Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Mutatnak egy betekintőt a 2. évadból. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Én is akaroooom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Majd jövőre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Andor előzetes: 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Két évad lesz, ahogy eredetileg tervezték. Eredetileg nem 5 évadot terveztek, aztán revideálták kettővé? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Amikor elkezdték forgatni akkor már kettő volt a terv. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
gafz Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amikor elkezdték forgatni akkor már kettő volt a terv. Nekem nagyon kevésnek (lassúnak) tűnik az első évad története. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedikatalina Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. https://streamable.com/f6ypl6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. 5 órával ezelőtt, jedikatalina írta: https://streamable.com/f6ypl6 Biggs jól összeszedte magát, jól néz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 7. A teljes előzetes, egy kicsit jobb minőségben: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedikatalina Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. https://streamable.com/l695kd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 8. Jól néz ki, biztos megnézem. 13 órával ezelőtt, Yoda József írta: Biggs jól összeszedte magát, jól néz ki Pedig nem gondoltam volna, hogy abból a zombi állapotból lesz visszaút. Syrilből kém lett? Olyan attitűdje van. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. (szerkesztve) "One way out." -skandálta a tömeg Diego Lunának és Tony Gilroynak. Felemelő a valós valóságban is. 2023. 04. 08. - 10:24, Ody Mandrell írta: Pedig nem gondoltam volna, hogy abból a zombi állapotból lesz visszaút. Syrilből kém lett? Olyan attitűdje van. Biggsre alig ismertem rá, olyan bomba formában van. Syril szinte végig csak fülelt. Gyanús. Hagyta érvényesülni Dedrát Szerkesztve: 2023. Április 10. - Szisz 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. A kis szerelmét, bár ahogy elnéztem az előzetest, még mindig az anyjánál lakik. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. (szerkesztve) Odáig nem jutottam...Ahogy riportokat hallgattam is olyan érzésem lett, hogy a legépítőbb dolog a Disney érából, ami az SW-vel történt, az ez a sorozat. Szerkesztve: 2023. Április 10. - Szisz 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Most már biztos vagyok benne hogy az Andor 2. évadának az előzetesének a végén a 2025-ös dátumot láttam a Celebration-on. Bár Gilroy tényleg azt nyilatkozta hogy megvannak jövő augusztusra ,de ez nem azt jelenti hogy azonnal be is mutatják. A 2025-ös számot tuti láttam, kristálytisztán emlékszem is rá, még mondtam is magamban hogy te jó isten hol van az még. Azért vagyok biztos ebben mert a többi trailernek(Acolyte, Ashoka, Skeleton Crew) a végén a Now Productions felirat volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Az még majdnem, sőt ha tavaszi, vagy nyári dátummal jön 2025-ben, az tényleges 2 év.... huh.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. 16 perccel korábban, Frenkie írta: Most már biztos vagyok benne hogy az Andor 2. évadának az előzetesének a végén a 2025-ös dátumot láttam a Celebration-on. Bár Gilroy tényleg azt nyilatkozta hogy megvannak jövő augusztusra ,de ez nem azt jelenti hogy azonnal be is mutatják. A 2025-ös számot tuti láttam, kristálytisztán emlékszem is rá, még mondtam is magamban hogy te jó isten hol van az még. Azért vagyok biztos ebben mert a többi trailernek(Acolyte, Ashoka, Skeleton Crew) a végén a Now Productions felirat volt. Nem bántásból Frenkie, de eddig az egész interneten te vagy egyetlen, aki ezt mondja szerintem rosszul emlékszel. Kizárt dolog, hogy senki másnak nem tűnt fel ez a helyszínen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. 3 perccel korábban, Yoda József írta: Nem bántásból Frenkie, de eddig az egész interneten te vagy egyetlen, aki ezt mondja szerintem rosszul emlékszel. Kizárt dolog, hogy senki másnak nem tűnt fel ez a helyszínen. Ez is lehetséges. Csak a számra emlékszem nagyon tisztán. Akkor viszont passz melyik trailer után láttam. Valamelyik sorozat 2025-ben jön. Pont tegnap magyarázta este barátoknak hogy nekem milyen jó a memóriám. Hát nem mindig. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 10. Minden lehetséges Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 11. 11 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. 6 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 12. Kijutott! Vagy azóta is kínozzák? Máris jobban várom az évadot (apropó ezzel nem csorbult a karakter drámája?). 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedikatalina Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 17. https://www.dorset.live/whats-on/whats-on-news/return-star-wars-purbeck-second-8356208 ))) 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Április 27. Lehet, hogy látni fogjuk a D'qart még lázadó bázisként a második évadban? Ugyanis, ahol most forgatnak, a Greenham Airbase volt a forgatási helyszíne az ep7 D'qaron játszódó jeleneteinek. https://www.newburytoday.co.uk/news/exclusive-is-star-wars-being-filmed-on-greenham-common-9310117/?fbclid=IwAR0ZtBS2E8ouWF52jMeDqP4Zpr41qh_ypcynxrNgLvL1otFM6pWUizx28pU 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 1. 2018. 12. 01. - 9:21, Ody Mandrell írta: A sorozat showrunnere Stephen Schiff (The Americans) lesz. 2018. 12. 01. - 11:17, Bomarr írta: Hú ez nagyon-nagyon jó hír! A fickó sorozat-thrillerekben gyakorlatilag tán a legjobb aki létezik. Azért Gilroy se volt rossz, nem? 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. Wow. https://twitter.com/CultureCrave/status/1668392534614364161?s=20 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. (szerkesztve) Mondjuk ez látszik is rajta, számomra abszolút nem meglepő. Szerkesztve: 2023. Június 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 13. Érdekes, hogy pont ez a sorozat kapott ekkora büdzsét, a sokkal mainstreamebb Obi-Wan vagy Mandalorian meg fele ennyit se. Látszik is a végeredményen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedikatalina Hozzászólás ideje: 2023. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 25. Spoiler 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.