Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Kijött tegnap az Insider követkeő száma. Törölték a "Spring" jelzőt a Bad Batchnél...

Ja, akkor a Celebrationig nem lesz semmi, addig a Kenobit fogják nyomatni, ha időben elkezdik a marketinget.

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Kijött tegnap az Insider követkeő száma. Törölték a "Spring" jelzőt a Bad Batchnél...

Ja, akkor a Celebrationig nem lesz semmi, addig a Kenobit fogják nyomatni, ha időben elkezdik a marketinget.

Ha levették, akkor valszeg a Kenobi után érkezik. Szóval egész tavasszal semmi. Majd május végén a Kenobi. Addig böjt. 

Az a legszomorúbb, hogy a kommunikáció megnyilvánul abban, hogy hallgatnak mint a sir, biztos megéri nekik valahol, csak ők tudják. 

Ki tudja mikor lesz itt valami, ezektől az is kitelik, hogy a Kenobi utolsó része után fogják promózni.

Kicsit szánalmas már ez a hozzáállás, bekaphatják. Fck. 

(Nem baj, úgy is elleszek az Elden Ring-el hónapokig.) 

Hozzászólás ideje:

Szörnyű, szánalmas, uundorító ez, hogy várni kell már három hónapot is a következő sorozatig, és közben se trailer, se egy kép, se egy böfögés egy interjún. Bezzeg, amikor éveket kellett várni a következő Star Wars moziig, mert más mozgóképes produkció amúgy sem volt a témában, és közben nem volt semmi, az de fain volt. #mertregenmindenjobbvolt #legymarturelmes #veddmareszremilyenjodolgodvan

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
2022. 03. 02. - 7:41, Ody Mandrell írta:

Érdekes hír! Nem fogják akkor felezni, egyben leadni, stb. Kíváncsi vagyok mikor jön.

Szerintem jövőre. A Kenobi nagyjából nyár közepén ér véget, de ősszel már jön az Andor. 

Hozzászólás ideje:
2022. 03. 02. - 19:20, Cpt. Rex írta:

Kicsit szánalmas már ez a hozzáállás, bekaphatják. Fck. 

Bakker, én még emlékszem még azokra az évekre, amikor SEMMI nem volt. Könyvek, képregények maximum. És persze jó a sok kontent, és el vagyunk halmozva, de azért az se volt kibírhatatlan időszak, megvolt a bája, akkor a kéthavonta megjelenő Star Wars képregényt vártuk annyira.

Felháborodni biztosan nem háborodnék fel a Lucasfilm valaha volt legnagyszabásúbb évében.

Hozzászólás ideje:

A Convor Call livestreamjében szerepeltek a Kiner testvérek apjukkal, Kevinnel együtt. Az alábbi információkat osztották meg a 2. évaddal kapcsolatban:

- A 2. évad zenéjén már az első évad óta dolgoznak.

- Omega egy kicsit idősebb lesz majd.

- Több karaktert fogunk látni a következő évadban.

- Lesz majd egy Coruscanti jelenet. :rock:

- Készítettek egy politikai, noiros zenedarabot.

Titokzatos üzeneteket fognak majd a későbbiekben közzétenni a 2. évaddal kapcsolatban. Nem közölték, hogy mikor számíthatunk a 2. évadra. Most úgy érzem, hogy a Celebration lesz a leleplezés időpontja. A Kenobi marketingje óriásinak ígérkezik, Pablo tweetje szerint aki nem akar semmit se tudni a sorozatról, az tűnjön el a netről. :D

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
2022. 03. 11. - 2:01, Bence1997 írta:

Titokzatos üzeneteket fognak majd a későbbiekben közzétenni a 2. évaddal kapcsolatban. Nem közölték, hogy mikor számíthatunk a 2. évadra. Most úgy érzem, hogy a Celebration lesz a leleplezés időpontja. A Kenobi marketingje óriásinak ígérkezik, Pablo tweetje szerint aki nem akar semmit se tudni a sorozatról, az tűnjön el a netről. :D

Yep, a Celebration lesz a leleplezés ideje. És szerintem a Kenobi után kezdeni is fogják, még Júniusban. Igy akkor kb. 1 hónap lesz a bejelentés és a kezdés között. Május végén beindul a marketingje, és amig a Kenobi fut, majd szivárogtatnak infókat, vagy trailereket, gondolom. 

Hozzászólás ideje:

Május 29, vasárnap. Bad Batch panel. Résztvevők:

- Brad Rau

- Jen Corbett

- Matt Michnovetz

- Dee Bradley Baker

- Michelle Ang

Első évados megemlékezés és felfedik, hogy mik várhatóak a 2. évadban.

A SW.comos cím (Fall In with Star Wars The Bad Batch at Star Wars Celebration) csak nekem sejtet őszi premiert? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Állítólag a sorozat címe A Rossz Osztag lesz.
Magyar hangok, akiket eddig lehet tudni:

Zúzó - Bognár Tamás
Omega - Staub Viktória
klónkatonák - Varga Rókus
Rampart admirális - Tokaji Csaba
AZI-3 - Molnár Levente
ES-02 - Bálint Adrienn
ES-03 - Juhász Levente
Tarkin - Ujréti László

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bomarr írta:

Még úgy is, hogy én nem nagyon nézek SW-t szinkronnal nagyon örülök, hogy most a Disney+-nak hála ilyen szépen le lesznek szinkronizálva az új SW tartalmak (talán a Resistance kimarad?).

Remélem, nem. Az első évad is nagyon jó szinkront kapott. Jó lenne  ha a másodikat is megkapnánk valahogy.

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Még úgy is, hogy én nem nagyon nézek SW-t szinkronnal nagyon örülök, hogy most a Disney+-nak hála ilyen szépen le lesznek szinkronizálva az új SW tartalmak (talán a Resistance kimarad?).

Ennek én is örülök. Főleg a fiatalabb generáció miatt fontos a magyar szinkron. Így minél többen tudják nézni.

Egyébként én úgy tudom, hogy a Resistance ment tovább magyarul szinkronnal az RTL klubbon, csak nem tudom meddig szinkronizálták, de tovább jutottak, mint a Disney csatorna.

Hozzászólás ideje:

Elérhetőek sorozatbaráton a következő epizódok magyarul:

5. rész - Rampage

6. rész - Decommisioned

7. rész - Battle Scars

10. rész - Common Ground

És korábbról a 15. rész is. :)

Hozzászólás ideje:

Én a sorozatbarátra nem tudok belépni. Máshol meg még nincsenek fent. Azt tudod, hogy kik lettek a klónok hangjai? Annyit találtam, hogy Zúzó Bognár Tamás, klónkatonák Varga Rókus. És az osztag többi tagjával mi a helyzet?

Hozzászólás ideje:

A csapat tagjainak magyar hangjai:

Hunter - Király Adrián

Echo - Simon Kornél

Tech - Szabó Máté

Crosshair - Horváth Illés

Omega - Staub Viktória

Rex nem Berzenyi Zoltán hangján szólalt meg. :( Sajna nem tudtam beazonosítani a színészt.

Hozzászólás ideje:

Érdekes, akkor Berzsenyi Zoltán valamiért nem tért vissza se itt se a mandonál.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Lehet hogy nem készültek el, a tavaszi kezdésre?  A "Working hard" az azt takarja, hogy jelenleg is dolgoznak rajta még. 

Hozzászólás ideje:
6 hours ago, Cpt. Rex said:

Lehet hogy nem készültek el, a tavaszi kezdésre?  A "Working hard" az azt takarja, hogy jelenleg is dolgoznak rajta még. 

Hmm, lehet ez is benne van a pakliban. Annyira nem ismerem az animálást mondjuk. 

• 2 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Elkezdődött a panel. A műsorvezető David Collins. :) Filoni is részt vesz a panelen.

Image

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

- A Bad Batch Lucastól származott.

- A Bad Batch a TCW 7. évadának volt köszönhető, a fanok több klónt akartak, Filoni pedig megkérdezte: "hogyan tudunk többet csinálni ezzel az osztaggal?"

- Az írókat az érdekelte, hogy miképpen szerelik le lassan a klónokat és a rohamosztagosok miképp emelkednek fel.

- Arra a kérdésre, hogy Crosshairt még meglehet-e menteni, Dee azt felelte: Igen.

Hozzászólás ideje:

A Bad Batch új kinézetet kap a következő évadban. Mindenkinek narancsos színe van a páncélon, nem piros. Omega is idősebb egy kicsivel.

Szerkesztve: - Bence1997

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.