Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. 2 perccel korábban, Rixon írta: '98-as születésű vagyok Még csak egy éves voltál, mi viszont már bőszen harcoltunk az EPI-utálkozók ellen. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. 14 perccel korábban, Rixon írta: '98-as születésű vagyok Ami azért nem öreg, de lassan alulról karcolom a 30-at, ami engem speciel azért egy kicsit megrémít :DD "Ugyan, eltelik az hamar." 😋 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. 4 órával ezelőtt, Rixon írta: '98-as születésű vagyok Ami azért nem öreg, de lassan alulról karcolom a 30-at, ami engem speciel azért egy kicsit megrémít :DD Ez azért most engem is megérintett. Komolyan: elismerésem, hogy ilyen fiatalon be tudott szippantani saga egésze! 2-3 éves voltál mikor mi már szétgyepáltuk a kontrollereinket a jedi power battles-ben. De 100 megérintő sw példát lehetne hozni, hogy ki, mikor, mit, ki öreg, ki fiatal, a lényeg hogy egy nyelvet beszélünk, egy hitet vallunk! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. Mondhatni @Rixon prequel fan (majd kijavít ha tévedek). Pedig anno de mondták a Quarron félék, hogy nem fog ez tetszeni senkinek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 12. Hozzászólás ideje: Május 12. 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pedig anno de mondták a Quarron félék, hogy nem fog ez tetszeni senkinek. Sőt senki sem fog ezekre a filmekre úgy emlékezni, mint az eredeti, megismételhetetlen, tökéletes, hibátlan eredeti trilógiára, azaz A Birodalom visszavágra. 3 Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: Május 13. Hozzászólás ideje: Május 13. 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mondhatni @Rixon prequel fan (majd kijavít ha tévedek). Pedig anno de mondták a Quarron félék, hogy nem fog ez tetszeni senkinek. Az eredeti trilógiát előbb láttam, mint a prequeleket, de így felcseperedésem során a TCW volt a legmeghatározóbb élmény. Ettől függetlenül Star Wars-fan vagyok Mindegy az éra, mindegy a feldolgozott téma, nyilván van, ami jobban érdekel, mint más, van, ami jobban tetszik, mint más, de minden SW-ben tudok találni valami értékeset. Szóval nem mondanám magam kifejezetten prequel fannak, azt IS szeretem 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 13. Hozzászólás ideje: Május 13. Rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam, inkább a prequel korszak által "kitermelt" rajongó vagy. Az a legjobb a munkásságodban, hogy egységben kezeled a Star Wars univerzumot. Ez a gondolat ennek a fórumnak is alapelve, e mentén szerveződött 20 évvel ezelőtt. 1 Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: Május 13. Hozzászólás ideje: Május 13. 44 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Arra gondoltam, inkább a prequel korszak által "kitermelt" rajongó vagy. Így mondhatni, igen 1 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 30. Hozzászólás ideje: Május 30. @Kriszmanus: üdv a fórumon! Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: Május 30. Hozzászólás ideje: Május 30. 1 órával korábban, Bence1997 írta: @Kriszmanus: üdv a fórumon! Hello there 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. @Kriszmanus meg akartam már kérdezni egy ideje, most meg is teszem. Hogy kerültél kapcsolatba a Star Wars világával? Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: @Kriszmanus meg akartam már kérdezni egy ideje, most meg is teszem. Hogy kerültél kapcsolatba a Star Wars világával? Pontos okát nem tudom mondani, de asszem TV-be láttam először az első hat részt és nem tudom hogy, de beleszerettem ebbe a világba Lényegében ennyi. 3 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. Hány éves voltál akkor? Moziban láttál SW filmet? Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: Június 8. Hozzászólás ideje: Június 8. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Hány éves voltál akkor? Moziban láttál SW filmet? 2-3. Moziban láttam SW filmet, a Sithek Bosszúját a 20. évforduló alkalmából. Sajnos a sequelekről lecsúsztam anno. 4 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 9 órával korábban Hozzászólás ideje: 9 órával korábban 2006. 06. 17. - 10:39, Ody Mandrell írta: Ma egy éve annak, hogy regisztráltunk az uw.hu szerverére, és megkezdte működését a fórum. Az első napon csak technikai műveletek zajlottak, coce_plant hathatós közreműködésével, aki nagyon sokat segített az elején. Az eltelt időben sok minden fejlődött, és az arculat is letisztult. Hála égnek ma már elmondható, hogy egy stabil, és jó fórumközösség alakult ki. Lényegében szinte maradéktalanul sikerült megvalósítani a célokat. Köszönet illeti még Legast a nélkülözhetetlen segítségéért, valamint a tagokat a jó hangulat kialakításáért. Remélem a következő év is ilyen jól fog telni, és talán egy újabb spoiler időszakkal megfűszerezve. Annyira jól telt a következő év, hogy azóta még eltelt 19. Bizony, ma 20 éve annak, hogy szeretett fórumunk életre kelt! Már az első év után megelégedéssel írtam a közösség teljesítményéről, pedig akkor még nem is sejtettem mennyire az út elején járunk. Nehéz lenne összeszedni mi minden történt a két évtized alatt, mennyi csodás Star Wars élményt éltünk meg együtt. A tagság folyamatos aktivitása mellett a fluktuáció is nagy időskálán mozgott, ami alap egy ilyen fórum stabil működéséhez. Nagyon jó látni, hogy az alapító "ős-tagok" továbbra is jelen vannak, akikhez csatlakoztak az újabb, jobbnál-jobb arcok. Talán kicsit nagyképűnek hangzik, de ha mélyenszántó írásos gondolatokat vagy értékeléseket akarok olvasni a Star Wars aktuális műveiről, ennél erre jobb hely még mindig nincs. A friss hírek kibeszéléséről nem beszélve. A fórum mellett az SW is hatalmas utat járt be 20 év alatt, anno ha valaki mondta volna hova jut ez a franchise, biztos kinevetjük. A jövő is fényesnek tűnik, reméljük a következő generáció Star Wars élménye ugyanolyan lendületben tartja a fórumot, mint a korábbi korszakok. Mindent egybevetve boldog születésnapot a fórumnak, és ne feledjétek a jubileumi találkozót se! Ha van olyan emléketek amit szívesen megosztanátok az eltelt időkből, ne tartsátok magatokban. 7 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Hozzászólás ideje: 8 órával korábban (szerkesztve) Boldog szülinapot sagafórum! Jómagam nem vagyok őstag, 15 éve vagyok veletek, bár a "jogelődöm" már a néhai starwars.hu-ról is ismert innen pár nevet! Jó ide is tartozni, kell ez a felület nekünk! Szerkesztve: 8 órával korábban - csoli1138 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 7 órával korábban Hozzászólás ideje: 7 órával korábban (szerkesztve) Az már majdnem törzstagnak számít @csoli1138! A starwars.hu-n mi volt a nicked? Fan fact: pár hónappal a fórum indulása után felmerült, hogy olvadjunk bele egy másik oldalba. Ezt akkoriban a közösség leszavazta. 2005. 10. 28. - 22:22, Ody Mandrell írta: Ma megkeresett Andrew Shepard az galaxis.starwars.hu -ról. Felajánlotta, hogy menjünk az oldalára, biztostja a szervert, egyesítsük ezt a fórumot az ottlévővel. Kíváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek? Amennyiben nem találjátok a galaxis.starwars.hu-t, nem a készüléketekben van a hiba. Szerkesztve: 7 órával korábban - Ody Mandrell 2 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Boldog szülinapot a Fórumnak! Múlik az idő, de ez csak annyit jelent, hogy régebb óta vagyunk fiatalok. Kívánok még 20 évet együtt! 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: ne feledjétek a jubileumi találkozót se! Bizony ne, már csak másfél hét! 3 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban 20 év nagy idő, és tényleg, ha az ep3-ról kijövet valaki azt mondja, hogy két évtizeddel később a sokadik új mozifilmre, valamint egy, akkor még terv szinten sem létező animációs sorozat élőszereplős folytatásának második évadjára fogok várni, aminek címszereplője Anakin Skywalker tanítványa - akiről akkor még nem is hallottunk -, hát lehet, hogy a tekintetét kerülve, nagyon lassú mozdulatokkal hátráltam volna el tőle biztos távolságba, hátha nem csak ön-, de közveszélyes is. Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán, sokan jöttek-mentek itt is, hála az égnek, sokan maradtak is. Voltak örömködések, akadtak összezördülések, kibékülések, szereztünk barátokat, remek élményeket. Mindez ennek a remek közösségnek hála! Szóval boldog születésnapot Star Wars Saga Fórum és Közösség! 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Hozzászólás ideje: 6 órával korábban Még itt is évekig körbe röhögtük azt, aki azt merészelte jósolni, hogy lesz folytatás trilógia. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hozzászólás ideje: 4 órával korábban Hittünk Lucasnak 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban (szerkesztve) Végül is a hitünk nem volt teljesen alaptalan és eredménytelen, mert Lucas nem is csinált folytatás trilógiát. Szóval joggal kételkedtünk anno, bizonyos szemszögből nézve. Szerkesztve: 2 órával korábban - Dzséjt 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Boldog születésnapot a fórumnak 🙂 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Amikor 2005 június 19.-én regisztráltam a fórumra Ody meghívására, nem gondoltam volna hogy a legkedvesebb emlékem Flóribá-hoz fognak fűződni. Imádtam a magasröptü gondolatait olvasni. Minden nagyon jó volt, De a legjobb nekem a TCW korszaka volt. Mikor pénteken megnéztem, szombaton meg írtam róla és elolvastam a többiek véleményét is. A mai napig nekem a nyugalom szigete ez a fórum, kész csoda hogy itt nincs az az öldökés ami más fórumokon van. Nekem ez egy nagy család, Vitákkal, összeborulásokkal de ugyanakkor kölcsönös tisztelettel egymás iránt a véleménykülönbségek ellenére is. Minimum még ennyit kivánok mindanyiunknak. Bár ha belegondolok hány éves leszek 20 év múlva az azért kemény. A jövő heti talit meg nagyon várom. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 1 perccel korábban Hozzászólás ideje: 1 perccel korábban 1 órával ezelőtt, Frenkie írta: De a legjobb nekem a TCW korszaka volt. A sequel trilógia mellett a TCW évei jelentették az aranykort. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.