erősíti a jelenség. Míg nálunk, ahol alapvetően pozitív az attitűd, lassan már én is meggyőzhető leszek, és elhiszem, hogy tök jó lesz ez a Resistance. A lényeg, hogy a mi közösségünkben van egy ellentartó erő, ami nem felerősíti a fröcsögést, hanem normális hozzászólók esetében becsatornázza egy észérvek mentén zajló vitába. Ehhez kell egy jó közösség persze. Egyetértek. Maxi nagyon. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. 1 1 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Ez már sokkal jobban tetszik, mint az eddigiek! A csatajelenetek látványára sem lehet panasz, és kezdek hozzászokni az animáció stílushoz is. Amúgy... Ti is nagyon Carrie Fisher-esnek éreztétek Leia hangját? :O 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Én nagyon és ez jó jel. A karakterek kinézete még picit sántít nekem, de maga az animáció rendben van nekem, a hajók és a csatajelenetek szépek lesznek. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Khm... nincsen gold stormtrooper mi??? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Sokkal biztatóbb. Bár még nem tudott annyira felcsigázni, mint annak idején A Klónok Háborúja vagy a Lázadók. De azért ez is elég szép. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Ha ezzel az előzetessel kezdték volna én sem lettem volna oly undok. Ez már nagyon tetszetős. Sőt. Spoiler Mintha Kamino vagy ahhoz hasonló bolygó is feltünt volna. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. (szerkesztve) Egyre jobb lesz, bár a kb. közepéig hallható zene nagyon nem illik ide. Viszont ahogy feltűnik a First Order az is nagyon jó lesz! Egyre jobban várom! Hihetetlen jól néz ki a vízi szörny, de a végén a kowakian majom is megvett kilóra. Szerkesztve: 2018. Szeptember 27. - Ody Mandrell 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Úgy tűnik végre láthatjuk az Új köztársaság X-wingjeit. Szépek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Ezek biztos a Köztársaság flottájának hajói? Kicsit másnak tűnik mint az Ellenállás vadásza. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. (szerkesztve) Szerintem ezek a köztársaságé. Lehet azért másak, mert valami speckó küldetésen vannak Kazék esetleg. Majd meglátjuk. szerk.: ezek T-85 -ös X-wingek. A köztársaság használja őket! Spoiler Nagyon úgy néz ki, hogy a FO a kalózokkal akarja "leigázni" elsőnek a Colossust. Szerintem a Triple Dark c. epizódban ez balul fog elsülni és pont ezért fog megjelenni az Első Rend később. Azok az űrcsaták is jók. És Poe is akciózik benne. Nocsak, csak nem benne lesz több részben is? Szerkesztve: 2018. Szeptember 27. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Valószínűleg benne lesz, ami hál isten. Az Ellenállás vadászai eleve réginek számítanak. A Köztársaságnak azért illene újabbaknak lenni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Ebben az előzetesben van olyan szöveg amit megváltoztattak az előzőhöz képest. Kaz már nem tűnik olyan debilnek. :) Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Javuló tendencia. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 27. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezek biztos a Köztársaság flottájának hajói? Kicsit másnak tűnik mint az Ellenállás vadásza. Biztos, a Köztársaség T-85-ösöket használ, a legújabb X-szárnyú modelleket. Az Ellenállás T-70-eseket, amiket még az endori csata után egy évvel kezdtek el gyártani (a jakkui csatában az első prototípusok vettek még részt). Szóval a Köztársaságé valóban modernebb X-szárnyú. Amit a képen eddig kiszúrtam, hogy a T-85-ösöknek van négy plusz kisebb hajtóműve a farán ott, ahová Poe a Fekete 1-re a boostert szereltette a csillagpusztító elleni csata után. Plusz más az orrész kialakítása. Nagyon tetszik ez a trailer. Láthatóan erős jelenléte lesz az Első Rendnek, és már a Csillagpusztító is megmutatkozik. Vaó! Vajon lesz tesztlövés? Hux az ep7-ben magabiztosan állítja, hogy a fegyver készen áll, lehet a Resistance-ban látjuk eme kijelentés alapjait? A másik, hogy úgy tűnik, azért ezek a versenyek inkább a fogatversenyekre fognak hajazni, vagyis az a szabály, hogy nincs szabály. De még jobban tetszik, hogy a sztori így első blikkre harmonizál a Vérvonalban megismertekkel. Spoiler Vagyis az Első Rend ténykedéseit leplezve kalózokat és bűnözőket használ. A gyűrűk pedig egy az egyben az X-Wing játékok gyakorlóküldetéseit idézik. Imádom! Szerkesztve: 2018. Szeptember 27. - Dzséjt Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Huhh ez bejött! Úgy érzem még mindig nagyon keveset mutatott, kb egy helyen játszódik az egész trailer, de amit pluszba mutatott, First order, Leia, Phasma stb, az engem már meggyőzött. Erről az időszakról amúgy nagyon sokat szeretnék tudni, és talán ez meg is adja azokat az infókat. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Az új X-wingről szerintem: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Ennek a Köztársaságinak mintha nagyobb szögben nyílna a szárnya. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Szerintem ez inkább csak a rajzfilmes stilizáció miatt van, kb. mint amikor a TIE Fighterek szárnyai kisebbnek és nyomottabbnak tűntek a Rebelsben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. A Rebelsben is szélesebben vannak nyitva a szárnyak, mint a filmekben. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Mostanra eljutottam oda hogy kifejezetten tetszik ahogy kinéz a sorozat. Az meg hogy látni fogjuk a köztársasági X-wingeket óriási plusz pont. Már ezen is látszik hogy poénok ide vagy oda a világépitéshez rengeteget hozzátehet ez a széria. Az meg nem baj hogy a köztársasági gépek puccosak és nem olyan "menők". Pont ezért jól illenek ahhoz a szervezethez. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 28. Szerintem amit ebben az előzetesben láttunk, az 3 (ha a pilotot két résznek vesszük akkor 4) epizód tartalma. Ennek függvényében izgalmas és pörgős kezdés lehet. Remélem is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 29. Na, ez a trailer már sokkal jobban tetszett! 1. Nekem tetszett az elején lévő zene is 2. Poe, Leia és a mélyhangú csávó karaktere 3. A repülés és akciók animációja 4. Starkiller, Phasma Amit nem tudok megszokni: az arcok animálása. Mintha egy massza lenne az emberek arca helyett, ami furán veri vissza a fényt, elmosódnak az arcélek. De összességében ez azért így már sokkal biztatóbb, mint eddig. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Egy külföldi és egy kamerával felvett promo. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Október 6. Ma van a nagy nap! 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Mid-season trailer: 2 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Wow! Ez király lesz! Libabőr ahogy élőben nézi Tam és Kaz Hux beszédét. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Hol is kezdjem... Hux beszéde? Úgy tűnik, hogy lesz itt nemulass!!! Nagyon alapozás ment itt az évad első felében, de nagyon-nagyon. A 2. fele az évadnak odapörköl majd rendesen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Január 9. És talán már az évad vége a TLJ idején játszódik, hisz Hux beszéde után látjuk Kazt új frizurával. Remélem nem csak össze van vágva. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.