Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Hát Tipoca City pusztulása még most is nagyon odaver, pedig azt az epizódot most láttam vagy nyolcadjára. Uh, de brutális, ott a helye a legjobb SW-pillanatok között.

Hozzászólás ideje:
15 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Én már érzem a hype-ot. Színt visz ebbe a szürke időbe. 

Tegnap béfejeztük az első évadot. Jó keveset aludtam így meló előtt.  A grafika lenyűgöző, társam többször mondta, hogy olyan, mint egy film. Az Avatarral vetette össze, csak ez jobb, muhahaaa :evil:.

14 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Hát Tipoca City pusztulása még most is nagyon odaver, pedig azt az epizódot most láttam vagy nyolcadjára. Uh, de brutális, ott a helye a legjobb SW-pillanatok között.

Kis túlzással egy karcolás nélkül megúszta a csapat. Persze ez „mese”, nem az Andor és pláne nem a Trónok harca.

15 órával ezelőtt, csoli1138 írta:

A legjobban az érdekel, hogy alakul Crosshair és a csapat viszonya? 

Eléggé eldöntetett. Külön utakon, egymás útját néha (cél)keresztezve, akkor elnézve a másik válla felett. Nyilván lehetnek térítési próbálkozások.

Engem az érdekel, hogy az Omega szál hogy gabalyodik tovább. Egyértelmű, hogy mire kell egy klónozó tudós a Császárnak, mert nem újabb katonák miatt. Talán ejtik Omegát, hisz csak egy tudja azon az oldalon, hogy él még és nem hiszem, hogy Célkereszt keresztbe tesz. ;)

Látszik, hogy a Lázadó karakterekkel eléggé összefonódik a sorozat. Számítok további találkozásokra.

Szerkesztve: - Szisz

Hozzászólás ideje:
29 perccel korábban, Donát írta:

Spoilerek nélkül: Milyen lett a dupla premier?

Hangulatos epizódok voltak. Ha tetszett az első évad, akkor a nyitány is tetszeni fog. A látvány szokás szerint lenyűgöző.

Ezzel remélem nem árultam el semmit. :D

Hozzászólás ideje:
36 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

A starwarsnews.net spoilermentes kritikája az évadról (leszámítva az utolsó két részt). Jókat írnak, a lényeg, hogy olyasmi felépítés lesz, mint a TCW évadoknak. Az első fele kevesebbet foglalkozik a fő szálakkal, de utána beindul. 

Igy, megnézve az első 2 részt+olvasva ezt a cikket, kettősség van bennem most.

Anno a TCW évadokkal pont ez volt a baj, hogy az évad fele filler epizódókkal volt tele, és kevesebb idő jutott a főbb story szálakra. 

Nem biztos hogy olyan jó nekünk az, ha ezt a sorozatot is le degradálják egy sima(20-22 részes) TCW évad szintjére.

A TBB 1. évadja jobb volt , mint a TCW első 3 évadja együttvéve. Na mindegy, ezek az én gondolataim, szóval....

A 2. évadról eddig annyi, hogy tűrhető volt, 1-2 jó monológ akadt benne, szokásos minőségű animáció. Viszont a trailerek megtekintése utáni hype az most alábbhagyott nálam. 

Egy nagyon picit csalódott vagyok, ezt nem is tudom leplezni..... 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Valahogy sejtettem, hogy így lesz. :D Nekem az csalódás, hogy kb. te vártad itt a második évadot a legjobban, aztán már az első két rész után majdnem leírod. A TCW-t meg kár degradálni, ez a sorozat még nagyon messze van attól a szinttől, hisz az egy komplett sorozat. Szerintem legyél türelmesebb, ha már ennyire vártad.

Hozzászólás ideje:

Lehet még az Andor hatása alatt vagyok. Ahhoz képest tényleg gyenge volt ez a 2 rész....

(Újra nézés volt, a 2 ünnep között) 

Hozzászólás ideje:

Egy kép az évad későbbi epizódjából.

Spoiler

Ha minden igaz, akkor a nő Riyo Chuchi lenne? :hmm:

4d6ZlIa.jpg

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
23 perccel korábban, Bence1997 írta:

Egy kép az évad későbbi epizódjából.

Spoileres tartalom megtekintése

Spoiler

Az Chuchi szenator lenne? (Pantora)

De fura Rex-et klón armor nélkül látni...szokatlan XD

Hozzászólás ideje:

Nem tudom mikor lesznek hivatalos guide-ok, csak szólok, ha lesznek akkor jönnek a képek is hozzájuk.

Ha nem lesznek, akkor jönnek a képek persze, de egy kis türelemre intem magam, meg jelzem, hogy hozom majd őket.

Hozzászólás ideje:
22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Tehetnél be képet valahova miként is néz ki egy ilyen anyag. 

Tettem be már korábban. A. Gyűjteményekbe talán. Mindjárt megtúrom. 2020, máj 11. Ez a Rebels, ilyen mind. 

https://swsaga.hu/topic/53-gyűjtemények/?do=findComment&comment=447476

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A holnapi rész 27:46 hosszúságú lesz.

A Solitary Clone cim, az még utalhat Boba-ra is. Talán. :) 

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:
2023. 01. 04. - 18:58, Cpt. Rex írta:

Anno a TCW évadokkal pont ez volt a baj, hogy az évad fele filler epizódókkal volt tele, és kevesebb idő jutott a főbb story szálakra. 

A TCW valamennyi része szerintem abszolút klasszikussá nemesedett. Nem nagyon fogja tudni más sorozat ezt abszolválni, mert 8 évig az volt a Star Wars.

Egyébként minden rész jó történet volt a TCW esetében, nem igazán tudok kiemelni kifejezetten gyenge történetszálat, komolyan mondom! A sokak szerint gyerekesebb Jar Jaros, C-3PO és R2-s részek is működtek számomra, talán pont a lezártságuk miatt, mert mindig az adott rész, vagy két-három-négy epizód teljesen lekerekítette a sztorit. Valódi mesék voltak, szellemes tanulsággal.

A TBB inkább a Rebelsre hasonlít, hiszen ez nem antológia, inkább lineáris sztori. Az ingerküszöbünk is már máshol van a temérdek SW tartalom miatt. 

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Yoda József írta:

Crosshair lesz az szerintem :)

Olvastad a cikket, amit Ody Mandrell linkelt ide korábban? 

Abban az volt irva, hogy az évad első felében alig fog a fő story szállal foglalkozni a sorozat, csak nagyon minimálisan. 1-2 rövid jelenet, részenként talán. 

Lehet hogy Crosshair lesz, de ez a cim utalhat több karakterre is. Lehet Crosshair, Boba, Rex, de akár még Howzer is....kiderül. 

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Olvastad a cikket, amit Ody Mandrell linkelt ide korábban? 

Abban az volt irva, hogy az évad első felében alig fog a fő story szállal foglalkozni a sorozat, csak nagyon minimálisan. 1-2 rövid jelenet, részenként talán. 

Lehet hogy Crosshair lesz, de ez a cim utalhat több karakterre is. Lehet Crosshair, Boba, Rex, de akár még Howzer is....kiderül. 

Szerintem is Crosshair lesz főszerepben. :)

Bobát én max. a félévad köré várom, ha egyáltalán felbukkan.

Hozzászólás ideje:
15 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

A TCW valamennyi része szerintem abszolút klasszikussá nemesedett. Nem nagyon fogja tudni más sorozat ezt abszolválni, mert 8 évig az volt a Star Wars.

Egyébként minden rész jó történet volt a TCW esetében, nem igazán tudok kiemelni kifejezetten gyenge történetszálat, komolyan mondom! A sokak szerint gyerekesebb Jar Jaros, C-3PO és R2-s részek is működtek számomra, talán pont a lezártságuk miatt, mert mindig az adott rész, vagy két-három-négy epizód teljesen lekerekítette a sztorit. Valódi mesék voltak, szellemes tanulsággal.

A TBB inkább a Rebelsre hasonlít, hiszen ez nem antológia, inkább lineáris sztori. Az ingerküszöbünk is már máshol van a temérdek SW tartalom miatt. 

A rebels-ből anagyon keveset láttam, nekem nem jött be túlzottan. :/ 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.