Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Kijött tegnap az Insider követkeő száma. Törölték a "Spring" jelzőt a Bad Batchnél... Ja, akkor a Celebrationig nem lesz semmi, addig a Kenobit fogják nyomatni, ha időben elkezdik a marketinget. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Érdekes hír! Nem fogják akkor felezni, egyben leadni, stb. Kíváncsi vagyok mikor jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. 12 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Kijött tegnap az Insider követkeő száma. Törölték a "Spring" jelzőt a Bad Batchnél... Ja, akkor a Celebrationig nem lesz semmi, addig a Kenobit fogják nyomatni, ha időben elkezdik a marketinget. Ha levették, akkor valszeg a Kenobi után érkezik. Szóval egész tavasszal semmi. Majd május végén a Kenobi. Addig böjt. Az a legszomorúbb, hogy a kommunikáció megnyilvánul abban, hogy hallgatnak mint a sir, biztos megéri nekik valahol, csak ők tudják. Ki tudja mikor lesz itt valami, ezektől az is kitelik, hogy a Kenobi utolsó része után fogják promózni. Kicsit szánalmas már ez a hozzáállás, bekaphatják. Fck. (Nem baj, úgy is elleszek az Elden Ring-el hónapokig.) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 2. (szerkesztve) Szörnyű, szánalmas, uundorító ez, hogy várni kell már három hónapot is a következő sorozatig, és közben se trailer, se egy kép, se egy böfögés egy interjún. Bezzeg, amikor éveket kellett várni a következő Star Wars moziig, mert más mozgóképes produkció amúgy sem volt a témában, és közben nem volt semmi, az de fain volt. #mertregenmindenjobbvolt #legymarturelmes #veddmareszremilyenjodolgodvan Szerkesztve: 2022. Március 2. - Dzséjt 4 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2022. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 3. 2022. 03. 02. - 7:41, Ody Mandrell írta: Érdekes hír! Nem fogják akkor felezni, egyben leadni, stb. Kíváncsi vagyok mikor jön. Szerintem jövőre. A Kenobi nagyjából nyár közepén ér véget, de ősszel már jön az Andor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2022. Március 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 3. 2022. 03. 02. - 19:20, Cpt. Rex írta: Kicsit szánalmas már ez a hozzáállás, bekaphatják. Fck. Bakker, én még emlékszem még azokra az évekre, amikor SEMMI nem volt. Könyvek, képregények maximum. És persze jó a sok kontent, és el vagyunk halmozva, de azért az se volt kibírhatatlan időszak, megvolt a bája, akkor a kéthavonta megjelenő Star Wars képregényt vártuk annyira. Felháborodni biztosan nem háborodnék fel a Lucasfilm valaha volt legnagyszabásúbb évében. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 11. A Convor Call livestreamjében szerepeltek a Kiner testvérek apjukkal, Kevinnel együtt. Az alábbi információkat osztották meg a 2. évaddal kapcsolatban: - A 2. évad zenéjén már az első évad óta dolgoznak. - Omega egy kicsit idősebb lesz majd. - Több karaktert fogunk látni a következő évadban. - Lesz majd egy Coruscanti jelenet. - Készítettek egy politikai, noiros zenedarabot. Titokzatos üzeneteket fognak majd a későbbiekben közzétenni a 2. évaddal kapcsolatban. Nem közölték, hogy mikor számíthatunk a 2. évadra. Most úgy érzem, hogy a Celebration lesz a leleplezés időpontja. A Kenobi marketingje óriásinak ígérkezik, Pablo tweetje szerint aki nem akar semmit se tudni a sorozatról, az tűnjön el a netről. 1 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 7. 2022. 03. 11. - 2:01, Bence1997 írta: Titokzatos üzeneteket fognak majd a későbbiekben közzétenni a 2. évaddal kapcsolatban. Nem közölték, hogy mikor számíthatunk a 2. évadra. Most úgy érzem, hogy a Celebration lesz a leleplezés időpontja. A Kenobi marketingje óriásinak ígérkezik, Pablo tweetje szerint aki nem akar semmit se tudni a sorozatról, az tűnjön el a netről. Yep, a Celebration lesz a leleplezés ideje. És szerintem a Kenobi után kezdeni is fogják, még Júniusban. Igy akkor kb. 1 hónap lesz a bejelentés és a kezdés között. Május végén beindul a marketingje, és amig a Kenobi fut, majd szivárogtatnak infókat, vagy trailereket, gondolom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Május 29, vasárnap. Bad Batch panel. Résztvevők: - Brad Rau - Jen Corbett - Matt Michnovetz - Dee Bradley Baker - Michelle Ang Első évados megemlékezés és felfedik, hogy mik várhatóak a 2. évadban. A SW.comos cím (Fall In with Star Wars The Bad Batch at Star Wars Celebration) csak nekem sejtet őszi premiert? 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 8. Valószínűleg ősszel jön akkor, és lehet hogy az Andorral párhuzamosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Állítólag a sorozat címe A Rossz Osztag lesz. Magyar hangok, akiket eddig lehet tudni: Zúzó - Bognár Tamás Omega - Staub Viktória klónkatonák - Varga Rókus Rampart admirális - Tokaji Csaba AZI-3 - Molnár Levente ES-02 - Bálint Adrienn ES-03 - Juhász Levente Tarkin - Ujréti László 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Még úgy is, hogy én nem nagyon nézek SW-t szinkronnal nagyon örülök, hogy most a Disney+-nak hála ilyen szépen le lesznek szinkronizálva az új SW tartalmak (talán a Resistance kimarad?). 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 11. 1 órával korábban, Bomarr írta: Még úgy is, hogy én nem nagyon nézek SW-t szinkronnal nagyon örülök, hogy most a Disney+-nak hála ilyen szépen le lesznek szinkronizálva az új SW tartalmak (talán a Resistance kimarad?). Remélem, nem. Az első évad is nagyon jó szinkront kapott. Jó lenne ha a másodikat is megkapnánk valahogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2022. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 12. 12 órával ezelőtt, Bomarr írta: Még úgy is, hogy én nem nagyon nézek SW-t szinkronnal nagyon örülök, hogy most a Disney+-nak hála ilyen szépen le lesznek szinkronizálva az új SW tartalmak (talán a Resistance kimarad?). Ennek én is örülök. Főleg a fiatalabb generáció miatt fontos a magyar szinkron. Így minél többen tudják nézni. Egyébként én úgy tudom, hogy a Resistance ment tovább magyarul szinkronnal az RTL klubbon, csak nem tudom meddig szinkronizálták, de tovább jutottak, mint a Disney csatorna. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 16. Elérhetőek sorozatbaráton a következő epizódok magyarul: 5. rész - Rampage 6. rész - Decommisioned 7. rész - Battle Scars 10. rész - Common Ground És korábbról a 15. rész is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2022. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 16. Én a sorozatbarátra nem tudok belépni. Máshol meg még nincsenek fent. Azt tudod, hogy kik lettek a klónok hangjai? Annyit találtam, hogy Zúzó Bognár Tamás, klónkatonák Varga Rókus. És az osztag többi tagjával mi a helyzet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 16. A csapat tagjainak magyar hangjai: Hunter - Király Adrián Echo - Simon Kornél Tech - Szabó Máté Crosshair - Horváth Illés Omega - Staub Viktória Rex nem Berzenyi Zoltán hangján szólalt meg. Sajna nem tudtam beazonosítani a színészt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ati Hozzászólás ideje: 2022. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 16. Érdekes, akkor Berzsenyi Zoltán valamiért nem tért vissza se itt se a mandonál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 16. Közben rátaláltam, hogy ki szinkronizálta Rexet: Papucsek Vilmos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Április 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 24. Lehet hogy nem készültek el, a tavaszi kezdésre? A "Working hard" az azt takarja, hogy jelenleg is dolgoznak rajta még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 25. 6 hours ago, Cpt. Rex said: Lehet hogy nem készültek el, a tavaszi kezdésre? A "Working hard" az azt takarja, hogy jelenleg is dolgoznak rajta még. Hmm, lehet ez is benne van a pakliban. Annyira nem ismerem az animálást mondjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Április 25. Majd jön amikor jönnie kell 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 4. Egy apró remény a mai napra, egy aprócska teaser vagy egy boritókép esetleg, ha már Május 4.-e van. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Július szabadon áll, nincs abban a hónapban egyelőre SW tartalom. Bad Batch 2. évad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. (szerkesztve) Elkezdődött a panel. A műsorvezető David Collins. Filoni is részt vesz a panelen. Szerkesztve: 2022. Május 29. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Filoni felkonferálta a TBB stábját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. - A Bad Batch Lucastól származott. - A Bad Batch a TCW 7. évadának volt köszönhető, a fanok több klónt akartak, Filoni pedig megkérdezte: "hogyan tudunk többet csinálni ezzel az osztaggal?" - Az írókat az érdekelte, hogy miképpen szerelik le lassan a klónokat és a rohamosztagosok miképp emelkednek fel. - Arra a kérdésre, hogy Crosshairt még meglehet-e menteni, Dee azt felelte: Igen. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. (szerkesztve) A Bad Batch új kinézetet kap a következő évadban. Mindenkinek narancsos színe van a páncélon, nem piros. Omega is idősebb egy kicsivel. Szerkesztve: 2022. Május 29. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Új kinézet 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Május 29. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.