Ugrás a kommentre

A fórum közössége

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Rixon írta:

'98-as születésű vagyok :D Ami azért nem öreg, de lassan alulról karcolom a 30-at, ami engem speciel azért egy kicsit megrémít :DD

"Ugyan, eltelik az hamar." 😋

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Rixon írta:

'98-as születésű vagyok :D Ami azért nem öreg, de lassan alulról karcolom a 30-at, ami engem speciel azért egy kicsit megrémít :DD

Ez azért most engem is megérintett. Komolyan: elismerésem, hogy ilyen fiatalon be tudott szippantani saga egésze! 2-3 éves voltál mikor mi már szétgyepáltuk a kontrollereinket a jedi power battles-ben. De 100 megérintő sw példát lehetne hozni, hogy ki, mikor, mit, ki öreg, ki fiatal, a lényeg hogy egy nyelvet beszélünk, egy hitet vallunk! 

Hozzászólás ideje:
16 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Pedig anno de mondták a Quarron félék, hogy nem fog ez tetszeni senkinek. 

Sőt senki sem fog ezekre a filmekre úgy emlékezni, mint az eredeti, megismételhetetlen, tökéletes, hibátlan eredeti trilógiára, azaz A Birodalom visszavágra. :D 

Hozzászólás ideje:
16 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Mondhatni @Rixon prequel fan (majd kijavít ha tévedek). :D Pedig anno de mondták a Quarron félék, hogy nem fog ez tetszeni senkinek. 

Az eredeti trilógiát előbb láttam, mint a prequeleket, de így felcseperedésem során a TCW volt a legmeghatározóbb élmény. Ettől függetlenül Star Wars-fan vagyok :)
Mindegy az éra, mindegy a feldolgozott téma, nyilván van, ami jobban érdekel, mint más, van, ami jobban tetszik, mint más, de minden SW-ben tudok találni valami értékeset. Szóval nem mondanám magam kifejezetten prequel fannak, azt IS szeretem :D

Hozzászólás ideje:

Rosszul fogalmaztam. Arra gondoltam, inkább a prequel korszak által "kitermelt" rajongó vagy. :)

Az a legjobb a munkásságodban, hogy egységben kezeled a Star Wars univerzumot. Ez a gondolat ennek a fórumnak is alapelve, e mentén szerveződött 20 évvel ezelőtt.

• 3 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

@Kriszmanus meg akartam már kérdezni egy ideje, most meg is teszem. :D Hogy kerültél kapcsolatba a Star Wars világával? 

Pontos okát nem tudom mondani, de asszem TV-be láttam először az első hat részt :D és nem tudom hogy, de beleszerettem ebbe a világba :)

Lényegében ennyi. :)

• Nagyon tetszik 3
  • Köszönöm 1
  • Tetszik 1
Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Hány éves voltál akkor? :)Moziban láttál SW filmet?

2-3. Moziban láttam SW filmet, a Sithek Bosszúját a 20. évforduló alkalmából. Sajnos a sequelekről lecsúsztam anno.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Boldog szülinapot sagafórum! Jómagam nem vagyok őstag, 15 éve vagyok veletek, bár a "jogelődöm" már a néhai starwars.hu-ról is ismert innen pár nevet!

Jó ide is tartozni, kell ez a felület nekünk!

Szerkesztve: - csoli1138

Az már majdnem törzstagnak számít @csoli1138! :) A starwars.hu-n mi volt a nicked? 

Fan fact: pár hónappal a fórum indulása után felmerült, hogy olvadjunk bele egy másik oldalba. Ezt akkoriban a közösség leszavazta. :) 

2005. 10. 28. - 22:22, Ody Mandrell írta:

Ma megkeresett Andrew Shepard az galaxis.starwars.hu -ról. Felajánlotta, hogy menjünk az oldalára, biztostja a szervert, egyesítsük ezt a fórumot az ottlévővel. Kíváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek?

Amennyiben nem találjátok a galaxis.starwars.hu-t, nem a készüléketekben van a hiba. :D 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Boldog szülinapot a Fórumnak! :clap:

Múlik az idő, de ez csak annyit jelent, hogy régebb óta vagyunk fiatalok. :cool: 

Kívánok még 20 évet együtt! 

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

ne feledjétek a jubileumi találkozót se! :) 

Bizony ne, már csak másfél hét! :)

Hozzászólás ideje:

20 év nagy idő, és tényleg, ha az ep3-ról kijövet valaki azt mondja, hogy két évtizeddel később a sokadik új mozifilmre, valamint egy, akkor még terv szinten sem létező animációs sorozat élőszereplős folytatásának második évadjára fogok várni, aminek címszereplője Anakin Skywalker tanítványa - akiről akkor még nem is hallottunk -, hát lehet, hogy a tekintetét kerülve, nagyon lassú mozdulatokkal hátráltam volna el tőle biztos távolságba, hátha nem csak ön-, de közveszélyes is.

Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán, sokan jöttek-mentek itt is, hála az égnek, sokan maradtak is. Voltak örömködések, akadtak összezördülések, kibékülések, szereztünk barátokat, remek élményeket. Mindez ennek a remek közösségnek hála! Szóval boldog születésnapot Star Wars Saga Fórum és Közösség!

Happy Star Wars GIF by Salih Kizilkaya

Végül is a hitünk nem volt teljesen alaptalan és eredménytelen, mert Lucas nem is csinált folytatás trilógiát. Szóval joggal kételkedtünk anno, bizonyos szemszögből nézve. :D

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

Amikor 2005 június 19.-én regisztráltam a fórumra Ody meghívására, nem gondoltam volna hogy a legkedvesebb emlékem Flóribá-hoz fognak fűződni. Imádtam a magasröptü gondolatait olvasni. :)

Minden nagyon jó volt, De a legjobb nekem a TCW korszaka volt. Mikor pénteken megnéztem, szombaton meg írtam róla és elolvastam a többiek véleményét is.

A mai napig nekem a nyugalom szigete ez a fórum, kész csoda hogy itt nincs az az öldökés ami más fórumokon van.  Nekem ez egy nagy család, Vitákkal, összeborulásokkal

de ugyanakkor kölcsönös tisztelettel egymás iránt a véleménykülönbségek ellenére is.

Minimum még ennyit kivánok mindanyiunknak. Bár ha belegondolok hány éves leszek 20 év múlva az azért kemény.:)

A jövő heti talit meg nagyon várom.

8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Az már majdnem törzstagnak számít @csoli1138! :) A starwars.hu-n mi volt a nicked? 

Köszönöm, megtisztelő! Igazából a Sithek utáni 3 üres év után jöttem a TCW mozifilm miatt találtam ide. 

Ó, hát bár semmi sem áll tőlem messzebb, mint az algebra, de ott is számok, mitöbb csak számok. Én voltam "55". Bakker megelőztem a koromat, mekkora "Fives" lehetnék most!  Simon Zolival és Oldie-val biztosan beszélgettem ott, talán Dzséjt is rémlik! Bár ő az AvP univerzumról is! 

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Utólag is nagyon boldog szülinapot a fórumnak! 

Úgy különösen mutatós ez a szép kor, hogy közben már a legtöbb internetes fórum, amit anno 20 éve követtem nem is létezik, a Saga fórum viszont él és virul. Tényleg durva belegondolni, hogyha még ennyi idő eltelik és meglesz a fórum -amire úgy tűnik minden esély megvan- akkor jópáran már elég emberesen benne leszünk a korban :DKiváncsiságból beleolvasgattam néhány régi bejegyzésembe és ez már csak mellékszál, de meglepő, hogy az SW-t érintően mennyire keveset változott a véleményem cirka 20 év alatt :)

Néha egyébként olyan a régi bejegyzéseket böngészni, mint valami régi történelmi iratokban kutatni :D Nagyon érdekes, hogy vissza lehet nézni, hogy anno az egyes fejleményekre hogy reagáltunk. Mindezt mostmár 20 évre visszamenőleg.

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, Bomarr írta:

Úgy különösen mutatós ez a szép kor, hogy közben már a legtöbb internetes fórum, amit anno 20 éve követtem nem is létezik, a Saga fórum viszont él és virul. Tényleg durva belegondolni, hogyha még ennyi idő eltelik és meglesz a fórum -amire úgy tűnik minden esély megvan- akkor jópáran már elég emberesen benne leszünk a korban :D

Konkrétan nyugdíjasok leszünk néhányan. :D A távlatokat jól szemlélteti, hogy van itt olyan fórumozó most, pl. Kriszmanus, aki még nem is élt amikor a fórum beindult. Viszont olyan is van aki már nem él, gondoljunk itt szegény Oldira.

15 perccel korábban, Bomarr írta:

Kiváncsiságból beleolvasgattam néhány régi bejegyzésembe és ez már csak mellékszál, de meglepő, hogy az SW-t érintően mennyire keveset változott a véleményem cirka 20 év alatt :)

Néha egyébként olyan a régi bejegyzéseket böngészni, mint valami régi történelmi iratokban kutatni :D Nagyon érdekes, hogy vissza lehet nézni, hogy anno az egyes fejleményekre hogy reagáltunk. Mindezt mostmár 20 évre visszamenőleg.

Ha olyanom van, én is szoktam olvasni a nagyon régi bejegyzéseket. Lassan elmondható, hogy akkor egy teljesen más világ volt, aminek itt is megvan a lenyomata. Jó hogy ezek fennmaradtak.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.