RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Jó lehetett nagy vásznon. Na majd a teljes film milyen lesz... 2 perccel korábban, Kenobi tábornok írta: Gondolom Stohl András volt Luke hangja. Igen ő narrálta, Reynél is Sallai Nóra lihegett. Landonál Gesztesi Károly röhögött, Palpatine-nál meg Reviczky Gábor. 1 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. Milyen volt a nézők reakciója? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. Alapvetően pozitív, elég lelkes összesúgásokat hallottam. Bár egy csaj mögöttem nem tetszését fejezte ki egy undok nyögéssel "már megint egy újabb Star izé?". Nem szeretheti mindenki 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. Vicces amikor egy olyan újabb Marvel ízén ül, ami pár havonta van a mozikban. 1 4 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. Off: Hát épp a barátja próbálta felzárkóztatni, mert az előző 21 filmnek kihagyta majdnem minden felét. 2 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. Összességében jó volt az a magyar előzetes? Nézem amúgy Youtube-on, de nem találom remélem felrakják majd minél hamarabb mert édekel. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. Hozzászólás ideje: 2019. Április 26. 3 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Összességében jó volt az a magyar előzetes? Nézem amúgy Youtube-on, de nem találom remélem felrakják majd minél hamarabb mert édekel. Majd ha megszülik a cím fordítását is Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Állítólag Skywalker kora a magyar cím. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Spoilresbe is most tette be Nute. Válasz
Sztike Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Belefutottam kb 1 hete egy kis érdekességbe redditen: Ha a TFA + TROS teaserében Luke monológját összeilesztjük ezt kapjuk: The Force is strong in my family. My father has it. I have it. My sister has it. You have that power, too. "We've passed on all we know. A thousand generations live in you now. But this is your fight. We'll always be with you. No one's ever really gone." Nekem megtetszett, gondoltam érdekességnek megteszi. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. 13 órával ezelőtt, Darth Sky írta: Állítólag Skywalker kora a magyar cím. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Most, hogy eltelt egy kis idő, érdemes belegondolni mit adott a folytatás trilógiának ez a teaser. Habár azt 2012 óta tudtuk, hogy a Skywalker saga folytatása jön, tudat alatt szerintem sokan mégis valami újat vártak, mert kimondatlanul is lezártnak tekintették a korábbi történetet. Megmondom őszintén az eddigi két film alapján nekem halvány gőzöm se volt miként lesz ebből lezárás mert annyira a levegőben lógott az egész. Erre jön ez a teaser és úgy vágja egységbe az eddigi filmeket egyetlen Palpatine kacajjal, hogy sokan azóta se tértek magukhoz. Általa lesz összekötve az egész konglomerátum. Egy entitás ami a kilenc rész felett lebeg, egybeforrasztva azt. Aki ellen harcoltak a jedik és Organa szenátorék, később Luke, Leia, Han és a lázadók, majd Rey, Finn és Poe vezette Ellenállás. Jó ötletekkel ezt egy olyan zseniális eleggyé lehet formálni, ami minket rajongókat nagy örömmel tölthet el decemberben. Szurkolok, hogy sikerüljön mert most már látszik mire megy ki a játék, hála ennek a remek teasernek. 4 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Felkerült a szinkronos előzetes Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hát ezzel a címmel nem vagyok kibékülve. 6 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. (szerkesztve) Most megyek örömmel takarítani mert van egy kis melóm erre meg ezt olvasom látom...Ki volt az az ökör aki így fordította le ? Miért kell ezt? Szerkesztve: 2019. Április 29. - Kargarosz Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Válaszolt az előbb a Fórum Hungary is facebookon 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Nekem is! "Kedves László! A filmcímeknél elsősorban azt kell nézni, hogy a magyar nyelvhasználattal mennyire rezonálnak, s emelett az eredeti cím lényegét tükrözzék. Így született ez a cím (hasonló eset volt a Baljós árnyaké húsz évvel ezelőtt). Üdv, FH" 1 1 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. (szerkesztve) Hát akkor ez lesz. Szerkesztve: 2019. Április 29. - Kenobi tábornok Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. https://ziro.hu/filmek/uj-trilogia/igy-lett-skywalker-kora-a-ix-star-wars-film-magyar-cime/ Ja úgy néz ki így marad... 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. (szerkesztve) 1 órával korábban, Kenobi tábornok írta: Nekem is! "Kedves László! A filmcímeknél elsősorban azt kell nézni, hogy a magyar nyelvhasználattal mennyire rezonálnak, s emelett az eredeti cím lényegét tükrözzék. Így született ez a cím (hasonló eset volt a Baljós árnyaké húsz évvel ezelőtt). Üdv, FH" Köszi, hogy megosztottad. Szóval ezzel bullshit dumával cseszték el 3-ból 2 filmnek a címét. Hát akkor ez nekem The Rise of Skywalker marad, ahogy az előzőt is The Last Jedinak hívom. Azért van egy különbség még, a Baljós árnyak jobban hangzik, mint az eredeti szószerinti jelentése, az műfordítás. Ez a Skywalker Auchan... vagy Kora meg botrányos. Szerkesztve: 2019. Április 29. - Brodie 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Legalább továbbra sincs okom a magyar címet használni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. (szerkesztve) Jobban rezonál? Miért? Talán már látták vagy tudják miről szól? 2 órával ezelőtt, Kargarosz írta: https://ziro.hu/filmek/uj-trilogia/igy-lett-skywalker-kora-a-ix-star-wars-film-magyar-cime/ Ja úgy néz ki így marad... Mondjuk érdekes a bővebb indoklás és az is amit sugall. Ez a Skywalker rend mindnesetre elég fura lenne. Az viszont biztos, messze ez a legbénább magyar cím. Szerkesztve: 2019. Április 29. - Ody Mandrell 1 Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. (szerkesztve) A film után nyilván okosabbak leszünk de engem ez a cím akkor is kiborít. Ennyi erővel lehetett volna az is, hogy Tesco, Auchan, Aldi, Lidl stb. De Cora??? Nevetséges. Skywalker felemelkedése lett volna az igazi. És ez még ráadásul lefedhette volna az egész Sagát, mert elmesélte pl. Anakin sztoriját, hogy a rabszolga sorsból hova jutott (kisebb kitérővel) vagy, hogy Luke egy párafarmerből mekkora Jedi lett. Szerkesztve: 2019. Április 29. - Kenobi tábornok 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. A komplett saga-t kéne Skywalker korának nevezni. 1 2 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Valahogy így lehetett a cím választása! 5 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Jobban rezonál? Miért? Talán már látták vagy tudják miről szól? Mondjuk érdekes a bővebb indoklás és az is amit sugall. Ez a Skywalker rend mindnesetre elég fura lenne. Az viszont biztos, messze ez a legbénább magyar cím. Ha egy Skywalker rend, akkor viszont ezt kellett volna többesszámba tenni, nem a Jedit az ep8-ban (arra még most is haragszom) és még egy névelő sem ártana. Akkor "A Skywalkerek kora" lenne a megfelelő. Úgyis angol nyelven fogunk itt rá hivatkozni többségében, de azért most nagyon felcseszett ez a cím, mert szánalmasan gagyi, legalább megint lehet idehaza nevetni 3 napig a Star Warson. És csak a moziban fogom látni, meg minden alkalommal itthon, akkor is ha feliratosan nézem BD-n. James Bond rajongóként már hozzászokhattam volna ezekhez (Quantum of Solace - A Quantum csendje), de ezt soha nem lehet megszokni. Szerkesztve: 2019. Április 29. - Brodie Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Nekem sem tetszik a magyar cím, de azért nem a címtől lesz jó vagy sikeres a film itthon. Engem az érdekel most már leginkább, hogy vajon miről szól, azáltal hogy jóváhagyták ezt a fura címet, ami nem fedi az angol változatot. Elég sokatmondónak érzem a változtatást. Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. 1 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: A film után nyilván okosabbak leszünk de engem ez a cím akkor is kiborít. Ennyi erővel lehetett volna az is, hogy Tesco, Auchan, Aldi, Lidl stb. De Cora??? 7 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: luke19,
Az első teaser
Ajánlotta: Ody Mandrell
9 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.