Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. Nekem nagyon hiányzik Luceno. Remélem nem vonult vissza, bár tény, már nem fiatal. Annak idején szó volt egy Dooku-regényről is, remélem az sem felejtődött el. Válasz
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. 2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Nekem nagyon hiányzik Luceno. Remélem nem vonult vissza, bár tény, már nem fiatal. Annak idején szó volt egy Dooku-regényről is, remélem az sem felejtődött el. Szerintem tuti lesz tőle is minimum egy új regény, ami az új trilógiához kapcsolódik. Snoke-ra vagy Kylo Ren történetére már én is gondoltam. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. https://ziro.hu/holopillanatok/mi-mikor-lesz-a-2019-es-star-wars-celebrationon/ Egy kis időpont. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Óraátállítással látom nem számoltak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. 52 perccel korábban, Kargarosz írta: https://ziro.hu/holopillanatok/mi-mikor-lesz-a-2019-es-star-wars-celebrationon/ Egy kis időpont. Az előző oldalon megtalálod Bence listáját. Az jobb. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 25. 1 órával korábban, Kargarosz írta: https://ziro.hu/holopillanatok/mi-mikor-lesz-a-2019-es-star-wars-celebrationon/ Egy kis időpont. 35 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az előző oldalon megtalálod Bence listáját. Az jobb. Na most már jó a ziro.hu -s is. Csak írni kellett nekik. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Március 29. Hozzászólás ideje: 2019. Március 29. Srácok! Már csak két hét és EP IX panel! 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Március 29. Hozzászólás ideje: 2019. Március 29. 18 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Srácok! Már csak két hét és EP IX panel! 2 1 Válasz
Népszerű hozzászólás Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Március 30. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2019. Március 30. Ha már valahol beszéltetek róla, akkor bocsi, de nem találtam. A Celebration-ön lesz látható egy 80 négyzetméteres freskó, amely a Star Wars történetét örökíti meg (az összes mozifilm, beleértve a IX-et, valamint a The Clone Wars és a Rebels). Utóbbiak külön érdekessége, hogy realisztikus formában fognak rajta szerepelni a karakterek. Hát mit ne mondjak, veszettül kíváncsi vagyok rá!! Ez a festmény megtestesíti ennek a fórumnak az egész szellemiségét. Egy részletet már bemutattak belőle. GYÖNYÖRŰ! Spoiler IV-VI 7 3 Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2019. Március 31. Hozzászólás ideje: 2019. Március 31. 14 órával ezelőtt, Brodie írta: Ha már valahol beszéltetek róla, akkor bocsi, de nem találtam. A Celebration-ön lesz látható egy 80 négyzetméteres freskó, amely a Star Wars történetét örökíti meg (az összes mozifilm, beleértve a IX-et, valamint a The Clone Wars és a Rebels). Utóbbiak külön érdekessége, hogy realisztikus formában fognak rajta szerepelni a karakterek. Hát mit ne mondjak, veszettül kíváncsi vagyok rá!! Ez a festmény megtestesíti ennek a fórumnak az egész szellemiségét. Egy részletet már bemutattak belőle. GYÖNYÖRŰ! Spoiler elrejtése IV-VI Csuda klassz! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Március 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Március 31. Kezdenek elvonási tüneteim lenni. A héten már ledaráltam a 15-16-17 -es Celebration paneljeit. 1 2 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Ewan McGregor volt már valaha Celebration-ön? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Hozzászólás ideje: 2019. Április 3. Volt asszem 2015-ben. 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. Egy hét! Meló után behuppanok a TV elé és nézem majd a Youtube-ot. Egy kis sör-chips kombóval. Nagyon várom már! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. Én is ezt tervezem, aznap nem is melózok. 3 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. Na már csak 6 nap! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. (szerkesztve) Mi lesz hat nap múlva? Ja tudom, jön az új Star Trek trailere. Szerkesztve: 2019. Április 5. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. Tényleg jön? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. 19 perccel korábban, Dzséjt írta: Mi lesz hat nap múlva? Ja tudom, jön az új Star Trek trailere. Akarod mondani: Az új Star Wars trailer. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. Hozzászólás ideje: 2019. Április 5. (szerkesztve) 20 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Tényleg jön? Sajnos nem. Pedig nekem az lenne ám a Kánaán. Egy nap SW és ST trailer is? Hajaj! Szerkesztve: 2019. Április 5. - Dzséjt 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. (szerkesztve) Milyen érdekes: ez lesz a 13. Celebration és ami még fontosabb: a 9. Celebration Amerikában! A 7. 2015 -ben volt - TFA - míg a 8. Celebration 2 éve, 2017 -ben - TLJ. Véletlen? Amúgy csak azt sajnálom, hogy a vasárnapi és a hétfői nap nekem ki lesz esve. Bár a Mandi és a TPM megemlékezést megtudom nézni élőben, de a többiről - TCW, Resistance, záró műsor - sajna lemaradok meló miatt. Na sebaj, a lényeg, hogy mindjárt itt a péntek. Bár én már a holnapi nyitányon hatalmas marketinget várok az egyes projektekkel kapcsolatban. szerk.: Mark azt üzente twitteren, hogy nem vesz részt az idei Celebration -ön. Ha jól tudom LA -ben van, de valakik kiszúrták Chicago -ban. Az EpIX -es premieren megtudjuk. Szerkesztve: 2019. Április 10. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Szorosan kell majd követned az eseményeket, hogy egyből beszámolhass róluk. Én is igyekszem majd lecsapni minden infóra. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. Hozzászólás ideje: 2019. Április 10. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Mark azt üzente twitteren, hogy nem vesz részt az idei Celebration -ön. Ha jól tudom LA -ben van, de valakik kiszúrták Chicago -ban. Az a kép Orlandoban készült a redditesek szerint, látszik a rendőrök jelvényén. Valszeg 2017-es. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. (szerkesztve) Jó lenne megnézni rendesen is. Szerk: úgy látom a TLJ mellett elvan takarva függönnyel. Gondolom kiegészítik egy ep9-essel is. Szerkesztve: 2019. Április 11. - RacerX 2 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. 2 perccel korábban, RacerX írta: Le van takarva a IX része. Ami még érdekes az Ezra fura kinézete. Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Nagyon jól néz ki, azért persze a legizgalmasabb része még le van takarva. A Resistance azért helyet kaphatott volna, ha már a TCW és a Rebels is ott van, Thrawn meg eléggé Pierce Brosnan 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Ezra pedig Harry Potter. Amúgy tényleg jó kép ahogy összefogja a Sagat. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Barón néz ki! Szép összefoglalója az eddigieknek. A Resistance-t én is odabiggyesztettem volna még. Itt van egy-egy közeli a TCW és Rebels szegmensről: 5 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Thrawn tényleg Pierce Brosnan! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
A Celebration műsorai, magyar idő szerint
Ajánlotta: Ody Mandrell
9 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.