Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Akkor úgy tűnik hivatalos. Vajon jön előzetes? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Akkor úgy tűnik hivatalos. Vajon jön előzetes? Remélem. 1 órával korábban, Yoda József írta: Egyébként adja magát, hogy 1 évvel azután kezdődjön, hogy a TCW véget ért. Szerintem direkte fogja folytatni az ep3-at, vagy egy időben fog játszódni annak a végével, mivel látjuk Palpatine beszédét a trailerben a Kaminon. 1 órával korábban, Yoda József írta: vajon a külsőségek (rész eleji bölcsesség, narrálás) maradnak-e? Én a narrációt és ahogy fentebb @Bence1997 írta az antológia felépítést, elképzelhezőnek tartom. De szerintem a bölcsesség az már elmarad. Az a Köztársaság és a Jedik korához tartozik, annak pedig már leáldozott, helyét egy sötét árny, a Birodalom foglalta el. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. 1 perccel korábban, Iqvi írta: De szerintem a bölcsesség az már elmarad. Az a Köztársaság és a Jedik korához tartozik, annak pedig már leáldozott, helyét egy sötét árny, a Birodalom foglalta el. A bölcsességek helyét pedig átveszik a Birodalmi propaganda szövegek. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. 3 perccel korábban, Bence1997 írta: A bölcsességek helyét pedig átveszik a Birodalmi propaganda szövegek. Akarod mondani, átveszi az igazság, amit a gonosz és áruló jedik eltitkoltak, de a nemeslelkű Palpatine, aki a demokrácia védelme miatt lett császár és a béke és a biztonság az érdeke, a nép tudtára adja. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. 2 perccel korábban, Iqvi írta: Akarod mondani, átveszi az igazság, amit a gonosz és áruló jedik eltitkoltak, de a nemeslelkű Palpatine, aki a demokrácia védelme miatt lett császár és a béke és a biztonság az érdeke, a nép tudtára adja. Akár. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. (szerkesztve) Franc a lassú mobilnetbe... sorry Szerkesztve: 2021. Február 24. - RacerX Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. (szerkesztve) Biztos a TCW stílusát folytatja majd. Egyébként kedden kezdődik..... remélem ez csak a premierre vonatkozik és egyébként maradnak a pénteki bemutatónál. SZERK: meg is jött a válasz a kérdéseimre. https://www.starwars.com/news/star-wars-the-bad-batch-premiere-date Május 4-én lesz a premier, a következő rész pedig pénteken (május 7). Szerkesztve: 2021. Február 24. - Ody Mandrell 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Biztos, hogy marad a pénteki menet, csak SW nap alkalmából megkapjuk a nyitányt. Most már csak egy epizódszámot szeretnék látni. Én könnyen eltudnám képzelni, hogy kapunk 16 részt, azzal nagyjából nyár végéig kihúznák a sorozatot, aztán jöhet 10 héten át a Visions, majd egy kis pihi következik és jöhet Boba. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Na, végre lesz új Star Wars amit lehet torrentezni, öhm aakarom mondani, megkeresni a videótékában. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Lehet nyáron már nekünk is lesz D+, szóval legálisan is betudjuk majd (remélhetőleg) szerezni. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Amúgy a SW.com megerősíti, hogy a 2. epizód május 7. -én jön, majd így tovább minden egyes új epizód péntekenként fog debütálni. Na már csak kicsivel több, mint 2 hónap és újra SW. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Nagyon jó hírek, el sem hiszem, hogy már ott tartunk, hogy lassan egy év telt el a TCW óta és itt is van az örököse. Most újranéztem a BB előzetest, hát ez valami fantasztikus lesz, a végén ahogy "leég" a TCW logó és megjelenik a helyén a Bad Batch felirat... mindenképpen sokatmondó! 2 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. TCW forever! Nekem ez annak a folytatása! Nagy nagy kedvenc! Jöjjön csak! Ismerve mostani trendeket sw-n belül is 100+1 kapcsolódási pont lesz ide oda amoda, biztos ajándék lesz a széria! Tudunk arról valamit mekkora lélegzetvételűre tervezik? Hány rész lesz az első évad és hány évad lesz összesen? 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. 24 perccel korábban, csoli1138 írta: Tudunk arról valamit mekkora lélegzetvételűre tervezik? Hány rész lesz az első évad és hány évad lesz összesen? Nen tudunk semmit, csak azt, hogy mikor lesz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. 25 perccel korábban, csoli1138 írta: TCW forever! Nekem ez annak a folytatása! Nagy nagy kedvenc! Jöjjön csak! Ismerve mostani trendeket sw-n belül is 100+1 kapcsolódási pont lesz ide oda amoda, biztos ajándék lesz a széria! Tudunk arról valamit mekkora lélegzetvételűre tervezik? Hány rész lesz az első évad és hány évad lesz összesen? Egyértelműen a TCW folytatása. Szerintem még jobb is lesz. Legalábbis látványban biztos. Az évadokról és a részek mennyiségéről egyelőre nincs hír. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Hozzászólás ideje: 2021. Február 24. Szerintem folytatás helyett pontosabb megfogalmazás, hogy ez a TCW utódja de egy a lényeg: jöjjön! Előzetesre szerintem ne számítsunk áprilisig 3 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Február 26. Hozzászólás ideje: 2021. Február 26. 2021. 02. 24. - 21:24, Yoda József írta: Szerintem folytatás helyett pontosabb megfogalmazás, hogy ez a TCW utódja Nyilván nem veszünk össze, a de Domino szakasz utolsó túlélője benne van a csapatban így az ő élettörténetének folytatásaként is felfogható. És persze mindenki klón. Jó kis kalandjaik lehetnek. Dee Bradley Bakernek meg jutalomjáték a sorozat, egyértelműen! 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Fennec Shand 1 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. (szerkesztve) Hát, sisakban jobb volt, plusz Ming-Na Wen arcát se adja vissza igazán. Szerkesztve: 2021. Március 1. - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Ilyenkor mindig az merül fel bennem, hogy ez vajon valódi? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. (szerkesztve) 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ilyenkor mindig az merül fel bennem, hogy ez vajon valódi? Konkrétan az előbb láttam a hivatalos Star Wars instagram profil sztorijában. Itt elérhető míg a 24 órás időkeret le nem jár:https://instagram.com/stories/starwars/2519961503118224323?igshid=thzfyei85uss Szerkesztve: 2021. Március 1. - Iqvi 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Akkor ezek szerint valódi. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Őszinte leszek, ez nem néz ki valami jól, remélem nem ez a végleges formája Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Őszinte leszek, ez nem néz ki valami jól, remélem nem ez a végleges formája Én is, azért jobbat vártam volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. A TCW stílusában senki nem nézett ki igazán jól. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A TCW stílusában senki nem nézett ki igazán jól. Anakin, Obi meg Windu nekem jó volt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Nekem is, de ott is ilyen stilizált megjelenés volt. Ez ennek az animációs stílusnak a sajátja. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Ez csak igazán a korábbi évadokon látszott, ahogy haladt a sorozat úgy lett kifinomultabb a stílus is. Én azt hittem ez a sorozat a 7. évad szintjét akarja megcélozni, de ezen a képen olyan, mintha az első évadhoz tértünk volna vissza no, majd látjuk hogy fog kinézni mozgásban. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Március 1. Szerintem ez a kifinomultabb már a lekerekített formákkal. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.