Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. November 9. 2020 első felében... 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 31. Szerintem itt nagyobb lesz az aktivitás mint a Resistance szavazáson volt. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 31. (szerkesztve) Baby Yoda minden kategóriát nyerni fog, amiben elindul Szerkesztve: 2019. December 31. - Yoda József 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 31. Ez az egy biztos. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2020. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Január 20. Baby Yodaaaa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 22. (szerkesztve) Na sziasztok! Nem tudom, hogy tkp. mikor lesz megtartva a szavazás, de addig volt ma időm arra, hogy összeírjam a jelöltlistát, amiből lehet szemezgetni. Nem mondom full, 100% -os listának, néhol lehetnek hiányosságok, valahol pedig nem biztos, hogy egyértelmű a dolog, de azért igyekeztem, ahogy csak tudtam. 12 kategóriát írtam fel, valahol valószínűleg nem is kell nagyon jelöltet állítani, mert ott van kb. 4-5 jelölt, de azért ide is berakom. Legjobb epizód Spoiler - 1×1 The Mandalorian - 1×2 The Child - 1×3 The Sin - 1×4 Sanctuary - 1×5 The Gunslinger - 1×6 The Prisoner - 1×7 The Reckoning - 1×8 Redemption Legjobb karakter Spoiler - Mandalorian/Din Djarin - Baby Yoda - IG-11 - Greef Karga - Cara Dume - Kuiil Legjobb sidekick - Cara Dume - Greef Karga - IG-11 - Kuiil Továbbá 2 jelöltet lehet hozzájuk csatolni. Az esélyesek: Spoiler - Toro Calican - Burg - Mayfeld - Q9-0 - Xi'an Legjobb mellékszereplő (itt van mindenki, aki akár csak egy rész erejéig feltűnt, itt van 1-2 hiányosság, pl. az első részben az elején elfogott kék fickó ) Spoiler - The Armorer - The Client - Doctor Pershing - Gideon - Paz Vizla - Omera - Winta - Fennec Shand - Peli Motto - Toro Calican - Burg - Davan - Job Didger - Sash Ketter - Ranzar Malk - Mayfeld - Q9-0 - Qin - Xi'an - Trapper Wolf - Mythrol -i bűnöző Legjobb idegen lény (ugyebár minden olyan szereplő, aki nem ember vagy nem szervetlen élőlény ) Spoiler - Xi'-an - Qin - Burg - Kuiil - Baby Yoda - Mythrol -i bűnöző Legjobb negatív karakter (itt az utolsó 2-3 embernél/szervetlennél zárójelet használtam, a kérdésesség végett) Spoiler - Gideon - Xi'an - Qin - Mayfeld - Burg - Toro Calican - Fennec Shand - The Client - Doctor Pershing - Ranzar Malk - Q9-0 Legjobb szörny (itt van 1-2 olyan szörny, akiknek nincsen neve, ezért kicsit másképpen hivatkoztam rájuk) Spoiler - Blurrg - Kowakian monkey-lizard - Ravinak - Mudhorn - Sorgan Frog - Krill - Loth-cat - Bantha - Dewback - Nevarro -i szárnyas (1/7) - Nevarro -i mammal (1/8) Legjobb droid (itt aztán vannak dögivel ) Spoiler - IG-11 - Gong droid - TT-8L/Y7 gatekeeper droid - R5 szériás droid - MPH power droid - A-LT Utility Droid - R6 asztromech - IT-O interrogation Unit - B2 szuper harci droid - HMP droid gunship - Farming droid (1/4) - WED-15 Zreadwell droid - EV-series supervisor droid - DUM-series pit droid - GNK-series power droid - MSE-6 series repair droid - New Republic security droid (type 1) - New Republic security droid (type 2) - Q9-0 - RA-7 protocol droid - R2 series astromech droid (monster droid) - Monster droid Legjobb helyszín (itt 5 darab van, nincs több) Spoiler - Arvala-7 - Maldo Kreis - Nevarro - Sorgan - Tatooine - Ranzar Malk űrállomása Legjobb felszíni jármű (itt is 6 darabot találtam, szóval itt se kell nagyon jelölteket kiválasztani, persze fő a 100% -os utánanézés ) Spoiler - Landspeeder - Sandcrawler - AT-ST - Zephyr-J speeder bike - Imperial Troop Transport - Imperial TT - 74-Z speeder bike Legjobb űrjármű (itt is 5 darab van) Spoiler - Razor Crest - Bounty Hunter Fighter (1/5) - New Republic prison ship - T-65 B X-wing - Outland TIE fighter - TUG-b13 Legjobb zene (itt epizódonként raktam össze) Spoiler - 1×1 The Mandalorian - 1×2 The Child - 1×3 The Sin - 1×4 Sanctuary - 1×5 The Gunslinger - 1×6 The Prisoner - 1×7 The Reckoning - 1×8 Redemption Legjobb összecsapás Spoiler - Kocsmai verekedés a Maldo Kreisen (1×1) - Mandalorian & IG-11 vs. niktó rablók az Arvala-7 bolygóján (1×1) - Mandalorian vs. Trandoshan fejvadászok (1×2) - Mandalorian vs. Jawas (1×2) - Mandalorian vs. Mudhorn (1×2) - Mandalorian & The Tribe vs. Fejvadász Céh emberei (1×3) - Mandalorian vs. Cara Dume (1×4) - Sorgani falusiak & Mandalorian & Cara Dume vs. kalózok (1×4) - Mandalorian vs. fejvadász űrcsata a Tatooine felett (1×5) - (Mandalorian) & Toro Calican vs. Fennec Shand (1×5) - Mandalorian vs. New Republic droidok (1×6) - Mandalorian vs. Burg (1×6) - Mandalorian & Cara Dume & Greef Karga vs. Nevarroi -i szárnyasok (1×7) - Mandalorian, Griff & Cara vs. stormtrooperek (1×8) - The Armorer vs. stormtrooperek (1×8) - Mandalorian vs. Gideon (1×8) Ennyi lenne, szép nézegetést. Szerkesztve: 2020. Április 25. - Bence1997 5 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. (szerkesztve) Köszi, ez nagyon jó! Amint vége a TCW-nek, megtartjuk. A jelöltekből addig is lehet válogatni, és kategóriánként hatot beírni ide. Ezekből alakul majd ki a lista. A jelölési időszak május 8-ig tart. Bár a főszereplő és mellékszereplő kategóriát még előtte tisztázzuk le. Szerkesztve: 2020. Április 23. - Ody Mandrell 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Asszem újranézem majd az évadot előtte, de ez nem lesz nagy teher. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Legjobb főszereplő - Baby Yoda Legjobb epizód - Baby Yoda Legjobb mellékszereplő - Baby Yoda Legjobb droid - Baby Yoda Legjobb idegen lény - Baby Yoda Legjobb negatív szereplő - Baby Yoda Legjobb bolygó - Baby Yoda Legjobb felszíni jármű - Baby Yoda Legjobb űrjármű - Baby Yoda Legjobb zene - Baby Yoda Legjobb csata/párbaj - Baby Yoda Trollkodást félretéve, szerintem Cara, Kuill, Greef, és IG-11 nyugodtan mehetne a főszereplőkhöz. 1 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Baby Yoda ott is nyer ahol nem indult. Hát ellen tudnátok állni neki? 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Bár a főszereplő és mellékszereplő kategóriát még előtte tisztázzuk le. 18 perccel korábban, Whill írta: Trollkodást félretéve, szerintem Cara, Kuill, Greef, és IG-11 nyugodtan mehetne a főszereplőkhöz. Na igen, ezeket jobb tényleg tisztázni. Értelemszerűen én azokat választottam főszereplőnek, akik az évad nagyrészében - vagy kb. minden részben - főszerepben tetszelegtek. És ez akárhogyan is nézem, egyedül a Mandalori és Baby Yoda. - Cara 3 részben szerepelt, és nem is volt annyira főszerepben az évadban, ezért raktam a mellékszereplők közé - Kuill úgyszintén 3 részben szerepelt és egyedül a 2. részben volt - érzésem szerint - főbb szerepe, míg az elsőben útmutatást mutat főhősünknek, a 7. részben bár nagyobb a szerepe, de továbbra se főszereplő státuszú. - Greef tkp. az utolsó két részben szerepel sokat, addig hébe-hóba feltűnik 1-2 jelenet erejéig. Ezt se nevezném főszereplő státusznak. - IG-11 meg éppen szerepel az első részben, aztán a 7-8. részben kap 1-2 remek jelenetet... és ennyi. Főszereplő? Szóval így nézve nem raktam be őket, mondjuk ennyi erővel ha így nézzük, kell e nekünk főszereplő kategória? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. 6 perccel korábban, Bence1997 írta: Na igen, ezeket jobb tényleg tisztázni. Értelemszerűen én azokat választottam főszereplőnek, akik az évad nagyrészében - vagy kb. minden részben - főszerepben tetszelegtek. És ez akárhogyan is nézem, egyedül a Mandalori és Baby Yoda. - Cara 3 részben szerepelt, és nem is volt annyira főszerepben az évadban, ezért raktam a mellékszereplők közé - Kuill úgyszintén 3 részben szerepelt és egyedül a 2. részben volt - érzésem szerint - főbb szerepe, míg az elsőben útmutatást mutat főhősünknek, a 7. részben bár nagyobb a szerepe, de továbbra se főszereplő státuszú. - Greef tkp. az utolsó két részben szerepel sokat, addig hébe-hóba feltűnik 1-2 jelenet erejéig. Ezt se nevezném főszereplő státusznak. - IG-11 meg éppen szerepel az első részben, aztán a 7-8. részben kap 1-2 remek jelenetet... és ennyi. Főszereplő? Szóval így nézve nem raktam be őket, mondjuk ennyi erővel ha így nézzük, kell e nekünk főszereplő kategória? Ők vannak rajta a sorozattal kapcsolatos promo anyagokon, szóval szerintem vehetjük őket főszereplőknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. (szerkesztve) 13 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Legjobb csata/párbaj(?) (ez ilyen össze-vissza kategória lett, van itt 1v1, csapat vs. csapat, 1v1tucat, stb. ) Egy kis korrekció. Azok nikto rablók, nem nautolanok. Amúgy szerintem is Kuiil, Cara, IG-11, Greef, sőt, még a The Client is főszereplő kategóriában indulhat ezúttal. Klasszikusan epizódszereplők a Toro Calican, a Peli Moto, a Pershing, meg az s01e06 bűnözői. Szerkesztve: 2020. Április 23. - IndianaAndrisSolo 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. A főszereplő kategória lehet kettes verseny is. Mandi vs. Baby Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: A főszereplő kategória lehet kettes verseny is. Mandi vs. Baby Annál is inkabb, mert kettejükön kívül értelmetlen mást is indítani itt, úgyis mindenki közülük közül választ majd. 1 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Amúgy szerintem is Kuiil, Cara, IG-11, Greef, sőt, még a The Client is főszereplő kategóriában indulhat Papírforma szerint talán, de ők a két valódi főszeteplő mellett csak mellékszereplők, ahogy az Oscar-díjnál is mondják, supportive actresses/ actors. Ha lett volna olyan rész, amiben a Mandi vagy a Baby nem szerepel, viszont pl. Cara igen, akkor lenne jogos. De itt minden a két főszereplő körül forog egyértelműen. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. 2 órával ezelőtt, Whill írta: Ők vannak rajta a sorozattal kapcsolatos promo anyagokon, szóval szerintem vehetjük őket főszereplőknek. 2 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Amúgy szerintem is Kuiil, Cara, IG-11, Greef, sőt, még a The Client is főszereplő kategóriában indulhat ezúttal. Klasszikusan epizódszereplők a Toro Calican, a Peli Moto, a Pershing, meg az s01e06 bűnözői. Pildi fentebb leírta, akképp gondolkodtam én is. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A főszereplő kategória lehet kettes verseny is. Mandi vs. Baby Baby Yoda felkészül a győzelemre... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. 11 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta: Egy kis korrekció. Azok nikto rablók, nem nautolanok. Köszi az észrevételt, javítottam. Akkor ez lesz a végleges lista? Kik lesznek az esemény lebonyolítói? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 23. Jó kis lista, vannak nagyon nehéz kategóriák. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 6 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Akkor ez lesz a végleges lista? Kik lesznek az esemény lebonyolítói? A listával kapcsolatban várjuk meg @Dzséjt mit mond. Ha van kedved lehetsz Te a lebonyolító. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Hogy Kuiilt, Greefet, IG-11-et és Carát is nyugodtan be lehet tenni a főszereplő kategóriába. Lehet, hogy nem szerepeltek mindegyik részben, de az évad eleve csak 8 részes, és részenként nem tesz ki hűde sok percet. Viszont ők azok, akik legalább egynél több részben is fontosabb szerepet töltöttek be, esélyes, hogy az életben maradtak a második évadban is visszatérnek, és még a Lucasfilm is kiemelt szereplőként kezeli őket, hiszen rajta vannak a plakátokon, az őket alakító színészek többsége ott volt a Celebrationon, komolyabban benne voltak a trailerben. Egyszereplős Kétszereplős a kategória semmiképpen se legyen. Persze így is Mando és Baby Yoda között fog eldőlni, hogy BY nyer, de legalább valami látszatja legyen, hogy ez egy nehéz kategória. Űrhajók között hatodiknak mehet a TUG-b13. Két részben is látható hajó, és az ep7 miatt emlékezetes. A Legjobb bolygó kategóriát esetleg átkeresztelhetnénk Legjobb helyszín kategóriába, és akkor Ranzar Malk űrállomását is felvehetnénk. Így meglenne ott is a hat (plusz, bár az SW tele van űrállomásokkal, sosem jelöljük őket sehol, mert nincs olyan kategória, amiben eddig beleillettek volna). Legjobb csata/párbaj - erre van két öltetem. Az egyik, hogy ez legyen Legjobb összecsapás, és akkor bármi mehet bele, ökölharctól az űrcsatáig. Vagy - ha már western jellegű a sorozat - legjobb tűzharc, és akkor csak a felszíni, fegyveres konfliktusokat vesszük bele. Én az előbbire szavazom, mert nem szívesen hagynám ki a búnyókat. A Legjobb idegen karakterek közé pedig szerintem felvehetjük az első rész Mythrolját is, hiszen ő is elég emlékezetes, és ott is meglenne a hat így. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 13 perccel korábban, Dzséjt írta: Egyszereplős Kétszereplős a kategória semmiképpen se legyen. Persze így is Mando és Baby Yoda között fog eldőlni, hogy BY nyer, de legalább valami látszatja legyen, hogy ez egy nehéz kategória. A látszat a fontos szerintem Baby Yoda minden évad szavazásánál tarolni fog minden kategóriában IS! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. (szerkesztve) @Dzséjt, így a főszereplőnek erőltetett mellékszereplőknek nem lesz esélye szavazatot kapni. Pedig én legjobb mellékszereplőként szívesebben szavaznék Carára, mint bárki másra. Ő ennél jobb sanszokat érdemelne, hiszen más kategóriában nem tud indulni, nem negatív szereplő vagy idegen lény. Szerkesztve: 2020. Április 24. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 3 perccel korábban, Pildi írta: @Dzséjt, így a főszereplőnek erőltetett mellékszereplőknek nem lesz esélye szavazatot kapni. Pedig én legjobb mellékszereplőként szívesebben szavaznék Carára, mint bárki másra. Ő ennél jobb sanszokat érdemelne, hiszen más kategóriában nem tud indulni, nem negatív szereplő vagy idegen lény. Értem én és igazad van. Igazából ez a legnagyobb probléma: ez a kategória tök fölösleges, mert úgyis tudjuk, ki nyer. Viszont csak kétemberes kategóriát indítani, hát őszintén szólva, ebben a formában én nem csak fölöslegesnek, de egyenesen nevetségesnek is tartanék. Szóval szerintem zárjuk ki BY-t az esélyegyenlőség nevében. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. És ha lenne egy legjobb karakter kategória, amibe bárki bekerülhetne a sorozatból és emellett lenne még egy legjobb mellékszereplő kategória is csak a mellékszereplőkre? Így elviekben Cara akár két díjat is nyerhetne, de a valóságban úgyse fogja egy mellékszereplő elvinni a legjobb karakter díját, viszont legalább nem 2 indulós lenne a legjobb karakter verseny sem. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Hogy Kuiilt, Greefet, IG-11-et és Carát is nyugodtan be lehet tenni a főszereplő kategóriába. Lehet, hogy nem szerepeltek mindegyik részben, de az évad eleve csak 8 részes, és részenként nem tesz ki hűde sok percet. Viszont ők azok, akik legalább egynél több részben is fontosabb szerepet töltöttek be, esélyes, hogy az életben maradtak a második évadban is visszatérnek, és még a Lucasfilm is kiemelt szereplőként kezeli őket, hiszen rajta vannak a plakátokon, az őket alakító színészek többsége ott volt a Celebrationon, komolyabban benne voltak a trailerben. Annyit tudnék tenni akkor, hogy nem lesz főszereplő kategória. Baby Yoda amúgy is indul a legjobb idegen karakter kategóriában. Mandi meg... esetleg egy legjobb karakter, ahol ez a 6 karakter lehetne? 1 órával korábban, Dzséjt írta: Űrhajók között hatodiknak mehet a TUG-b13. Két részben is látható hajó, és az ep7 miatt emlékezetes. Oksa, ezt beleírom. 1 órával korábban, Dzséjt írta: A Legjobb bolygó kategóriát esetleg átkeresztelhetnénk Legjobb helyszín kategóriába, és akkor Ranzar Malk űrállomását is felvehetnénk. Így meglenne ott is a hat (plusz, bár az SW tele van űrállomásokkal, sosem jelöljük őket sehol, mert nincs olyan kategória, amiben eddig beleillettek volna). Ez is egy jó ötlet. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Legjobb csata/párbaj - erre van két öltetem. Az egyik, hogy ez legyen Legjobb összecsapás, és akkor bármi mehet bele, ökölharctól az űrcsatáig. Vagy - ha már western jellegű a sorozat - legjobb tűzharc, és akkor csak a felszíni, fegyveres konfliktusokat vesszük bele. Én az előbbire szavazom, mert nem szívesen hagynám ki a búnyókat. Az elsőt én is elfogadom. Az idegeneknél pedig beírom őt, de tudjuk a nevét? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Na javítottam rajta egy kicsit. Most elvileg minden megvan. Továbbá egy kérdés: legyen legjobb vendégszereplő - vagy hogyan is hívják - kategória? Gondoltam egy olyat, hogy olyanok, akik rövid ideig szerepeltek, de az SW -vel korábban - vagy jelenleg - dolgoztak, azoknak egy kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 1 órával ezelőtt, Donát írta: És ha lenne egy legjobb karakter kategória, amibe bárki bekerülhetne a sorozatból és emellett lenne még egy legjobb mellékszereplő kategória is csak a mellékszereplőkre? Így elviekben Cara akár két díjat is nyerhetne, de a valóságban úgyse fogja egy mellékszereplő elvinni a legjobb karakter díját, viszont legalább nem 2 indulós lenne a legjobb karakter verseny sem. Ez egy remek ötlet! 1 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Gondoltam egy olyat, hogy olyanok, akik rövid ideig szerepeltek, de az SW -vel korábban - vagy jelenleg - dolgoztak, azoknak egy kategória. Szerintem ez felesleges. Gondolom ide Filonit és társait sorolnád. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 9 perccel korábban, Dzséjt írta: Szerintem ez felesleges. Gondolom ide Filonit és társait sorolnád. meg Matt Lanter és Clancy Brown, Favreau stb. De csak egy javaslat volt, így is megvan szerintem az elég kategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. A legjobb karaktert és a legjobb mellékszereplő kategória szinte ugyanaz is lehetne. A legjobb mellékszereplő is lehet legjobb karakter és fordítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 24. 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Szóval szerintem zárjuk ki BY-t az esélyegyenlőség nevében. Dr ha kizárjuk akkor mi lesz a sorsa? Istenné nyilvánítjuk, vagy a legjobb főszereplő önként átadja neki a címet? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.