Ody Mandrell Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 (edited ) Megelőlegezem a topikot a jó öreg Wedge-nek, mert egyszerűen kizártan tartom, hogy ne legyen benne a filmben egy olyan infó után amit alább olvashattok. "Most már hivatalos, hogy Resistance Reborn kötet borítóján valóban Wedge Antilles látható, aki szerepelni is fog a könyvben. Sőt a hivatalos honlapon már egy részlet is olvasható Wedge-el kapcsolatban. Ebből megtudhatjuk, hogy az Utóhatás sorozatot és a háborút követően Wedge valóban pilótákat oktatott az Új Köztársaság számára (köztük Poe Dameront is!), illetve, hogy Norra Wexley-vel kötötte össze az életét, s így a filmekben is látott Snap Wexley Wedge Antilles mostohafia! Később, mikor nyugállományba vonult, Norra bolygójára, az Akivára tért vissza. Itt talált rá Snap Wexley és felesége, Karé Kun, akik meghozták Wedge-nek a tragikus hírt: Ackbar admirális és Luke Skywalker is elhunyt.." - by ziro.hu Végre megtudtuk mi történt vele a Jedi után! Edited October 28, 2019 by Ody Mandrell 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Szívesen látom az új részben! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Igazán nincs mit a hír megosztásáért. Ezután legalább egy fontos mellékszereplői szintet várok neki a filmben. Érdekes lesz majd látni a kapcsolatát Poe-val és Wexley-vel. Különösen utóbbival. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 28, 2019 Author Share Posted October 28, 2019 Köszi! A leírás szerint nem kispályás, szóval vezető szerepet várok tőle is! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Nos, mivel már hivatalos hogy Wedge visszatér a könyvben, és a filmben is, ezért Ellenálló barátainknak hoz egy szép ajándékot.Mégpedig, nem mást mint a ,,dobpergés": A fantom osztagot! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 30, 2019 Author Share Posted October 30, 2019 Ez a könyv kell nekem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez a könyv kell nekem. Hát nekem is. @Darth Revan9: Magyarul kb mikorra várjuk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 19, 2019 Author Share Posted December 19, 2019 Mindenki észrevette Wedge-t? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Én nem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 5 perccel korábban, Yoda József írta: Én nem Amikor megérkezik az erősítés, Wedge foglal helyet a Falcon ágyújánál. 1-2 másodpercre tűnik csak fel, mond 1 mondatot. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Sokat nem szerepelt az öreg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Sajnáltam. Olyan jó volt viszont látni kedvenc pilótámat, de elszomorít, hogy a mostohafiát, Wexley-t alig pár perccel az érkezése előtt ölték meg. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Engem annyira meglepett a felbukkanása, hogy arra már nem is tudtam figyelni, hogy mit mond. Erre emlékszik valaki? Illetve látjuk hogy mit vezet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 Ha jól emlékszem, a Falcon ágyújánál van és annyit mond, hogy "remek repülés, Lando." De gyorsan pörgött az egész, úgyhogy nem 100%. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted December 20, 2019 Share Posted December 20, 2019 43 perccel korábban, Donát írta: Ha jól emlékszem, a Falcon ágyújánál van és annyit mond, hogy "remek repülés, Lando." Az tuti, hogy az ágyúnál van, erre én is emlékszem, de hogy mit mond arra nem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted January 25, 2020 Share Posted January 25, 2020 Neki valószínűleg nem lehetett felhőtlen az öröm a csata után. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 25, 2020 Author Share Posted January 25, 2020 Snap miatt? Őt én is sajnálom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts