Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 18. Szerző Hozzászólás ideje: Március 18. Lehettek volna kreatívabbak is. Két plusz fogtól nem lesz idegen lény érzetük. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 18. Hozzászólás ideje: Március 18. 12 minutes ago, Ody Mandrell said: Krokodilok.... De ezek egzotikus, passanai krokodilok 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 18. Hozzászólás ideje: Március 18. Még novemberben lett közölve az alábbi tweet: Nos, az utóbbi kettő igaznak tűnik, a sorozat tényleg februárban kezdett és ugye Ventresst takarhatja a harmadik állítás. A második állítás evidensnek tűnik, ha ebben a sorozatban pontot tesznek a klónokra, viszont az első pont érdekesnek ígérkezik. Vajon Spoiler Quinlan Vos lehet? Ventress miatt gondolom. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 18. Hozzászólás ideje: Március 18. Hát ha Filoni beleszólt, akkor Spoiler Ahsoka lesz az Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Március 20. Hozzászólás ideje: Március 20. Elég jó volt az eheti rész is, eléggé más stílusú, mint a múltheti duplarész, de egy nagyon egyedi helyszínt kaptunk, ahol még Krokodil Dundee szellemét is megidézték. Ráadásul a nagy egész szempontjából is voltak érdekes fejlemények.. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 20. Szerző Hozzászólás ideje: Március 20. Jöhet a bővebb értékelés. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Március 23. Hozzászólás ideje: Március 23. A 8. rész guide képe: 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. EZ volt az első eset, hogy mocsaras epizódot alkotott az animációs team. Szerintem egész pofás lett az ábrázolás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: Március 24. Pedig volt korábban mocsaras epizód, a Nul Huttán. TCW 3x09. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. Azt nem ez a csapat csinálta Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: Március 24. De a technika ugyanaz, vagyis fejlettebb. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. Oké, de attól még ez a csapat nem csinált korábban ilyet, ez volt a kihívás benne, és jól megoldották. Lehet akármilyen technológiád, ha használni nem tudják Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 24. Szerző Hozzászólás ideje: Március 24. A beidézett Joel Aron már a TCW idején is oszlopos tagja volt a Lucasfilm Animation-nak. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Pedig volt korábban mocsaras epizód, a Nul Huttán. TCW 3x09. Szerintem a The Bad Batch 2.5 évadja alatt nem volt mocsaras rész. Erre értette a Keith. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 24. Hozzászólás ideje: Március 24. Na szerdán kiderül, hogy mi a helyzet Ventressel Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. (szerkesztve) Final 8 episode? Nem 15 részes az évad? Vagy elirta Keith, vagy lesz egy 16. rész is!? Aha.......gyanús most már Lehet lesz egy 16. rész is. Szerkesztve: Március 25. - Cpt. Rex Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. 3 perccel korábban, Iqvi írta: Szerintem elírta. Nem vagyok biztos benne...kiderül. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. Szerintem is elírta. Azt eltudom képzelni, hogy az utolsó epizód egy hosszabb epizód lesz, így azt valamiért 2 résznek nézte. De szerintem nem kell többet belelátni ebbe. A SW.com 16 epizódot írt volna, ha több epizódról lenne szó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: Március 25. 7 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Nem vagyok biztos benne...kiderül. Ne viccelj már Rex. Nyilván elírta. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. 12 perccel korábban, Bence1997 írta: Szerintem is elírta. Azt eltudom képzelni, hogy az utolsó epizód egy hosszabb epizód lesz, így azt valamiért 2 résznek nézte. De szerintem nem kell többet belelátni ebbe. A SW.com 16 epizódot írt volna, ha több epizódról lenne szó. Jól van, ha az utcsó rész egy bő órás epizód lenne, mint a sorozat nyitó darabja, az odaverne Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 25. Szerző Hozzászólás ideje: Március 25. Odaverne de az akkor is egy rész lenne. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Március 25. Hozzászólás ideje: Március 25. Szerintem duplahosszúságú lesz. A Rebels sorozatzáró is az volt. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. Holnap dupla rész! Mármint nekem.. Lemaradásom van. Irigykedtek mi? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 27. Hozzászólás ideje: Március 27. Az új epizód Spoiler Ezzel szerintem felvezették a következő animációs szériát... amivel kapcsolatban nem tudom, hogy mit gondoljak. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Március 27. Hozzászólás ideje: Március 27. Nehezen tudom egyelőre hová tenni ezt az új részt, tetszett is, de szerintem elégedett csak a későbbiekben leszek vele igazából... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.