Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
21 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az ki? :D 

A Galaxy's Edge képregényben szerepel, van egy kis illegális régiségboltja a Batuun. 

Hozzászólás ideje:

Kétszer is újra néztem. Egyszer múlt hét pénteken, majd az ismétlést másnap szombaton. És Maul hangját is beazonosítottam. Ugyanaz, mint a Baljós árnyakban: Zágoni Zsolt.

Szerkesztve: - Darth Revan9

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Ezt a minap vettem észre: miközben Han és Lando között elhangzik a "utállak-tudom" beszélgetés, a háttérben Beckett egy savereenivel beszél, de jelbeszéddel. Ez már előre jelzi a helyi közösség tragikus múltját.

• 2 héttel később...
  • 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Egy újabb banda concept artja, akik felügyelik a Kesseli bányákban történő munkavégzést. :) (by Adam Brockbank)

Image

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Vincent Jenkins leszámolásos concept art-ja:

A6jIXNW.jpg

A képet a Két tűz között ihlette.

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nekem ezzel a filmmel egyetlen bajom van, mégpedig hogy Hannal kapcsolatban egy percig sem éreztem, hogy ő Han, vagy hogy Lando az Lando. És biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül az univerzumban. (Ezt leszámítva különben viszonylag tetszett a film, és a legjobbnak tartom a Disney-éra filmjei közül, pedig ezt vártam a legkevésbé). Ebből kifolyólag többször is elgondolkodtam már azon, hogy vajon egy Han Solo-film miért nem készült már korábban Harrison Forddal. Mondjuk a '80-as években. A Lucasfilmnek/Lucasnak esetleg nem voltak akkor ilyen tervei, esetleg túl drága lett volna még egyszer alkalmazni Fordot? 

Hozzászólás ideje:

Alden remek Han Solo volt, és minél többször látom a filmjét, annál inkább ez az érzésem. 

Hozzászólás ideje:

Még egyszer leírom, hogy én nem ezt a témát akartam kibeszélni! :lol: Hanem az okokat, hogy vajon annak idején miért nem készült egy Solo-film Forddal. 

Hozzászólás ideje:
1 hour ago , Bomarr said:

nem készültek spin-off mozifilmek.

És mi a helyzet az ewokos filmekkel? ;) Vagy azok olyan spin-offok voltak, amiket mozikban nem adtak le egyáltalán? :hmm: 

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Szerintem Alden jobb Han Solo mint Harrison Ford. Ford karaktere a régi trilógiában nekem semmilyen volt. Igazából a sequelek tették érdekessé Han Solo figuráját. Meg ez a film.

Szerintem mindkettő egyformán jól alakította az aktuális Han Solo-t. Nekem az volt a Solo-nál a lényeg hogy elhiggyem hogy abból  a fiatal Hanból akit a vásznon látok, az EP4-ben látható Han lesz. Illetve vica versa is múködjön. Alden tökéletesen elhitette velem mindkét formulát.

Hozzászólás ideje:

Én se mondom, hogy Harrison Ford rossz volt. Csak teljesen hidegen hagyott a karaktere a régi trilógiában. Amikor a 90-es évek végén először lett netem és láttam hogy mennyi rajongója van teljesen ledöbbentem. Számomra meglehetősen érdektelen volt. Az ep.7-ig. A Solo film ezen a téren sokkal jobban teljesit. Itt mindig mikor vége van azaz érzésem hogy szeretnék többet látni ebből a figurából. Remélem Alden valamilyen formában visszatér még. A Ford féle Soloból már elég volt, de az Alden féléből nagyonis jöhetne még.

Hozzászólás ideje:

Én is úgy vagyok az ep4-6-os Hannal, mint Bomarr. Ford jól hozta a karaktert, de maga a karakter annyira nem fogott meg. Persze bírtam, hiszen ő a laza csávó, aki a legjobb poénokat hozta, és övé volt a Falcon, de ezen túl nem találtam érdekesnek. (Mondjuk engem Luke és Leia sem fogott meg különösebben.) Hant az ep7-ben kedveltem meg úgy, hogy már nem csak egy laza csávót láttam menő hajóval, hanem egy érdekes karaktert. És ezt az érdekes karaktert teljesítette ki a Solo azzal, hogy bemutatta, hogyan lett az, aki. Persze számomra mindegyik Han Han, de most már érdekes Han, nem csak laza csávó frankó hajóval Han. Nem vártam a Solót, felesleges filmnek tartottam, kicsit még mindig annak tartom, de nagyon hálás vagyok, hogy elkészült, és én is bírnám, ha Aldennel még készülne pár Han sztori.

Hozzászólás ideje:

Nekem az OT-s Han a trilógia első nézése közben a TESB letudásakor lett nagy kedvencem. Az 1995-ben volt.

A másik Han rendes megkedveléséhez két Solo nézés kellett.

Hozzászólás ideje:

Karakterek terén Han talán a kedvencem a trióból az EpIV-V-VI-ban. Lényegében az összes jelenetet feldobja, plusz tetszik az ív is, amit befut a 3 részben. Körülötte zajlanak az események és megvan az a karizmája, amitől érdekes karakterré válik. Nem igazán értem a fentebbi fanyalgást, de hát mostanában több olyan hsz-t olvasok itt, amelyik korholja a régi részeket, mint dicsérőt. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.