Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

25 perces az epizód.

Valóban igaz, ez tényleg a sorozat legjobb része volt. Nagyon élveztem. A látványvilág megint lélegzetelállító, a történet pedig haladt. :)

Hozzászólás ideje:

Biztos hogy 16 részes lesz, ez már 100%?  

Egy érdekes tweet-et láttam, Keith Kellogg-tól. 

Time to watch #TheBadBatchDisney_TheBadBatch_Helmet_April_2021.png This week kicks off a truly great second half of the season! You are all in for a ride. The water FX this week by @joelaron@galiotti

and team are stunning. So much fun to work on this show with THIS team! #lucasfilm

Hozzászólás ideje:
5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

HA tetszett az e heti rész, akkor a jövőheti is fog. Ezt írja. Ha nem tetszett ez, az se fog. :)

Alapvetően nem volt problémám az eheti részel, ami volt azt meg leirtam.  Úgy hogy én várom ismét, csak már nem olyan nagy lelkesedéssel.  

Amúgy végeztem egy kis statisztikát, egy aprócskát. 

A sorozat első hetében, az az a Május 3 és Május 7 közötti időszakban, 4 trailert kaptunk, ebből 2 fél perces volt, a másik 2 hosszabb. Igy nem lennék meglepve, ha a jövő pénteki rész napján már kapnánk új hosszabb trailert, és az azt követő héten, meg pár rövidebbet.  Csak egy aprócska figyelmesség ez a részemről, semmi más.  :)  

5 órával ezelőtt, Bomarr írta:

A hype szó ereje erősen inflálódott az utóbbi időben ha ez már hype-nak számít.

Itt a hype-ot úgy kell értelmezni, hogy, ahogy posztolták ezt a szösszenetet, a kommentelők már izgatottak lettek, twitteren.  

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:

Jordan Maison twitterén közölte a jövő hónapban érkező epizódcímeket - ezek a 10-14. részek:

10. Common Ground

11. Devil's Deal

12. Rescue on Ryloth

13. Infested

14. War Mantle

Ezt írta. "Interesting. PR actually included #TheBadBatch episodes titles for July."

szerk.: itt van a link, ez hivatalosnak tűnik. :)

https://decider.com/2021/06/16/new-on-disney-plus-july-2021/

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
2021. 06. 16. - 18:19, Bence1997 írta:

Jordan Maison twitterén közölte a jövő hónapban érkező epizódcímeket - ezek a 10-14. részek:

10. Common Ground

11. Devil's Deal

12. Rescue on Ryloth

13. Infested

14. War Mantle

Ezt írta. "Interesting. PR actually included #TheBadBatch episodes titles for July."

szerk.: itt van a link, ez hivatalosnak tűnik. :)

https://decider.com/2021/06/16/new-on-disney-plus-july-2021/

Állitólag, ha lehet hinni a tagnak, aki ezt a képet feltöltötte, jön egy új Klón Kapitány is, Ballast. Nekem ez a név nem mond semmit se. Lehet nektek igen. Az 501-es légiónál szolgál, elméletileg. 

https://yt3.ggpht.com/4BbGPuil5BE-8BD3OOsVHTWeSZY6e9tNmn4lbl3DL32dE1Ia71kmStFPn9UEOE0xBiqmZ3K-OsUivQ=s640-c-fcrop64=1,00000000ffffffff-nd

Hozzászólás ideje:
2021. 06. 16. - 20:14, Cpt. Rex írta:

Állitólag, ha lehet hinni a tagnak, aki ezt a képet feltöltötte, jön egy új Klón Kapitány is, Ballast. Nekem ez a név nem mond semmit se. Lehet nektek igen. Az 501-es légiónál szolgál, elméletileg. 

https://yt3.ggpht.com/4BbGPuil5BE-8BD3OOsVHTWeSZY6e9tNmn4lbl3DL32dE1Ia71kmStFPn9UEOE0xBiqmZ3K-OsUivQ=s640-c-fcrop64=1,00000000ffffffff-nd

Ez együtt jön 3 másik szereplővel, akik nem mások, mint

Spoiler

Rex, Grey és az egyik elit osztagos.

Teória a részemről, de úgy érzem, hogy

Spoiler

Rex komával dolgozik össze ez a tag. Ha megnézzük a ruháját, még látni rajta a színeket, pedig mostanra minden szín lekerült a klónokról. :)

Hozzászólás ideje:
2021. 06. 16. - 20:46, Bence1997 írta:

Ez együtt jön 3 másik szereplővel, akik nem mások, mint

Spoileres tartalom megtekintése

Teória a részemről, de úgy érzem, hogy

Spoileres tartalom megtekintése

Érdekesség, 

Spoiler

Ballast páncélzatát, "Clone Anti-Tropper"s armor-nak" irják.  Ami igazán érdekessé tudja tenni a dolgokat. 
Sőt, a tegnapi epizód cim szivárgás óta(ami nem biztos hogy valós), egyre több embert foglalkoztat a Legendákban megtörtént, Kamino Uprising story vonal.  

Beindult a fantáziája a népnek, persze még csak amolyan spekuláció szinten, de legalább beszélnek róla.  :)  

Hozzászólás ideje:
2021. 06. 17. - 17:26, Cpt. Rex írta:

Érdekesség, 

Spoiler elrejtése

Ballast páncélzatát, "Clone Anti-Tropper"s armor-nak" irják.  Ami igazán érdekessé tudja tenni a dolgokat. 
Sőt, a tegnapi epizód cim szivárgás óta(ami nem biztos hogy valós), egyre több embert foglalkoztat a Legendákban megtörtént, Kamino Uprising story vonal.  

Beindult a fantáziája a népnek, persze még csak amolyan spekuláció szinten, de legalább beszélnek róla.  :)  

Nekem az a véleményem egy ideje, hogy valószínűleg ezt fogjuk megkapni egyébként, ezzel meg kb. biztos is.

Hozzászólás ideje:

Rex komát még fogjuk látni az első évadban, ez tuti! 
A figura sisakját nézzétek! 

(New Blackseries figure shows Rex with new night vision macros.)

https://yt3.ggpht.com/EWcybc0CMv5iU0wBlnmiO8GCeGBvqFIS4ITtZOZ-WjqerJ42tvAEh8JeqluSRndE1XBBXbBHPEShqg=s640-nd

A 7. részben nem volt éjjellátó kiegészitő a sisakján, Rex-nek. :)   

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:
41 perccel korábban, Bomarr írta:

Szerintem most hogy megvolt a félévadzáró kicsit vissza fognak venni a tempóból és egy könnyedebb rész fog jönni.

Több mint valószinű, hogy a Raxus Prime-ra mennek, és ott is belekötnek pár birodalmi klónba+ lesz robbantgatás, AT-TE kölcsönbe vétel is, stb...  ;)  

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Beírjátok majd ide az epizód címét ha kijött? Köszönöm!

Epizód címe: Bounty Lost

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.