Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. (szerkesztve) Ide jöhetnek majd a kedvenc szekvenciák. Kinek, mi és miért? Szerkesztve: 2019. November 28. - Ody Mandrell Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Ben Solo Anakin fénykardjával vs Ren Lovagjai 1 Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Palpi feje a legeslegvégén... 3 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Ben jó útra tér, de előtte még megjelenik előtte az apja, Han Solo. Szép jelenet volt! 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Amikor a rengeteg hajó megjelent a csatában a klasszikus Star Wars témára. 1 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. A végső csatában tetszett Wedge cameoja is. 2 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Minden rész Palpatine-nal. Hátborzongató, rémálomszerű az öreg, ilyen érzéseket utoljára Darth Maul tudott kiváltani belőlem pár évesen. Szintén az Exogolon amint végignézünk a Sith maradványokon (először azt hittem, feláldozott emberek csontvázai, úgy szvsz még nagyobbat ütött volna), közben rémisztő kántálás hallatszik ősi Sith nyelven(?). Libabőr ez is. A végső jelenet a Tatooine-on, amint Luke és Leia szelleme megjelenik és Rey felveszi a Skywalker nevet. Válasz
Mestal Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Leia halála. Ennél szebben nem lehetett elbúcsúzni tőle... Carrie örökké velünk maradsz... 2 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Most ha választani kellene akkor Leia és Ben halála. Mind a kettő könnyfakasztó volt. 1 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Talán a fénykard párbaj a Halálcsillag roncsánál. Egyrészt a legjobban megkoreografált fénykard párbaj az új trilógiában, másrészt Kylo itt volt talán a leginkább elemében, talán le is győzte volna Reyt. Plusz az érzelmi töltete, hogy ismét egy Palpatine és egy Skywalker csapott össze egymással ennél a helyszínnél, ahol a Skywalkernek meg kellett halnia a megváltáshoz, bár itt ezt kifordítottak Leia önfeláldozásával. Tehát nem a gyerek váltotta meg a szülőt, mint a Ep. VI esetében, hanem fordítva, ráadásul Rey először megölte aztán visszahozta, olyan volt az egész, mint egy újjászületés. Eddig a legérzelmesebb összecsapásnak, pont azt a Luke vs. Vader duelt gondoltam a hatodik részből, de most már egyértelműen ez, annyi rétege van ennek az egy jelenetnek, amit külön hosszasan lehetne elemezni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 7 perccel korábban, Wilde írta: Rey először megölte aztán visszahozta Csak megsebezte! Szerintem az fontos elem itt, hogy Kylo nem halt meg. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Han Solo és Ben Solo jelenete. Könnyfakasztó volt. 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Most ha választani kellene akkor Leia és Ben halála. Mind a kettő könnyfakasztó volt. 6 perccel korábban, Donát írta: Han Solo és Ben Solo jelenete. Könnyfakasztó volt. Ez a három együtt. Jelenleg nem tudok választani közülük. Könnyezős mindegyik. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Apró momentum, de nagyon tetszik: amikor Rey az egyik fénykardot a diád-kapcsolaton keresztül küldi át Bennek. 2 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Csak megsebezte! Szerintem az fontos elem itt, hogy Kylo nem halt meg. Várjál és a film végén meghal Rey? Vagy ott is ugy van, hogy csak a sebét gyógyítja és ez csak ilyen gyógyító képesség, ami nem képes valakit visszahozni a halálból? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 12 perccel korábban, Wilde írta: Várjál és a film végén meghal Rey? Vagy ott is ugy van, hogy csak a sebét gyógyítja és ez csak ilyen gyógyító képesség, ami nem képes valakit visszahozni a halálból? Amikor Rey a kígyót gyógyítja, mondja, hogy a saját erejéből (életerejéből) adott neki a kezét is azért masszírozza, a gyógyításnak ára van mando 7 spoiler Spoiler Baby Yoda is elesik miután meggyógyította Greefet és minél nagyobb sérülést kell meggyógyítani annál többet követel. Életet-életért. De még az is benne lehet ebben, hogy Rey és Kylo különlegesen voltak összekapcsolódva szóval lehet, hogy ilyen mélységben ezt az Erőhasználatot, ezt a halálból való visszahozást ezen a módon csak ők ketten tudták megcsinálni egymáson (Palpatine más tészta őt valami Sith cuccal hozták vissza) 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 28 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Amikor Rey a kígyót gyógyítja, mondja, hogy a saját erejéből (életerejéből) adott neki a kezét is azért masszírozza, a gyógyításnak ára van mando 7 spoiler Spoileres tartalom megtekintése Baby Yoda is elesik miután meggyógyította Greefet és minél nagyobb sérülést kell meggyógyítani annál többet követel. Életet-életért. De még az is benne lehet ebben, hogy Rey és Kylo különlegesen voltak összekapcsolódva szóval lehet, hogy ilyen mélységben ezt az Erőhasználatot, ezt a halálból való visszahozást ezen a módon csak ők ketten tudták megcsinálni egymáson (Palpatine más tészta őt valami Sith cuccal hozták vissza) Egyenértékű csere? Abrams FMA rajongó? 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Egyenértékű csere? Abrams FMA rajongó? Sose lehet tudni 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 1 órával ezelőtt, Wilde írta: Várjál és a film végén meghal Rey? Vagy ott is ugy van, hogy csak a sebét gyógyítja és ez csak ilyen gyógyító képesség, ami nem képes valakit visszahozni a halálból? Igen csak halottnak nézett ki... 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Halott volt Rey. Kylo meg visszahozta. Furcsa egy képesség ez annyi szent... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 17 perccel korábban, Yoda József írta: Halott volt Rey. Kylo meg visszahozta. Furcsa egy képesség ez annyi szent... Szerintem is a köztük lévő különleges kapcsolat miatt lehetett ez. Válasz
jez Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. (szerkesztve) Kedvenc jelenetek: - Amikor Rey próbálja visszahúzni az űrhajót, Kylo meg próbálja húzni a másik irányba, végül Rey belead mindent de a túlerőltetés miatt összeroppantja. Utána felismeri, hogy ezzel megölte Chewiet. És ekkor látjuk Kylo arckifejezésén, hogy ő is őszintén sajnálja a balesetet (sajnálja Reyt hogy milyen rosszul esik ez neki) és tudja hogy az ő hibája is a hajóbaleset, amiért "belekontárkodott". - Amikor Rey azt mondja Kylonak: "Ben kezét megfogtam volna." - És amikor Kylo odakúszik Reyhez és látja hogy meghalt, magához öleli, kicsit úgy mint aki mindig is arra vágyott, hogy átölelhesse végre azt akit akart, de aztán feleszmél és rákoncentrál a feltámasztására. Szerkesztve: 2019. December 19. - jez 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Nehéz választani. Ami jelenleg ott van az - amikor megjönnek a hajók a végén - Ben megsebesülése, Leia halála Sophie választása! Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. (szerkesztve) - Palpi összes jelenete - Rey villámlása - Párbaj a Halálcsillagon, beleértve Kylo megtérését. - Utolsó jelenet. Szerkesztve: 2019. December 19. - RacerX Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 51 perccel korábban, Yoda József írta: Halott volt Rey. Kylo meg visszahozta. Furcsa egy képesség ez annyi szent... Nem lehet hogy az ősi könyvekből tanulta meg Rey a gyógyítást, és a köteléknek köszönhetően Kylo is? 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Éppen most , kudar írta: Nem lehet hogy az ősi könyvekből tanulta meg Rey a gyógyítást, és a köteléknek köszönhetően Kylo is? Szerintem a filmvégi dolog nem gyógyítás. Nem ugyanaz a képesség. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Éppen most , Yoda József írta: Szerintem a filmvégi dolog nem gyógyítás. Nem ugyanaz a képesség. Gyógyítás...élesztés...krumpli...burgonya. 1 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Nekem nem ez a kedvenc jelenetem, de a legszebb: Leia halála, annyira megható és érzelmes, és annyira gyönyörű. Ég önnel, Hercegnő! 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Amúgy ez a jelenet, ami a gifen van, mintha nem is lett volna benne a filmben... A kivágott jelenetekre nagyon kíváncsi vagyok, szerintem lesz jópár. A film első feléből biztosan. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Hozzászólás ideje: 2019. December 19. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: Halott volt Rey. Kylo meg visszahozta. Furcsa egy képesség ez annyi szent... 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Szerintem is a köztük lévő különleges kapcsolat miatt lehetett ez. Szerintem annyi történt, hogy Ben visszaadta Reynek azt az életenergiát, amit korábban a lánytól kapott, miután az átszúrta. Mivel akkor anélkül Ben meghalt volna, így most hogy visszaadta, ez be is teljesült. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.