Ugrás a kommentre

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Biztos hogy 16 részes lesz, ez már 100%?  

Egy érdekes tweet-et láttam, Keith Kellogg-tól. 

Time to watch #TheBadBatchDisney_TheBadBatch_Helmet_April_2021.png This week kicks off a truly great second half of the season! You are all in for a ride. The water FX this week by @joelaron@galiotti

and team are stunning. So much fun to work on this show with THIS team! #lucasfilm

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2021. 06. 13. - 6:32, Ody Mandrell írta:

HA tetszett az e heti rész, akkor a jövőheti is fog. Ezt írja. Ha nem tetszett ez, az se fog. :)

Teljes nézet  

Alapvetően nem volt problémám az eheti részel, ami volt azt meg leirtam.  Úgy hogy én várom ismét, csak már nem olyan nagy lelkesedéssel.  

Amúgy végeztem egy kis statisztikát, egy aprócskát. 

A sorozat első hetében, az az a Május 3 és Május 7 közötti időszakban, 4 trailert kaptunk, ebből 2 fél perces volt, a másik 2 hosszabb. Igy nem lennék meglepve, ha a jövő pénteki rész napján már kapnánk új hosszabb trailert, és az azt követő héten, meg pár rövidebbet.  Csak egy aprócska figyelmesség ez a részemről, semmi más.  :)  

2021. 06. 13. - 7:10, Bomarr írta:

A hype szó ereje erősen inflálódott az utóbbi időben ha ez már hype-nak számít.

Teljes nézet  

Itt a hype-ot úgy kell értelmezni, hogy, ahogy posztolták ezt a szösszenetet, a kommentelők már izgatottak lettek, twitteren.  

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Jordan Maison twitterén közölte a jövő hónapban érkező epizódcímeket - ezek a 10-14. részek:

10. Common Ground

11. Devil's Deal

12. Rescue on Ryloth

13. Infested

14. War Mantle

Ezt írta. "Interesting. PR actually included #TheBadBatch episodes titles for July."

szerk.: itt van a link, ez hivatalosnak tűnik. :)

https://decider.com/2021/06/16/new-on-disney-plus-july-2021/

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
  2021. 06. 16. - 16:19, Bence1997 írta:

Jordan Maison twitterén közölte a jövő hónapban érkező epizódcímeket - ezek a 10-14. részek:

10. Common Ground

11. Devil's Deal

12. Rescue on Ryloth

13. Infested

14. War Mantle

Ezt írta. "Interesting. PR actually included #TheBadBatch episodes titles for July."

szerk.: itt van a link, ez hivatalosnak tűnik. :)

https://decider.com/2021/06/16/new-on-disney-plus-july-2021/

Teljes nézet  

Állitólag, ha lehet hinni a tagnak, aki ezt a képet feltöltötte, jön egy új Klón Kapitány is, Ballast. Nekem ez a név nem mond semmit se. Lehet nektek igen. Az 501-es légiónál szolgál, elméletileg. 

https://yt3.ggpht.com/4BbGPuil5BE-8BD3OOsVHTWeSZY6e9tNmn4lbl3DL32dE1Ia71kmStFPn9UEOE0xBiqmZ3K-OsUivQ=s640-c-fcrop64=1,00000000ffffffff-nd

Hozzászólás ideje:
  2021. 06. 16. - 18:14, Cpt. Rex írta:

Állitólag, ha lehet hinni a tagnak, aki ezt a képet feltöltötte, jön egy új Klón Kapitány is, Ballast. Nekem ez a név nem mond semmit se. Lehet nektek igen. Az 501-es légiónál szolgál, elméletileg. 

https://yt3.ggpht.com/4BbGPuil5BE-8BD3OOsVHTWeSZY6e9tNmn4lbl3DL32dE1Ia71kmStFPn9UEOE0xBiqmZ3K-OsUivQ=s640-c-fcrop64=1,00000000ffffffff-nd

Teljes nézet  

Ez együtt jön 3 másik szereplővel, akik nem mások, mint

Spoileres tartalom megtekintése

Teória a részemről, de úgy érzem, hogy

Hozzászólás ideje:
  2021. 06. 16. - 18:46, Bence1997 írta:

Ez együtt jön 3 másik szereplővel, akik nem mások, mint

Teória a részemről, de úgy érzem, hogy

Teljes nézet  

Érdekesség, 

Hozzászólás ideje:
  2021. 06. 17. - 15:26, Cpt. Rex írta:

Érdekesség, 

Teljes nézet  

Nekem az a véleményem egy ideje, hogy valószínűleg ezt fogjuk megkapni egyébként, ezzel meg kb. biztos is.

Hozzászólás ideje:

Baromi ütős lett ez a rész! Mostanra a Bad Batch nálam bebetonozta magát mint az egyik legjobb SW sorozat. Ha ezt igy folytatják még ez lesz a kedvencem. A mostani epizódban van néhány kellemes meglepetés!

Rex komát még fogjuk látni az első évadban, ez tuti! 
A figura sisakját nézzétek! 

(New Blackseries figure shows Rex with new night vision macros.)

https://yt3.ggpht.com/EWcybc0CMv5iU0wBlnmiO8GCeGBvqFIS4ITtZOZ-WjqerJ42tvAEh8JeqluSRndE1XBBXbBHPEShqg=s640-nd

A 7. részben nem volt éjjellátó kiegészitő a sisakján, Rex-nek. :)   

Szerkesztve: - Cpt. Rex
Hozzászólás ideje:
  2021. 06. 24. - 14:34, Bomarr írta:

Szerintem most hogy megvolt a félévadzáró kicsit vissza fognak venni a tempóból és egy könnyedebb rész fog jönni.

Teljes nézet  

Több mint valószinű, hogy a Raxus Prime-ra mennek, és ott is belekötnek pár birodalmi klónba+ lesz robbantgatás, AT-TE kölcsönbe vétel is, stb...  ;)  

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.