Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Bence1997 írta:

Itt is bemutatták az Acolyte előzetesét.

Leslye éltette a könyveket és képregényeket.

Remélem, minél jobban fognak építkezni a könyvekre, képregényekre.

Hozzászólás ideje:
18 perccel korábban, Bence1997 írta:

Cavan Scott elárulta, hogy lesznek dolgok, amik nem lesznek elmesélve a harmadik fázis regényeiben. :hmm:

19 perccel korábban, Bence1997 írta:

James Waugh: ez csak a kezdete a Köztársaság Fénykorának! :?

Véleményem szerint ezek a hírek arra utalhatnak, hogy nem az Acolyte lesz az egyetlen KF tv-sorozat. Mivel a Mando és társai kifutást kapnak a mozifilm miatt, lehet, hogy a helyüket KF tv-sorozatok veszik át.

Hozzászólás ideje:

Vége lett a panelnek. Akkor ami jön a 3. fázisban:

Első hullám:

- The Eye of Darkness (2023. november 14) - felnőtt

- Escape from Valo (2024. január 30) - MG

- Defy the Storm (2024. március 12) - YA

- High Republic képregény (2023. december)

- High Republic Adventures képregény (2023. december)

Második hullám:

- Temptation of the Force (2024. nyara) - felnőtt

- Beware the Nameless (2024. nyara) - MG

- Tears of the Nameless (2024. nyara) - YA

Harmadik hullám:

- Trials of the Jedi (2025. tavasza) - felnőtt

- A Valiant Vow (2025. tavasza) - MG

- Into the Light (2025. tavasza) - YA

Image

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Vége lett a panelnek. Akkor ami jön a 3. fázisban:

Első hullám:

- The Eye of Darkness (2023. november 14) - felnőtt

- Escape from Valo (2024. január 30) - MG

- Defy the Storm (2024. március 12) - YA

- High Republic képregény (2023. december)

- High Republic Adventures képregény (2023. december)

Második hullám:

- Temptation of the Force (2024. nyara) - felnőtt

- Beware the Nameless (2024. nyara) - MG

- Tears of the Nameless (2024. nyara) - YA

Harmadik hullám:

- Trials of the Jedi (2025. tavasza) - felnőtt

- A Valiant Vow (2025. tavasza) - MG

- Into the Light (2025. tavasza) - YA

Image

Csodás, csak minél több jelenjen meg ezekből magyarul.

Hozzászólás ideje:

@Darth Revan9: na a Night of Sorrow egy olyan esemény, amely a Dalnán történik. Ugye a harmadik gyerekkönyv (Mission to Disaster) itt játszódik, itt emlegetik ezt az eseményt és ezt az eseményt fogjuk látni majd a Path of Vengeance c. regényben. A névtelenek szinte biztos, hogy részei ennek az eseménynek.

Hozzászólás ideje:

@Darth Revan9: na a Night of Sorrow egy olyan esemény, amely a Dalnán történik. Ugye a harmadik gyerekkönyv (Mission to Disaster) itt játszódik, itt emlegetik ezt az eseményt és ezt az eseményt fogjuk látni majd a Path of Vengeance c. regényben. A névtelenek szinte biztos, hogy részei ennek az eseménynek.

Kiváló, remek. Várom őket.

Hozzászólás ideje:
23 minutes ago, Bence1997 said:

VERNESTRA RWOH benne lesz az ACOLYTE-BAN!!! :o:o:o

Gooooooo! Jó sokáig élnek a mirialanok. Istenem esküszöm folytatom a második fázis olvasását. 

Hozzászólás ideje:

Én nekem semmi gondom a 2. fázissal. Remek történetek ezek is, de a 3. fázis (az első fázissal kiegészülve) az igazi csemege. :)

És még mi jöhet még? Kitudja? :D

Hozzászólás ideje:

Nagyon jókat hallottam amúgy a Cataclysm regényről, hasonlónak írják le, mint a Jedik fénye és a Viharfellegek. Ez nálam máris egy óriási piros pont. Jövőhéten már kezdem is olvasni. :D

Huh, 2025 tavaszán ér véget a publishing. Rengeteg anyagunk lesz, amiből bőven lehet építkezni. És mi jöhet még... bele se merek gondolni.

Hozzászólás ideje:

Chronicles from the Occlusion Zone néven fog érkezni Lydia Kang-tól az Insideres rövid történetek. Már októberben elkezdődik akkor a 3. fázis.

Továbbá észre lehet venni, hogy kicsit szétszórták a könyvek érkezését. Eddig mindig az volt, hogy kb. 1-1,5 hónap alatt lezavarták a felnőtt-MG-YA hármast (sokszor a felnőtt és a MG egy napon is jött ki), de most adnak mindnek időt - tippre akkor a fázis további hullámainál is lesznek szünetek a könyvek között. Ez szerintem egy jó módszer. 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Vajon ez az Occlusion Zone az a terület amit a Nihil elfoglalt az első fázis végén?

Igen, ezek a kis novellák az ottani eseményekről fognak szólni.

Érdekesség, hogy bár októberben fog elkezdődni a 3. fázis, van egy egyelőre névtelen projekt, amit még nem fedtek fel nekünk. Lehet, hogy köze lehet a 2. fázis végéhez? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Keeve Trennis jedi mester(!!!) így fog kinézni a 3. fázisban. :)

1 év alatt így idősödött? :hmm:

31mcin4nxvta1.jpg

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Jött egy második kép is.FB_IMG_1681581805458.jpg

Ha engem kérdeztek, nekem nagyon bejön, tekintve, hogy mik történtek vele (illetve a Jedikkel) a fázis végén. Látszik, hogy az megedzette. 

Nagyon várom, hogy megkapjuk a kontextust is :D

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

No, sejtettem, hogy a High Republichoz végül egy mozgóképes alkotás fogja meghozni a kedvem, bár azt hittem, hogy ez a The Acolyte lesz. És részben az is volt, hiszen a trailer már felkeltette az érdeklődésemet. Most pedig, a Jedi: Survivor, amire markánsan kifejti a hatását ez az éra, még inkább fokozta az érdeklődésemet. Már csak azért is, mert néhány utalásról csak halvány fogalmaim, másokról meg hupi lila fingom sincs. Szóval a kérdésem, melyik könyvvel érdemes elkezdeni?

Hozzászólás ideje:
22 perccel korábban, Dzséjt írta:

Szóval a kérdésem, melyik könyvvel érdemes elkezdeni?

Charles Soule A Jedik fénye c. könyvével. :) Ez nagyjából bevezet téged majd az érába, megismertet a legfontosabb karakterekkel.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Dzséjt írta:

No, sejtettem, hogy a High Republichoz végül egy mozgóképes alkotás fogja meghozni a kedvem, bár azt hittem, hogy ez a The Acolyte lesz. És részben az is volt, hiszen a trailer már felkeltette az érdeklődésemet. Most pedig, a Jedi: Survivor, amire markánsan kifejti a hatását ez az éra, még inkább fokozta az érdeklődésemet. Már csak azért is, mert néhány utalásról csak halvány fogalmaim, másokról meg hupi lila fingom sincs. Szóval a kérdésem, melyik könyvvel érdemes elkezdeni?

A Jedik fényével, utána pedig a Fenyegető sötétséggel. Ezek Yavin előtt 232 körül játszódnak. De ha akarod, a most megjelenő A megtévesztés útja és utána a Konvergencia is jó kezdésnek, mivel ezek előzmények, Yavin előtt 382-ben játszódnak.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

A Jedik fényével, utána pedig a Fenyegető sötétséggel. Ezek Yavin előtt 232 körül játszódnak. De ha akarod, a most megjelenő A megtévesztés útja és utána a Konvergencia is jó kezdésnek, mivel ezek előzmények, Yavin előtt 382-ben játszódnak.

És eme két könyv után hogy folytatódik tovább a sorrend? 

Hozzászólás ideje:
17 perccel korábban, Donát írta:

És eme két könyv után hogy folytatódik tovább a sorrend? 

Készítettem egy idővonalat, itt elérhető (vagy eme topik alatt az Idővonal), ahol az eddig megjelent minden könyv/képregény vagy más egyéb tartalom megtalálható. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.