Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars Celebration - Chicago 2019

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyon hiányzik Luceno. :( Remélem nem vonult vissza, bár tény, már nem fiatal. Annak idején szó volt egy Dooku-regényről is, remélem az sem felejtődött el.

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Nekem nagyon hiányzik Luceno. :( Remélem nem vonult vissza, bár tény, már nem fiatal. Annak idején szó volt egy Dooku-regényről is, remélem az sem felejtődött el.

Szerintem tuti lesz tőle is minimum egy új regény, ami az új trilógiához kapcsolódik. Snoke-ra vagy Kylo Ren történetére már én is gondoltam.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
1 órával korábban, Kargarosz írta:
35 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Az előző oldalon megtalálod Bence listáját. Az jobb. :)

Na most már jó a ziro.hu -s is. Csak írni kellett nekik. :D

Hozzászólás ideje:
  • Népszerű hozzászólás

Ha már valahol beszéltetek róla, akkor bocsi, de nem találtam.

A Celebration-ön lesz látható egy 80 négyzetméteres freskó, amely a Star Wars történetét örökíti meg (az összes mozifilm, beleértve a IX-et, valamint a The Clone Wars és a Rebels). Utóbbiak külön érdekessége, hogy realisztikus formában fognak rajta szerepelni a karakterek.
Hát mit ne mondjak, veszettül kíváncsi vagyok rá!! Ez a festmény megtestesíti ennek a fórumnak az egész szellemiségét. :)
Egy részletet már bemutattak belőle.
GYÖNYÖRŰ!

Spoiler

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Brodie írta:

Ha már valahol beszéltetek róla, akkor bocsi, de nem találtam.

A Celebration-ön lesz látható egy 80 négyzetméteres freskó, amely a Star Wars történetét örökíti meg (az összes mozifilm, beleértve a IX-et, valamint a The Clone Wars és a Rebels). Utóbbiak külön érdekessége, hogy realisztikus formában fognak rajta szerepelni a karakterek.
Hát mit ne mondjak, veszettül kíváncsi vagyok rá!! Ez a festmény megtestesíti ennek a fórumnak az egész szellemiségét. :)
Egy részletet már bemutattak belőle.
GYÖNYÖRŰ!

Spoiler elrejtése

Csuda klassz! 

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Dzséjt írta:

Mi lesz hat nap múlva? Ja tudom, jön az új Star Trek trailere. :death:

Akarod mondani: Az új Star Wars trailer.:evil:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Milyen érdekes: ez lesz a 13. Celebration és ami még fontosabb: a 9. Celebration Amerikában! A 7. 2015 -ben volt - TFA - míg a 8. Celebration 2 éve, 2017 -ben - TLJ. Véletlen? :)

Amúgy csak azt sajnálom, hogy a vasárnapi és a hétfői nap nekem ki lesz esve. Bár a Mandi és a TPM megemlékezést megtudom nézni élőben, de a többiről - TCW, Resistance, záró műsor - sajna lemaradok meló miatt. Na sebaj, a lényeg, hogy mindjárt itt a péntek. Bár én már a holnapi nyitányon hatalmas marketinget várok az egyes projektekkel kapcsolatban. :)

szerk.: Mark azt üzente twitteren, hogy nem vesz részt az idei Celebration -ön. Ha jól tudom LA -ben van, de valakik kiszúrták Chicago -ban. Az EpIX -es premieren megtudjuk.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Mark azt üzente twitteren, hogy nem vesz részt az idei Celebration -ön. Ha jól tudom LA -ben van, de valakik kiszúrták Chicago -ban.

Az a kép Orlandoban készült a redditesek szerint, látszik a rendőrök jelvényén. Valszeg 2017-es.

Hozzászólás ideje:

Jó lenne megnézni rendesen is. :D
A képen a következ�k lehetnek: 1 személy, állás és bels� tér

Szerk: úgy látom a TLJ mellett elvan takarva függönnyel. Gondolom kiegészítik egy ep9-essel is. 

Szerkesztve: - RacerX

Hozzászólás ideje:

Nagyon jól néz ki, azért persze a legizgalmasabb része még le van takarva.

A Resistance azért helyet kaphatott volna, ha már a TCW és a Rebels is ott van, Thrawn meg eléggé Pierce Brosnan :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.