Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 30. Remélem igen! Nem tudod a TFA és a TLJ mennyi díjat hozott a BAFTA-n? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Január 30. Hozzászólás ideje: 2020. Január 30. A TFA egyet kapott a "Legjobb vizuális effektusok" kategóriában. A TLJ nem kapott díjat. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 30. Hozzászólás ideje: 2020. Január 30. (szerkesztve) A videóban a férfi, aki az egyik Ren lovagot játszotta, elmondta, hogy amit ő látott korábban, voltak benne változtatások. Amit korábban látott, abban Rey halott maradt volna és Kylo felvette volna (újra) a Skywalker nevet. Szerkesztve: 2020. Január 30. - Bence1997 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Január 30. Jobb, hogy nem így lett. 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. (szerkesztve) Közben egy újabb díj csatlakozott a díjas klubhoz. Szerkesztve: 2020. Március 14. - Rog 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. 13 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A videóban a férfi, aki az egyik Ren lovagot játszotta, elmondta, hogy amit ő látott korábban, voltak benne változtatások. Amit korábban látott, abban Rey halott maradt volna és Kylo felvette volna (újra) a Skywalker nevet. Nocsak, eddig arról szóltak a hírek, hogy egyik alternatív befejezésben sem élte volna túl Kylo... Amúgy nekem ez jobban tetszett volna. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Meh, a Ben életbe marad befejezés sokkal jobb lett volna. Legjobb és legérdekesebb ST karaktert lecserélni a legunalmasabbra. Ezek után megyek és levonok egy pontot a film értékeléséből, mert ez az infó elszúrta a napomat teljesen. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Nocsak, eddig arról szóltak a hírek, hogy egyik alternatív befejezésben sem élte volna túl Kylo... Amúgy nekem ez jobban tetszett volna. Elvileg volt ilyen pletyka. Még a videóban kérdezik is a fickótól, hogy emiatt nem szerepelt végül Kylo a Tatooine -os jelenetben? Mondjuk ezt a verziót is megnéztem volna, így viszont a Skywalker család nem halt volna ki. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. (szerkesztve) A vérvonal nem halt volna ki, de a Skywalker család igen, hiszen Ben Solo volt, nem Skywalker - és az eléggé hülyén jött volna ki, ha felveszi a Skywalker nevet és eldobja a Solót. Elég nagyfokú tiszteletlenség lett volna a saját keze által meggyilkolt apjával szemben, és ugyanígy tiszteletlenség lett volna az anyjával szemben is, aki hozzáment Hanhoz. Lényegében, ha Ben Skywalkerré avanzsálja magát, megtagadta volna a Solo családot. Szóval nekem már ebből a szemszögből sem tetszett volna. Ezen kívül, továbbra is hihetetlennek tartanám, hogy Bent hagyták volna szabadon járni. Miért? Csak mert egy ponton jól döntött a hisztis idiótája? Hogy képzelnétek ezt el? Rey helyett Ben megy vissza az ellenállók bázisára, ahol mindjárt mindenki a keblére öleli, aztán mehet szabadon a Falconnal (Chewie nyilván engedné) amerre akar? Vagy hogy? Ben Solo egy háborús bűnös és gyilkos, akinek két útja volt: életben marad és hátralévő életét egy börtön mélyén tölti el, vagy meghal. Szerintem jól döntöttek. Neohogy már a jók haljanak meg egy mesében, és a bűnös élje tovább vígan az életét bűntetlenül. Szerkesztve: 2020. Január 31. - Dzséjt 6 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. 17 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A videóban a férfi, aki az egyik Ren lovagot játszotta, elmondta, hogy amit ő látott korábban, voltak benne változtatások. Amit korábban látott, abban Rey halott maradt volna és Kylo felvette volna (újra) a Skywalker nevet. Hát úgy néz ki a csávó nem alakított Ren lovagot, szóval valószínűleg ennyire kell komolyan venni az infót is "the plot thickens..." 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Hát úgy néz ki a csávó nem alakított Ren lovagot, szóval valószínűleg ennyire kell komolyan venni az infót is "the plot thickens..." Hát ez... Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. 4 órával ezelőtt, Yoda József írta: Hát úgy néz ki a csávó nem alakított Ren lovagot, szóval valószínűleg ennyire kell komolyan venni az infót is "the plot thickens..." Játszanak itt ezek az emberek érzelmeivel Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. Hozzászólás ideje: 2020. Január 31. 7 órával ezelőtt, Yoda József írta: Hát úgy néz ki a csávó nem alakított Ren lovagot, szóval valószínűleg ennyire kell komolyan venni az infót is "the plot thickens..." Ez annyira szánalmas amúgy, azért, hogy pár napig foglalkozzanak vele képes volt bekamuzni egy ilyet. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. BTS fotók. https://assets.adg.org/media/submissions/2019-12-27_11-27-04/SW_ADG_PDF.pdf 5 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Állat jó képek! Durva, hogy a Tantive IV-et teljesen megépítették. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. (szerkesztve) Shmi sírját látta valaki az utolsó jelenetekben? Vagy kihagyták? Szerkesztve: 2020. Február 1. - Ody Mandrell Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Shmi sírját látta valaki az utolsó jelenetekben? Vagy kihagyták? Nincs benne, mert Owen eltávolította a kőtáblákat, amikor hozzákerült Luke, csak már nem tudom hogy hol olvastam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Az jó eséllyel Legenda lesz. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. Hozzászólás ideje: 2020. Február 1. 5 órával ezelőtt, Iqvi írta: Nincs benne, mert Owen eltávolította a kőtáblákat, amikor hozzákerült Luke, csak már nem tudom hogy hol olvastam. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az jó eséllyel Legenda lesz. Nekem is rémlik, pedig nem mostanában olvastam Legendát, főleg ami a Tatooine körül játszódik, én a Bizonyos Szemszögbőlre tippelnék. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Hidalgo nyilatkozata a témáról Hidalgo: Next to Shmi's headstone is a grave shared by both of Cliegg Lars's parents. Gredda and Lef. The smallest headstone marks the grave of Edern Lars. Cliegg's younger brother who died at age 14 when he lost control of the family land-speeder. Owen Lars removed the headstones to stave off any awkward questions from Luke. Luke knew of Shmi because that's where the Skywalker name came from, but she was only a footnote in his young life, an avenue of curiosity that Owen Lars strictly guarded. 2 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. 10 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Bizonyos Szemszögbőlre tippelnék. Akkor ez kánon, amint utána @Nabopolasszar meg is erősítette. Kérdés meg is válaszolva. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. (szerkesztve) Korábbi koncept artok. Szerkesztve: 2020. Február 2. - Ody Mandrell 2 2 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Hát mondhatunk bármit, de ezek a képek valami baromi jól néznek ki. Nem mondom, hogy jobb film lett volna, mert ez már soha nem derül ki. J.J. alapvetően jobb filmes, mint Trevorrow, bár én a Jurassic World-öt nagyon szerettem. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Vannak itt nagyon jó ötletek, amiket jó lett volna látni a filmben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Jaja, vannak jó képek. Lehet, hogy ha nem hal meg Carrie akkor el se küldik. Bár igazából a forgatókönyvet mi nem láttuk. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Hozzászólás ideje: 2020. Február 2. Tényleg nagyon sok érdekes ötlet van ezek közt. Némelyet szivesen láttam volna megvalósulni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 3. Hozzászólás ideje: 2020. Február 3. Sajnos nem kapott BAFTA díjat a muvi. 3 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Február 3. Hozzászólás ideje: 2020. Február 3. Hidalgo elárulta hogy az utóforgatások főként a film első harmadát érintették (látszik is amúgy, hiszen főleg az volt zavaros, kapkodós része a filmnek) Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 4. Hozzászólás ideje: 2020. Február 4. (szerkesztve) Szerkesztve: 2020. Február 4. - Rog 4 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 4. Hozzászólás ideje: 2020. Február 4. A reggel berakott spec effektes videó azóta törlésre került de szerencsére nemrég az ILM-esek is felrakták. Be is szerkesztettem amannak a helyére. 1 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.