Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 4. Az rendben van, hogy feltűnik majd de akkor a filmben életben is marad? Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Nemrég eszembe jutott, hogy tán azt sajnálom legjobban az új trilógia kapcsán, hogy eddig nem láthattuk együtt az ikonikus triót (Han-Luke-Leia). És mivel már Han, valamint Luke is halott a filmben - sajnos Carrie Fisher meg a való életben, ezért minden bizonnyal ő is nyugovóra tér az utolsó részben -, így ez az összejövetel már sajnos nem valósulhat meg. Aztán eszembe jutott, hogy össze lehetne hozni egy olyat, mint A Jedi visszatér végén: Erő-szellemként megjelennének mind a hárman. Szerintem ez egy gyönyörű lezárása lenne a trilógiának - meg talán az egész Sagának, ugyanis nem gondolom, hogy Rian Johnson új trilógiája az ep9 folytatása lenne, bár az az igazság, hogy nem igazán követtem mostanában ezzel kapcsolatban a híreket. Csak arra kéne figyelni, hogy lehetőleg valami más helyzetben, másképpen jelenjenek meg, mint a 6. rész végén, mert akkor az kicsit afféle másolás lenne, arra meg egyből ugranának a fanyalgók. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. 11 perccel korábban, caseyjones írta: arra meg egyből ugranának a fanyalgók. Hát ha Han Erőszellemként megjelenik, arra én is rá fogok ugrani, nemcsak a "fanyalgók". Hannak nem sok köze van az Erőhöz, úgyhogy nem tetszene, ha szellemesdit játszana. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 21. 30 perccel korábban, Donát írta: Hát ha Han Erőszellemként megjelenik, arra én is rá fogok ugrani, nemcsak a "fanyalgók". Hannak nem sok köze van az Erőhöz, úgyhogy nem tetszene, ha szellemesdit játszana. Huh, igaz, erről teljesen meg is feledkeztem. Akkor így az egésznek nincs is értelme. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 24. Dominic Monaghan is szerepet kapott a filmben. Őt a LOST-ból ismerhetitek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 24. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 24. 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Dominic Monaghan is szerepet kapott a filmben. Őt a LOST-ból ismerhetitek. És a Gyűrűk Urából is, mint Trufát. 1 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 25. Kíváncsi vagyok, vajon miféle karaktert fog alakítani Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Keri Russell kommentálta a JJ-való munkát. https://www.starwarsnewsnet.com/2018/08/keri-russell-briefly-comments-on-her-reunion-with-jj-abrams-for-star-wars-episode-ix.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Chewie során merengve... A legjobb az lenne ha Lando mellett maradna, aki a Falcont is visszakaphatná. Ez szép zárása lenne a történetüknek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Szerintem Chewie ne maradjon Lando mellett, mert igazán semmi sem köti össze őket a Falconon kívül, viszont az a hajó már inkább tartozik Chewie-hoz. Ráadásul Lando szerintem az élete végén jár, vénebb, mint Han volt, Chewie meg ki tudja, még hány száz évig élhet. Számára Lando mellett maradni olyan, mintha mi két napra egy jó ismerősnél lennénk. Meg miért maradna Lando mellett? Han mellett azért maradt, mert kimentette abból a sárgödörből, ezután pedig nagyon jó barátok lettek, de Landóval még közös jelenetük sincs sok, azok közül az egyikben meg Chewie a szuszt próbálta kiszorítani belőle, a másikban meg a karját készült letépni. Sőt így 40 évvel az elvesztése után nekem az sem fekszik túlságosan, hogy a Falcon Landóé legyen. Milyen alapon? Ő is már a sokadik tulajdonos, és mióta elvesztette, azóta is megfordult pár kézen. Chewie az egyetlen, akinél tartósan ott volt, de ugyanannyi joga lehetne Rey-nek is a magáénak követelni. Az meg fura lenne, ha Lando kezdene Chewie-nak dolgozni. Mert tulajdonjogilag szerintem Chewie-é a hajó. Ő volt a másodpilóta és szerintem társtulajdonos is. A Falcont vagy ki kell vonni a forgalomból, vagy Reynél hagyni, mint Han örököse (az ep7 nekem ezt sugallta), vagy Chewie-nál hagyni, aki visszatér vele a Kashyyyk-ra. Bár így vagy úgy, Chewbaccának szerintem mindez után tényleg az lenne a legjobb zárás, ha visszatérne a Kashyyyk-ra a családjához. Három háborúból vette ki a részét, már igazán megérdemelne egy kis pihenőt. Bár belegondolva, tényleges lezárása senkinek sem lesz, aki életben marad. Mert bár a film lezárja ezt a történetet, az életben maradók sztorija folytatódhat képregényekben és könyvekben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. (szerkesztve) Mondod ezt a IX ismerete nélkül. Chewie és Lando még nagyon is összekomázhatnak a filmben. Lando öreg, de szerintem ez nem gond. Így is kihaltak már páran mellőle, eggyel több vagy kevesebb már mindegy. Egyébként a Kashyykos megoldás is tetszene. Szerkesztve: 2018. Augusztus 28. - Ody Mandrell Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. A Doki is feltünik a filmben! 3 2 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mondod ezt a IX ismerete nélkül. Miért, te az ep9 ismeretében írtad, amit írtál? Ugyanannyi esélye van annak is, hogy baromira nem fog működni a Lando-Chewie páros, de annak is bőven van esélye, hogy nem is találkoznak és Lando a Falcon közelébe sem lesz az egész film alatt. Nyilván a most írtak a mostani véleményemet tükrözik az ep1-2-3-TCW-Solo-Rebels-RO-ep4-5-6-7-8 ismeretében. Kivéve, ha visszajöttem a jövőből, de azt meg úgysem mondom meg. Matt Smith-nek örülök. Sokszor gondoltam rá, hogy de jó lenne Star Warsban látni. Pláne, hogy Tom Baker és David Tennant is szerepet kaptak már. Remélem, hogy nem csak cameozik. Szerkesztve: 2018. Augusztus 28. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. (szerkesztve) Na...ettől itt pár ember maga alá pislant. Lehet, hogy inkább ő lesz az ifjú Snoke. Szerkesztve: 2018. Augusztus 28. - Ody Mandrell 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Csak nem egy dokit játszik majd? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Kinézetileg ő is lehetett volna Thrawn egy élőszereplős filmben (most már valszeg nem lesz, hacsak nem őt játssza a 9-ben ) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. 33 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na...ettől itt pár ember maga alá pislant. Megvolt! Jesszusom, ez egyre jobb lesz! Majd a doki szépen megoldja itt az egészet vérontás nélkül. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. B*szki már fan kép is van? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Na ez állat! Imádom Smith-t. Remélem nem dugják be valami ormotlan maszk mögé 1 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Nem nagyon szeretek filmeket előre elítélni pozitív vagy negatív irányba, de azt hizem ez lesz a kedvencem az összes közül. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. 3 órával ezelőtt, Bomarr írta: Na ez állat! Imádom Smith-t. Remélem nem dugják be valami ormotlan maszk mögé És remélhetőleg több szerepe lesz, mint a Terminator Genisysben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 28. Ezt nem hagyhattam ki, meg kellett csinálnom. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. (szerkesztve) Megerősítették hogy Snap Wexley visszatér! Remélem a felesége is feltűnik. Szerkesztve: 2018. Augusztus 29. - Ody Mandrell Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. Matt Smith a Star Wars-ban?! Ez de jó hír! Ő volt a kedvenc Dokim, remélem, itt is jelentősebb szerepe lesz, nem két mondat, mert a legjobban azt bírtam, amikor beszélt. Meg ahogy nézett. Meg úgy mindent. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Megerősítették hogy Snap Wexley visszatér! Remélem a felesége is feltűnik. Én is, egy újabb remek momentuma lenne annak, hogy az SW világa már túlterjedt a filmek keretein. És remélem, hogy Jessika Pava is visszatér. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. Az még erősen kérdéses sajnos. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 29. Matt Smith az ep9-ben, szuper hír! Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. A That Hashtag Show hozott le újabb casting híreket az EP IX-el kapcsolatban! Korábban a THS jelentette, hogy az EP IX-hez keresnek "Mara" kódnéven - tényleg kódnév a szívroham ráér - egy 40-50 éves színésznőt. Aztán "Caro" kódnéven egy 18-26 éves afro-amerikai színésznőt. Most pedig jött a friss hír miszerint kutatnak egy "Karina" kódnevű mellékszereplő karakter megtestesítője után, aki 28-35 éves, és a leírás szerint "egy talpraesett és penge elméjű fiatal Charlize Theron" a szerepre bármilyen etnikumú színésznő jelentkezhet, de olyannak kell lennie, akinek "jó a humorérzéke, jó a komikus időzítése és erős a hangja." És a korábbi infóikhoz szereztek kis frissítést, miszerint, a "Caro" kódnevet lecserélték "Lucy"-ra, és a korábbi főszereplői státuszát pedig mellékszerepre cserélték. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 30. Karina... Honnan ismerős ez a név nekem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Szeptember 4. Két érdekesebb kép és egy videó a színészekről. Mark Hamill éppen melózik. Na vajon hol? Billy Dee jó formában van. Mondjuk róla még most se tudom elképzelni, hogy normálisan el tud mondani egy mondatot, de majd meglátjuk. Végül pedig Dominic Monagahan fizimiskája, ami igen csak SW-s. Tök jól áll neki! Ő is a forgatásra igyekezett. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.