Donát Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Yoda vs. K-2SO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 16, 2019 Author Share Posted November 16, 2019 A selejtezők lezárultak, úgyhogy most már bekapcsolódnak a legnagyobbak is. Van kérdés, hogy kinek kell továbbjutni? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 OFF: @Donát, Jövőre esetleg egy Baby Yoda vs Yoda selejtezőt lehetne? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 K-2SO a kedvenc droidom, de ide ő is kevés 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeirToGrievous Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 (edited ) K2SO hiába volt a legnagyobb arc a Zsivány Egyesben, Yoda mellett nincs esélye. De Yodának tényleg muszáj volt ez az "épp be vagyok állva" típusú képet választani? Edited November 16, 2019 by HeirToGrievous 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 (edited ) Nekem Yoda TESB-be a legjobb számomra, a TLJ-ben való "cameója" is nagyon ült. Szerk.: Ja, igen Yodára szavaztam. Edited November 16, 2019 by Adrián 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 A Baby Yoda után ne szavazzak Yodára? DE!!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Nagyon egyenlőtlen esélyűek a felek. Szegény K-2SO. Nem tudok nem Yodára szavazni, aki teljes mértékben megérdemli a továbbjutást. Ő a Star Wars bölcse, aki nem tévedhetetlen, de mégis a hozzáállása, az hogy még éltes korában is képes tanulni és levonni a tanulságokat, az példaértékű. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kargarosz Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 A mester: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Minden hibája ellenére Yoda a legkiválóbb és leglegendásabb Jedik sorát gyarapítja. Kultikus és meghatározó karakter, a Világos Oldal egyik legjelesebb képviselője. Szavazzatok Yodára! Ha másért nem, hát ezért... (Mandalorian spoiler) Spoiler 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Ki az a Baby Yoda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Szerintem Yodának most nem lenne ellenfele A Mandalori után Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 (edited ) 12 órával ezelőtt, Frenkie írta: Ki az a Baby Yoda? Olyan, mint Yoda, csak kicsiben. Nézd a The Mandaloriant, ne makacskodj és ne hivatkozz mondvacsinált kifogásokra, mint, amikor leírtad előre a Rogue One-t!!!!!!!!!!!!!!! Tessék szépen rajongónak lenni, nem utálni valamit, amit még csak nem is láttál. Állj át a Sötét Oldarla, Frenkie! Amúgy meg K-2SO-ra szavaztam, és ezúttal szimpátiaszavazás miatt. Yoda valóban megérdelmi, valóban jobb karakter, valóban jobban szeretem, de K-2SO-t is komálom, is baromira unfair, hogy pehelysúlyúként beküldték a Terminator ellen. Unfair, szóval rá szavazok, hogy legalább legközelebb is legyen esélye indulni, lehetőleg nem olyan mellett, akivel szemben esélye sincs. Edited November 17, 2019 by Dzséjt 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 10 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Olyan, mint Yoda, csak kicsiben. Nézd a The Mandaloriant, ne makacskodj és ne hivatkozz mondvacsinált kifogásokra, mint, amikor leírtad előre a Rogue One-t!!!!!!!!!!!!!!! Tessék szépen rajongónak lenni, nem utálni valamit, amit még csak nem is láttál. Állj át a Sötét Oldarla, Frenkie! Itt valami félreértés van. Én nem utálom a Mandalorit csak nem idén akarom megnézni. Ez azért nagy különbség. Leirtam előre a Roque One-t? Nem is emlékszem rá. De biztos úgy volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 On Yoda, my vote is. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Rodeós Yoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 Van aki örül, van aki nem örül az eredményének. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 21 órával ezelőtt, Frenkie írta: Itt valami félreértés van. Én nem utálom a Mandalorit csak nem idén akarom megnézni. Ez azért nagy különbség. Leirtam előre a Roque One-t? Nem is emlékszem rá. De biztos úgy volt. Abból gondoltam, hogy utálod, mert ezt írtad: 2019. 11. 16. - 1:58, Frenkie írta: Most csak az utálat fog el ha a sorozatra gondolok A Rogue One-ról meg anno nagyon szépeket írtál az első trailer után: 2016. 04. 08. - 1:41, Frenkie írta: Az origon láttam előszőr(nehogy előre kiírják mikor lesz hisz akkor tudják az érintettek) totál meglepett nem is számítottam rá. Nem leszek népszerű, de ez valami borzadály. A Zs-filmes Forest Whitaker, Palm Beach-en lövöldöző Lépegetők, a mostanság divatos(azaz a normális sw-világában elképzelhetetlen karakter) kemény kötésü csaj na ne már. Ezt nemhogy éjfélkor, de talán nappal sem nézem meg. Elkezdődött az amit Dzséjt jósolt hogy az sw-ből szemetet csinálnak a profitért. Komolyan ez a 100 %-os borzadály. Kár hogy ezt a napot is megéltem. Nem lepődtem volna meg hogyha Michaek Dudikoff vagy a 8 Oscar-jelölt Lorenzo Lamas is tiszteletét teszi. Most ezt komolyan miért? Miért kell az sw-ből Sharknadot csinálni?? 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Abból gondoltam, hogy utálod, mert ezt írtad: A Rogue One-ról meg anno nagyon szépeket írtál az első trailer után: . Ez kemény. Kár hogy a neten minden fent marad. Abszolút nem emlékszem erre az írásra. A Mandalori utálat meg olyasmi hogy tartok tőle hogy miatta az emberek nem a 100-szor fontosabb EP-ről fognak beszélni, hanem a sorozatról, merthogy egész decemberben adják. Amint már írtam nem most kellett volna ezt a sorozatot bemutatni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 (edited ) OFF Amcsiban kicsit megdobta a jegyeladásokat. A jó SW-re mindig szükség van mert bevonza az embereket, érdeklődnek iránta, és aki esetleg nem is hallott eddig a TROS-ról, az ezáltal most hall és kíváncsi lesz rá. Ez a lényeg. A moziról jelenleg nincs mit beszélni, főleg annak aki nem spoileres. De most azok se nagyon szivárognak már. Edited November 18, 2019 by Ody Mandrell 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts