pb69 Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Simán lehet, hogy ugyanabból a fajból van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 26. De igen! A részben nem volt benne? Ezek általában azokhoz készített artok. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hasonlít rá. Amúgy nem tudom, ez tisztázva lett a másik topikban - kicsit már elvesztettem a fonalat a beszélgetések sorában - de a tőr Ochié volt, ő készítette, direkt úgy, hogy megtalálható legyen Sidious útkeresője, amit ő fedezett fel. Ochi amúgy az Üresség akolitáinak és Yup Tashunak (mindkettő az Utóhatás-trilógiában volt, előbbi amúgy a filmben látott Örök Sith szekta egyik alszervezete) a szövetségese volt, nagy Sith drukker, ezért is keresgélt Sith tárgyakat. 1 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. (szerkesztve) 19 perccel korábban, Ody Mandrell írta: De igen! A részben nem volt benne? Ezek általában azokhoz készített artok. Átpörgettem. Úgytűnik nincs az epizódban sajnos... Óriási lett volna, ha tőrt törölgetné az asztalnál.. Vagy nem stimmel az idővonal? Szerkesztve: 2019. December 26. - csoli1138 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. 23 perccel korábban, csoli1138 írta: Átpörgettem. Úgytűnik nincs az epizódban sajnos... Óriási lett volna, ha tőrt törölgetné az asztalnál.. Vagy nem stimmel az idővonal? Én nem igazán tudtam beazonosítani a jelenetet, amihez készült a concept art... Amúgy az idővonal stimmel. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. 6 perccel korábban, Yoda József írta: Én nem igazán tudtam beazonosítani a jelenetet, amihez készült a concept art... Amúgy az idővonal stimmel. Amikor a 2. kocsmába megy be, ahol felveszi a küldetéseit is, onnan van a concept art, nem? Csak a valódi jelenetben más szögből látjuk. De ott olyan az ajtó pl. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. 6 perccel korábban, pb69 írta: Amikor a 2. kocsmába megy be, ahol felveszi a küldetéseit is, onnan van a concept art, nem? Csak a valódi jelenetben más szögből látjuk. De ott olyan az ajtó pl. Lehetséges Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. 31 perccel korábban, pb69 írta: Amikor a 2. kocsmába megy be, ahol felveszi a küldetéseit is, onnan van a concept art, nem? Csak a valódi jelenetben más szögből látjuk. De ott olyan az ajtó pl. Ott kellene lennie, igen.. Kár érte.. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Az megvan, hogy a film végén feltűnő ewokok egyike az öreg Wicket, a másik pedig a fia, Pommmet? 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. De hogy miért épp ewokok... Így akart tisztelegni a VI előtt JJ? Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. 24 perccel korábban, Donát írta: De hogy miért épp ewokok... Így akart tisztelegni a VI előtt JJ? Ha már a cukiság-faktor az új SW-érában gőzerővel zakatol, akkor elővették őket is. Meg ha már az Endornál úgyis jártunk. Egyébként szívesen láttam volna több helyszínt is a film végén. Felőlem jöhetnek az ewokok, nem zavar, de pár fontosabb és érdekesebb helyszínt is betehettek volna. Amúgy kaptunk Mustafart, Endort és Tatooine-t, illetve Bespint is a végén. Visszatértünk a Halálcsillagra is. Az OT helyszínei szépen meg lettek idézve, de jutott a PT-ból is, még ha Mustafart csak kívülről is ismertem fel. Jöhetett volna még több. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Szerintem igen. De ha már ott jártunk az Endor közelében.. Elfért. Amúgy sok ember számára az ewokok az OT mélypntjai. Szerintem jó ötlet volt kiállni mellettük, egy snitt erejéig aláhúzandó, a létjogosultságukat a sagaban. Vajon Warwick Davis volt Wicket megint? 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. 36 perccel korábban, csoli1138 írta: Vajon Warwick Davis volt Wicket megint? Igen, Pommetet pedig Harrison Davis játszotta, Warwick 16 éves fia. 1 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Nem tudom utalás-e, de Rey ott szúrja át Kylot, ahol anno Chewie keresztül lőtte. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Éppen most , RacerX írta: Nem tudom utalás-e, de Rey ott szúrja át Kylot, ahol anno Chewie keresztül lőtte. Ott legalább egy területen meg tudta oldani Rey a gyógyítást, nem kellett külön azt a sebet is helyretennie. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Az arcát is rendbe tette. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 26. 1 órával ezelőtt, Donát írta: De hogy miért épp ewokok... Így akart tisztelegni a VI előtt JJ? Az Endor rendszerben ez kijárt. Nagyon szép volt az a momentum is, ahogy a Falcon megérkezik és az Endor hold ismerős felszíne felett húz el. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Hozzászólás ideje: 2019. December 26. Williams papa csaposának neve Oma Tres ami a maestro betűiből lett kitalálva. 2 2 1 3 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Hozzászólás ideje: 2019. December 27. 1 órával korábban, RacerX írta: Az arcát is rendbe tette. Ha már korábban elcsúfította. Bár szegény Bennek amúgy is olyan karakteres arca volt, hogy sokat már nem rontott a helyzeten. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Hozzászólás ideje: 2019. December 27. 8 órával ezelőtt, RacerX írta: Nem tudom utalás-e, de Rey ott szúrja át Kylot, ahol anno Chewie keresztül lőtte. csekkold ezt mégegyszer. Szerintem Chewie baloldalt lentebb találta el, és a szúrás jobb oldalt fentebb esik.. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Kylo sisakjának javításához is a japán kultúra szolgáltatta az alapot. A 15. században kialakult Kintsugi/Kintsukuroi ("Arannyal való javítás") nevű időközben művészetté vált eljárást alkalmazva a hozzáértő japánok aranyporral kevert ragasztóanyag használatával kezdték összeillesztgetni a széttört kerámiák darabjait. Olykor az aranyozott ragasztóhoz ezüst vagy platinaport kevertek illetve kevernek. Idővel a Kintsugi/Kintsukuroi elterjedése és variálgatása is sorra került. Az eljárással javítgatni akarók egyéb ragasztóanyagokat is használni kezdtek és a módszer alkalmazása a kerámiákon kívül más anyagból készült tárgyakra is kiterjedt. A színes csíkok miatt az összeragasztott tárgyaknak az eszmei érték növekedésével nagyobb értéket tulajdonítanak mivel úgy tartják hogy a csíkokkal elmesélésre kerül a megreparált dolgok története. JJ egy interjúban elárulta hogy a csíkos sisak Kylo sérült személyiségét jelképezi és bizonyos értelemben a srác történetéről is mesélget. 2 3 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Hú, ez a japán vonal tényleg tök érdekes, szép találat. Mondjuk nekem Rey módszere jobban bejön. Szép lett volna, ha Ben hegeit is így javítják meg. Bár a 8-ban ott volt az a heg az arcán. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Arra kíváncsi lennék, hogy Kylo hogy hagyta el a Halálcsillag II. roncsait a Kef Birnél (Rey lenyúlta a TIE vadászát), ergo mivel jutott el az Exegolra. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Hozzászólás ideje: 2019. December 27. 19 perccel korábban, Darth Sky írta: Arra kíváncsi lennék, hogy Kylo hogy hagyta el a Halálcsillag II. roncsait a Kef Birnél (Rey lenyúlta a TIE vadászát), ergo mivel jutott el az Exegolra. Amikor Kylo megérkezik az Exegolra, van az X-Szárnyú mellett egy régi TIE vadász. Gondolom a roncsok közt talált egy működőt. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Hozzászólás ideje: 2019. December 27. Igen, most utánanéztem, és valóban. Bennem csak az a kép volt meg, amikor Ben megérkezik az Exegolra és megpillantja Rey X-szárnyúját. Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2019. December 28. Hozzászólás ideje: 2019. December 28. 9 órával ezelőtt, RacerX írta: Amikor Kylo megérkezik az Exegolra, van az X-Szárnyú mellett egy régi TIE vadász. Gondolom a roncsok közt talált egy működőt. A régi Tie-vadászokban nem volt hiperhajtómű... Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2019. December 28. Hozzászólás ideje: 2019. December 28. 32 perccel korábban, gafz írta: A régi Tie-vadászokban nem volt hiperhajtómű... Szerintem arra gondol régi, hogy nem az ER elitjének feltuningolt változat, hanem amit az ER hétköznapi pilótái használtak. Tehát nem úgy régi, hogy a hiperhajtómű nélküli OT-ban látottak. Válasz
gafz Hozzászólás ideje: 2019. December 28. Hozzászólás ideje: 2019. December 28. 1 perccel korábban, pb69 írta: Szerintem arra gondol régi, hogy nem az ER elitjének feltuningolt változat, hanem amit az ER hétköznapi pilótái használtak. Tehát nem úgy régi, hogy a hiperhajtómű nélküli OT-ban látottak. Ha a roncsok közt találta, akkor az birodalmi... Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 28. Hozzászólás ideje: 2019. December 28. Festéséből gondoltam hogy birodalmi éra. Az meg hogy nincs hiperhajtóműve... Majd Pablo kimagyarázza. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.