Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. (szerkesztve) Megelőlegezem a topikot a jó öreg Wedge-nek, mert egyszerűen kizártan tartom, hogy ne legyen benne a filmben egy olyan infó után amit alább olvashattok. "Most már hivatalos, hogy Resistance Reborn kötet borítóján valóban Wedge Antilles látható, aki szerepelni is fog a könyvben. Sőt a hivatalos honlapon már egy részlet is olvasható Wedge-el kapcsolatban. Ebből megtudhatjuk, hogy az Utóhatás sorozatot és a háborút követően Wedge valóban pilótákat oktatott az Új Köztársaság számára (köztük Poe Dameront is!), illetve, hogy Norra Wexley-vel kötötte össze az életét, s így a filmekben is látott Snap Wexley Wedge Antilles mostohafia! Később, mikor nyugállományba vonult, Norra bolygójára, az Akivára tért vissza. Itt talált rá Snap Wexley és felesége, Karé Kun, akik meghozták Wedge-nek a tragikus hírt: Ackbar admirális és Luke Skywalker is elhunyt.." - by ziro.hu Végre megtudtuk mi történt vele a Jedi után! Szerkesztve: 2019. Október 28. - Ody Mandrell 4 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Szívesen látom az új részben! Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Igazán nincs mit a hír megosztásáért. Ezután legalább egy fontos mellékszereplői szintet várok neki a filmben. Érdekes lesz majd látni a kapcsolatát Poe-val és Wexley-vel. Különösen utóbbival. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Köszi! A leírás szerint nem kispályás, szóval vezető szerepet várok tőle is! 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Nos, mivel már hivatalos hogy Wedge visszatér a könyvben, és a filmben is, ezért Ellenálló barátainknak hoz egy szép ajándékot.Mégpedig, nem mást mint a ,,dobpergés": A fantom osztagot! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Ez a könyv kell nekem. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. Hozzászólás ideje: 2019. Október 30. 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez a könyv kell nekem. Hát nekem is. @Darth Revan9: Magyarul kb mikorra várjuk? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Mindenki észrevette Wedge-t? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Én nem Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 5 perccel korábban, Yoda József írta: Én nem Amikor megérkezik az erősítés, Wedge foglal helyet a Falcon ágyújánál. 1-2 másodpercre tűnik csak fel, mond 1 mondatot. 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Sokat nem szerepelt az öreg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Sajnáltam. Olyan jó volt viszont látni kedvenc pilótámat, de elszomorít, hogy a mostohafiát, Wexley-t alig pár perccel az érkezése előtt ölték meg. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Engem annyira meglepett a felbukkanása, hogy arra már nem is tudtam figyelni, hogy mit mond. Erre emlékszik valaki? Illetve látjuk hogy mit vezet? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Ha jól emlékszem, a Falcon ágyújánál van és annyit mond, hogy "remek repülés, Lando." De gyorsan pörgött az egész, úgyhogy nem 100%. 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Hozzászólás ideje: 2019. December 20. 43 perccel korábban, Donát írta: Ha jól emlékszem, a Falcon ágyújánál van és annyit mond, hogy "remek repülés, Lando." Az tuti, hogy az ágyúnál van, erre én is emlékszem, de hogy mit mond arra nem. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Neki valószínűleg nem lehetett felhőtlen az öröm a csata után. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 25. Snap miatt? Őt én is sajnálom. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.