MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Hozzászólás ideje: 2019. November 1. 2019. 10. 30. - 20:06, Donát írta: És akkor jöjjön egy Zsivány selejtező is. Nem vagy egy kicsit gonosz ezekkel a csoport összeállításokkal? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 1. 4 órával ezelőtt, MissKarrde írta: Nem vagy egy kicsit gonosz ezekkel a csoport összeállításokkal? Zsivány vagyok, na. 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 3. Hozzászólás ideje: 2019. November 3. Idézet Jar-Jar, Lando, Boba, Amedda. Micsoda csoport. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 3. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Micsoda csoport. A 2 évvel ezelőtti fiaskó után Boba a helyére került. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Oh my... DJ -t elhqgyta a szerencséje. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 2 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Oh my... DJ -t elhqgyta a szerencséje. Rossz lóra tett a sorsvető kockán. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Én még itt se voltam 2017-be Így,ha lehet részt vennék én is a játékon. 2 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Rossz lóra tett a sorsvető kockán. Maybe 4 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 1 órával korábban, Kargarosz írta: Én még itt se voltam 2017-be Így,ha lehet részt vennék én is a játékon. Minél többen, annál jobb! 1 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Boba Fett csoportját elég egyoldalúnak és igazságtalannak tartom. Amedda mellett senki más nem fog szavazatot kapni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Donát írta: Rossz lóra tett a sorsvető kockán. DJ és Watto kezet foghat akkor. 8 perccel korábban, Dei írta: Boba Fett csoportját elég egyoldalúnak és igazságtalannak tartom. Amedda mellett senki más nem fog szavazatot kapni. Ne becsüld le a Gunganek szavazatait - már ha maradtak egyáltalán - és a Bespini lakosok jogát se - bár a Birodalom ki tudja mit tett velük... Boba meg sajna előbb lő aztán kérdez, így sok szavazóra nem számíthat... igazad van, Amedda győzelmi esélyei toronymagasak. Szerkesztve: 2019. November 5. - Bence1997 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 14 perccel korábban, Dei írta: Amedda mellett senki más nem fog szavazatot kapni. Remélhetőleg most majd meghaladja a 2 évvel ezelőtt begyűjtött szavazatok (3) számát. A mai nappal felkerült az összes selejtező. Ki melyik párosítást várja a legjobban? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Én a Snoke-Jabba-Kanata-Ackbar párosítást. Amúgy már minden kategóriára van fix jelöltem. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 18 perccel korábban, Donát írta: Remélhetőleg most majd meghaladja a 2 évvel ezelőtt begyűjtött szavazatok (3) számát. Az elmúlt időszakba erre a megmérettetésre készült, ezúttal tarolni fog. Nem szeretném elkiabálni, de úgy érzem idén még a végső győzelemre is esélye van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Mármint Amedda fogja nyerni a Madnesst? 1 órával ezelőtt, Donát írta: A mai nappal felkerült az összes selejtező. Ki melyik párosítást várja a legjobban? A nyolcas csoportselejtező gyilkosnak tűnik. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mármint Amedda fogja nyerni a Madnesst? Igen, nem tudom elképzelni ki tudná megállítani. Maximum Neeku lenne az egyetlen személy, aki el tudná venni tőle a győzelmet, de ő nem indul. 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 2 órával ezelőtt, Donát írta: A mai nappal felkerült az összes selejtező. Ki melyik párosítást várja a legjobban? Nálam a 2. csoport selejtező(ahol szerepel Kallus, Ezra és Yeager, Kanan és Ventress), a Hux vs. Jango, és a 3. csoport selejtező(droidos) 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 15 perccel korábban, Bence1997 írta: Nálam a 2. csoport selejtező(ahol szerepel Kallus, Ezra és Yeager, Kanan és Ventress), a Hux vs. Jango, és a 3. csoport selejtező(droidos) Basszus ez tényleg ütősebb mint bármi ebben a körben. Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hogy melyiket várom legjobban, az összeset várom. És, mint már mondtam nekem ez első, úgyhogy én inkább az élmény miatt várom, (szerintem remek lesz) de a kérdésre válaszolva talán a 3-as, illetve ahogy mondta Bence, a 2. csoport. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 40 perccel korábban, Bence1997 írta: Nálam a 2. csoport selejtező(ahol szerepel Kallus, Ezra és Yeager, Kanan és Ventress), Asszem nálam is ez a leg-leg-leg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 5. Hozzászólás ideje: 2019. November 5. 16 perccel korábban, Adrián írta: Hogy melyiket várom legjobban, az összeset várom. És, mint már mondtam nekem ez első, úgyhogy én inkább az élmény miatt várom, (szerintem remek lesz) de a kérdésre válaszolva talán a 3-as, illetve ahogy mondta Bence, a 2. csoport. Az, hogy jó lesz, nem kérdés. Van már benne tapasztalatunk. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 6. Hozzászólás ideje: 2019. November 6. 11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Basszus ez tényleg ütősebb mint bármi ebben a körben. Ugye? Lesz nemulass rendesen, már az elején. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Holnap este kezdünk!!! 6 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Már alig várom. Holnap ennek tiszteletére új avatárra váltok. 1 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Én a droidos selejtezőt várom nagyon, kíváncsi vagyok, ki itt a közönségkedvenc A hús-vér szereplőknél egyértelműbb a dolog picit (kivéve a Kallus-os blokkot, az eléggé.. szívás, na ) :-) 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Lesznek nagyon nehéz döntések, nekem már a holnapiak sem ígérkeznek könnyűnek. Válasz
Revanshist Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Bocsi skacok, hogy lusta vagyok a szabályokat megnézni, nehéz napom volt. Röviden valaki elmondaná? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. 40 perccel korábban, Revanshist írta: Bocsi skacok, hogy lusta vagyok a szabályokat megnézni, nehéz napom volt. Röviden valaki elmondaná? Röviden: megnyílik majd a szavazás, Te pedig szavazol arra akire szeretnél. A végén az jut tovább aki a több szavazatot kapja. A másik versenyző kiesik. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Itt vagyok Donát rám számíthatsz 2 1 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Hozzászólás ideje: 2019. November 7. Amedda már készen áll a megmérettetésre. 3 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.