Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 14:13 Hozzászólás ideje: Tegnap 14:13 2 perccel korábban, Rixon írta: '98-as születésű vagyok Még csak egy éves voltál, mi viszont már bőszen harcoltunk az EPI-utálkozók ellen. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Hozzászólás ideje: 23 órával korábban 14 perccel korábban, Rixon írta: '98-as születésű vagyok Ami azért nem öreg, de lassan alulról karcolom a 30-at, ami engem speciel azért egy kicsit megrémít :DD "Ugyan, eltelik az hamar." 😋 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Hozzászólás ideje: 19 órával korábban 4 órával ezelőtt, Rixon írta: '98-as születésű vagyok Ami azért nem öreg, de lassan alulról karcolom a 30-at, ami engem speciel azért egy kicsit megrémít :DD Ez azért most engem is megérintett. Komolyan: elismerésem, hogy ilyen fiatalon be tudott szippantani saga egésze! 2-3 éves voltál mikor mi már szétgyepáltuk a kontrollereinket a jedi power battles-ben. De 100 megérintő sw példát lehetne hozni, hogy ki, mikor, mit, ki öreg, ki fiatal, a lényeg hogy egy nyelvet beszélünk, egy hitet vallunk! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Mondhatni @Rixon prequel fan (majd kijavít ha tévedek). Pedig anno de mondták a Quarron félék, hogy nem fog ez tetszeni senkinek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Hozzászólás ideje: 18 órával korábban 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pedig anno de mondták a Quarron félék, hogy nem fog ez tetszeni senkinek. Sőt senki sem fog ezekre a filmekre úgy emlékezni, mint az eredeti, megismételhetetlen, tökéletes, hibátlan eredeti trilógiára, azaz A Birodalom visszavágra. 2 Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban 16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Mondhatni @Rixon prequel fan (majd kijavít ha tévedek). Pedig anno de mondták a Quarron félék, hogy nem fog ez tetszeni senkinek. Az eredeti trilógiát előbb láttam, mint a prequeleket, de így felcseperedésem során a TCW volt a legmeghatározóbb élmény. Ettől függetlenül Star Wars-fan vagyok Mindegy az éra, mindegy a feldolgozott téma, nyilván van, ami jobban érdekel, mint más, van, ami jobban tetszik, mint más, de minden SW-ben tudok találni valami értékeset. Szóval nem mondanám magam kifejezetten prequel fannak, azt IS szeretem 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam, inkább a prequel korszak által "kitermelt" rajongó vagy. Az a legjobb a munkásságodban, hogy egységben kezeled a Star Wars univerzumot. Ez a gondolat ennek a fórumnak is alapelve, e mentén szerveződött 20 évvel ezelőtt. 1 Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban 44 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Arra gondoltam, inkább a prequel korszak által "kitermelt" rajongó vagy. Így mondhatni, igen 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.