Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Cleveleysnél elkezdődtek a kültéri munkák. 1 1 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Az ott biza egy Diego Luna az alsó képen Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Olyan mintha Scariffon lenne. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. További képek. 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Van még ahonnan ez jött. 3 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. K2SO! Ő meg volt erősítve? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: K2SO! Ő meg volt erősítve? Az szerintem nem ő. Amúgy két éve még úgy volt, hogy ő is szerepel, de időközben kiderült, hogy Tudyk nem fog feltűnni az első évadban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Akkor egy olyan robot, mint K2. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Hozzászólás ideje: 2021. Május 5. Nem akarok olajat önteni a tűzre, de ha bemutatják hogy miként találkozott Cassian és K2SO legelőször akkor az valószinüleg ellent fog mondani egy kánon képregénynek Ha csak nem vállalják be hogy egy az egyben leforgatnak egy alapvetően nem túl érdekes sztorit azért hogy ez passzoljon. Válasz
cyrano Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Tök jó képek. Hol is volt ez a cosplay? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. 9 hours ago, Bomarr said: Nem akarok olajat önteni a tűzre, de ha bemutatják hogy miként találkozott Cassian és K2SO legelőször akkor az valószinüleg ellent fog mondani egy kánon képregénynek Ha csak nem vállalják be hogy egy az egyben leforgatnak egy alapvetően nem túl érdekes sztorit azért hogy ez passzoljon. Ajánlom, hogy egy az egyben forgassák le. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Azért ezek durva képek, itt konkrétan a jelenetekbe is bepillantást nyerünk egy kicsit. Jövőre jön az Andor is? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. 2 minutes ago, Ody Mandrell said: Azért ezek durva képek, itt konkrétan a jelenetekbe is bepillantást nyerünk egy kicsit. Jövőre jön az Andor is? Igen azt hiszem. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. 1 órával korábban, Iqvi írta: Ajánlom, hogy egy az egyben forgassák le. Némi előnyük lesz hogy ezt a képregényt viszont az egész világon talán ha 10-en olvasták Itt a fórumon talán nincs is topikja Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. A bajom az, hogy abból a 10-ből egy én vagyok Épp idén kezdtem neki a képregények bepótlásának. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Nyugi ezt nem Filoni csinálja, ilyesmit csak neki szabad 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Luna úgy néz ki mint aki durván másnapos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Eléggé savanyú képet vág annyi szent. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. Hozzászólás ideje: 2021. Május 6. 1 hour ago , RacerX said: Luna úgy néz ki mint aki durván másnapos. Lehet így van megírva a szerep, hogy másnaposan kell információt lopnia. Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. 11 órával ezelőtt, RacerX írta: Luna úgy néz ki mint aki durván másnapos. Nem. 7 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Inkább fordítva tudnám elképzelni. “Szia uram!” 1 5 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. 2 órával ezelőtt, RacerX írta: Inkább fordítva tudnám elképzelni. “Szia uram!” Nekem is a "Szia uram!" jutott eszembe, csak nálam maradt a rohamosztagos. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Olyan mintha le lenne fogyva. Megjárta a birodalmi munkatábort? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. 38 minutes ago, Nute Gunray said: Olyan mintha le lenne fogyva. Megjárta a birodalmi munkatábort? Nekem nem tűnik Diego Luna annyira soványnak. Ha jól emlékszem az R1-ben is ilyesmi volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Hozzászólás ideje: 2021. Május 7. Az viszont érdekes, hogy ennyire szabadon lehetett ott fotózni. Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Újabb képek érkezetek a helyszín a Dorset. 2 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Basszus, forgathatnának egyszer Magyarországon is ilyen laza biztonsággal, úgy kimennék én is fotózni Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. 16 minutes ago, Yoda József said: Basszus, forgathatnának egyszer Magyarországon is ilyen laza biztonsággal, úgy kimennék én is fotózni Egyetértek. Milyen olyan helyek lennének itt ahol esetleg forgathatnának? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. Hozzászólás ideje: 2021. Május 8. (szerkesztve) 4 perccel korábban, Iqvi írta: Egyetértek. Milyen olyan helyek lennének itt ahol esetleg forgathatnának? A Witcher magyar forgatási helyszínei pl. ezek voltak: https://index.hu/kultur/media/2020/01/08/witcher_vajak_netflix_magyar_helyszinek/ Akad jópár, amit SW-ban is el tudnék képzelni, meg azért ezeken kívül is biztosan lehetne még jó helyszíneket találni. Egyébként pl. a Nyugati pályaudvart néhány effekt után el tudnám képzelni valamilyen birodalmi létesítménynek a londoni metróval is csináltak hasonlót a Rogue One-nál. Szerkesztve: 2021. Május 8. - Yoda József 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.