Jump to content

Yoda vs. K-2SO (TOP 32)

Donát

TOP 32 #2  

29 members have voted

1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/17/2019 at 06:59 PM

Recommended Posts

• Donát pinned and unlocked this topic

Nagyon egyenlőtlen esélyűek a felek. Szegény K-2SO. :(

Nem tudok nem Yodára szavazni, aki teljes mértékben megérdemli a továbbjutást. Ő a Star Wars bölcse, aki nem tévedhetetlen, de mégis a hozzáállása, az hogy még éltes korában is képes tanulni és levonni a tanulságokat, az példaértékű. :)

Minden hibája ellenére Yoda a legkiválóbb és leglegendásabb Jedik sorát gyarapítja. Kultikus és meghatározó karakter, a Világos Oldal egyik legjelesebb képviselője. :) 

Szavazzatok Yodára! Ha másért nem, hát ezért... (Mandalorian spoiler) :D 

Spoiler

200.gif

• Like 3
  • Tetszik 2

12 órával ezelőtt, Frenkie írta:

Ki az a Baby Yoda?

Olyan, mint Yoda, csak kicsiben. :P Nézd a The Mandaloriant, ne makacskodj és ne hivatkozz mondvacsinált kifogásokra, mint, amikor leírtad előre a Rogue One-t!!!!!!!!!!!!!!! Tessék szépen rajongónak lenni, nem utálni valamit, amit még csak nem is láttál. Állj át a Sötét Oldarla, Frenkie! :palpatine::vader::kylo::trop::captain_phasma:

Amúgy meg K-2SO-ra szavaztam, és ezúttal szimpátiaszavazás miatt. Yoda valóban megérdelmi, valóban jobb karakter, valóban jobban szeretem, de K-2SO-t is komálom, is baromira unfair, hogy pehelysúlyúként beküldték a Terminator ellen. Unfair, szóval rá szavazok, hogy legalább legközelebb is legyen esélye indulni, lehetőleg nem olyan mellett, akivel szemben esélye sincs.

Edited by Dzséjt
  • Like 1
  • Tetszik 4

10 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Olyan, mint Yoda, csak kicsiben. :P Nézd a The Mandaloriant, ne makacskodj és ne hivatkozz mondvacsinált kifogásokra, mint, amikor leírtad előre a Rogue One-t!!!!!!!!!!!!!!! Tessék szépen rajongónak lenni, nem utálni valamit, amit még csak nem is láttál. Állj át a Sötét Oldarla, Frenkie! :palpatine::vader::kylo::trop::captain_phasma:

Itt valami félreértés van. Én nem utálom a Mandalorit csak nem idén akarom megnézni. Ez azért nagy különbség. Leirtam előre a Roque One-t? Nem is emlékszem rá. De biztos úgy volt.

21 órával ezelőtt, Frenkie írta:

Itt valami félreértés van. Én nem utálom a Mandalorit csak nem idén akarom megnézni. Ez azért nagy különbség. Leirtam előre a Roque One-t? Nem is emlékszem rá. De biztos úgy volt.

Abból gondoltam, hogy utálod, mert ezt írtad:  

2019. 11. 16. - 1:58, Frenkie írta:

Most csak az utálat fog el ha a sorozatra gondolok

Rogue One-ról meg anno nagyon szépeket írtál az első trailer után:

2016. 04. 08. - 1:41, Frenkie írta:

Az origon láttam előszőr(nehogy előre kiírják mikor lesz hisz akkor tudják az érintettek) totál meglepett nem is számítottam rá. Nem leszek népszerű, de ez valami borzadály. A Zs-filmes Forest Whitaker, Palm Beach-en lövöldöző Lépegetők, a mostanság divatos(azaz a normális sw-világában elképzelhetetlen karakter) kemény kötésü csaj na ne már.

Ezt nemhogy éjfélkor, de talán nappal sem nézem meg. Elkezdődött az amit Dzséjt jósolt hogy az sw-ből szemetet csinálnak a profitért.

Komolyan ez a 100 %-os borzadály. Kár hogy ezt a napot is megéltem.

Nem lepődtem volna meg hogyha Michaek Dudikoff vagy a 8 Oscar-jelölt Lorenzo Lamas is tiszteletét teszi.

Most ezt komolyan miért? Miért kell az sw-ből Sharknadot csinálni??

:) 

6 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Abból gondoltam, hogy utálod, mert ezt írtad:  

Rogue One-ról meg anno nagyon szépeket írtál az első trailer után:

:) 

:D:D. Ez kemény. Kár hogy a neten minden fent marad. Abszolút nem emlékszem erre az írásra.

A Mandalori utálat meg olyasmi hogy tartok tőle hogy miatta az emberek nem a 100-szor fontosabb EP-ről fognak beszélni, hanem a sorozatról, merthogy egész decemberben adják.

Amint már írtam nem most kellett volna ezt a sorozatot bemutatni.

OFF

Amcsiban kicsit megdobta a jegyeladásokat. :) A jó SW-re mindig szükség van mert bevonza az embereket, érdeklődnek iránta, és aki esetleg nem is hallott eddig a TROS-ról, az ezáltal most hall és kíváncsi lesz rá. Ez a lényeg. :) A moziról jelenleg nincs mit beszélni, főleg annak aki nem spoileres. De most azok se nagyon szivárognak már. 

Edited by Ody Mandrell