Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 3. Hát Tipoca City pusztulása még most is nagyon odaver, pedig azt az epizódot most láttam vagy nyolcadjára. Uh, de brutális, ott a helye a legjobb SW-pillanatok között. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. (szerkesztve) 15 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én már érzem a hype-ot. Színt visz ebbe a szürke időbe. Tegnap béfejeztük az első évadot. Jó keveset aludtam így meló előtt. A grafika lenyűgöző, társam többször mondta, hogy olyan, mint egy film. Az Avatarral vetette össze, csak ez jobb, muhahaaa . 14 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Hát Tipoca City pusztulása még most is nagyon odaver, pedig azt az epizódot most láttam vagy nyolcadjára. Uh, de brutális, ott a helye a legjobb SW-pillanatok között. Kis túlzással egy karcolás nélkül megúszta a csapat. Persze ez „mese”, nem az Andor és pláne nem a Trónok harca. 15 órával ezelőtt, csoli1138 írta: A legjobban az érdekel, hogy alakul Crosshair és a csapat viszonya? Eléggé eldöntetett. Külön utakon, egymás útját néha (cél)keresztezve, akkor elnézve a másik válla felett. Nyilván lehetnek térítési próbálkozások. Engem az érdekel, hogy az Omega szál hogy gabalyodik tovább. Egyértelmű, hogy mire kell egy klónozó tudós a Császárnak, mert nem újabb katonák miatt. Talán ejtik Omegát, hisz csak egy tudja azon az oldalon, hogy él még és nem hiszem, hogy Célkereszt keresztbe tesz. Látszik, hogy a Lázadó karakterekkel eléggé összefonódik a sorozat. Számítok további találkozásokra. Szerkesztve: 2023. Január 4. - Szisz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. (szerkesztve) @Szisz a társadnak jó az ízlése. Már fent van a két részes premier. Szerkesztve: 2023. Január 4. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Az első epizód 24, a második epizód 28 perces. Persze ebből ki kell vonni a végén lévő stáblistát majd. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Spoilerek nélkül: Milyen lett a dupla premier? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Visszavezet a sorozatba, hangulatba hoz. Ezt a célt teljesíti, egy jó kis Bad Batch kaland. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Hamarosan rá is megyek. De most előbb a képekre, ha már géphez ültem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. 29 perccel korábban, Donát írta: Spoilerek nélkül: Milyen lett a dupla premier? Hangulatos epizódok voltak. Ha tetszett az első évad, akkor a nyitány is tetszeni fog. A látvány szokás szerint lenyűgöző. Ezzel remélem nem árultam el semmit. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. A starwarsnews.net spoilermentes kritikája az évadról (leszámítva az utolsó két részt). Jókat írnak, a lényeg, hogy olyasmi felépítés lesz, mint a TCW évadoknak. Az első fele kevesebbet foglalkozik a fő szálakkal, de utána beindul. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. 36 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A starwarsnews.net spoilermentes kritikája az évadról (leszámítva az utolsó két részt). Jókat írnak, a lényeg, hogy olyasmi felépítés lesz, mint a TCW évadoknak. Az első fele kevesebbet foglalkozik a fő szálakkal, de utána beindul. Igy, megnézve az első 2 részt+olvasva ezt a cikket, kettősség van bennem most. Anno a TCW évadokkal pont ez volt a baj, hogy az évad fele filler epizódókkal volt tele, és kevesebb idő jutott a főbb story szálakra. Nem biztos hogy olyan jó nekünk az, ha ezt a sorozatot is le degradálják egy sima(20-22 részes) TCW évad szintjére. A TBB 1. évadja jobb volt , mint a TCW első 3 évadja együttvéve. Na mindegy, ezek az én gondolataim, szóval.... A 2. évadról eddig annyi, hogy tűrhető volt, 1-2 jó monológ akadt benne, szokásos minőségű animáció. Viszont a trailerek megtekintése utáni hype az most alábbhagyott nálam. Egy nagyon picit csalódott vagyok, ezt nem is tudom leplezni..... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Valahogy sejtettem, hogy így lesz. Nekem az csalódás, hogy kb. te vártad itt a második évadot a legjobban, aztán már az első két rész után majdnem leírod. A TCW-t meg kár degradálni, ez a sorozat még nagyon messze van attól a szinttől, hisz az egy komplett sorozat. Szerintem legyél türelmesebb, ha már ennyire vártad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Lehet még az Andor hatása alatt vagyok. Ahhoz képest tényleg gyenge volt ez a 2 rész.... (Újra nézés volt, a 2 ünnep között) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. (szerkesztve) Egy kép az évad későbbi epizódjából. Spoiler Ha minden igaz, akkor a nő Riyo Chuchi lenne? Szerkesztve: 2023. Január 4. - Bence1997 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 4. 23 perccel korábban, Bence1997 írta: Egy kép az évad későbbi epizódjából. Spoileres tartalom megtekintése Ha minden igaz, akkor a nő Riyo Chuchi lenne? Spoiler Az Chuchi szenator lenne? (Pantora) De fura Rex-et klón armor nélkül látni...szokatlan XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 9. Nem tudom mikor lesznek hivatalos guide-ok, csak szólok, ha lesznek akkor jönnek a képek is hozzájuk. Ha nem lesznek, akkor jönnek a képek persze, de egy kis türelemre intem magam, meg jelzem, hogy hozom majd őket. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 9. Az első évadnál is voltak, most is lesznek. Szerintem holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 9. Szerintem is lesznek. Várom is. Az első évadosat nyomtatva le is fűztem, ahogy a TCW-t, meg a Rebelst! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 9. Tehetnél be képet valahova miként is néz ki egy ilyen anyag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2023. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 9. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. A holnapi rész 27:46 hosszúságú lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. 19 órával ezelőtt, Rog írta: Cidrizek ettől a nőtől. 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. (szerkesztve) 22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Tehetnél be képet valahova miként is néz ki egy ilyen anyag. Tettem be már korábban. A. Gyűjteményekbe talán. Mindjárt megtúrom. 2020, máj 11. Ez a Rebels, ilyen mind. https://swsaga.hu/topic/53-gyűjtemények/?do=findComment&comment=447476 Szerkesztve: 2023. Január 10. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Rémlik valami, csak már elég régen volt. Megnézem a Fan Art-ban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. (szerkesztve) 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A holnapi rész 27:46 hosszúságú lesz. A Solitary Clone cim, az még utalhat Boba-ra is. Talán. Szerkesztve: 2023. Január 10. - Cpt. Rex Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Crosshair lesz az szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. 2023. 01. 04. - 18:58, Cpt. Rex írta: Anno a TCW évadokkal pont ez volt a baj, hogy az évad fele filler epizódókkal volt tele, és kevesebb idő jutott a főbb story szálakra. A TCW valamennyi része szerintem abszolút klasszikussá nemesedett. Nem nagyon fogja tudni más sorozat ezt abszolválni, mert 8 évig az volt a Star Wars. Egyébként minden rész jó történet volt a TCW esetében, nem igazán tudok kiemelni kifejezetten gyenge történetszálat, komolyan mondom! A sokak szerint gyerekesebb Jar Jaros, C-3PO és R2-s részek is működtek számomra, talán pont a lezártságuk miatt, mert mindig az adott rész, vagy két-három-négy epizód teljesen lekerekítette a sztorit. Valódi mesék voltak, szellemes tanulsággal. A TBB inkább a Rebelsre hasonlít, hiszen ez nem antológia, inkább lineáris sztori. Az ingerküszöbünk is már máshol van a temérdek SW tartalom miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. 3 perccel korábban, Yoda József írta: Crosshair lesz az szerintem Olvastad a cikket, amit Ody Mandrell linkelt ide korábban? Abban az volt irva, hogy az évad első felében alig fog a fő story szállal foglalkozni a sorozat, csak nagyon minimálisan. 1-2 rövid jelenet, részenként talán. Lehet hogy Crosshair lesz, de ez a cim utalhat több karakterre is. Lehet Crosshair, Boba, Rex, de akár még Howzer is....kiderül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. 4 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Olvastad a cikket, amit Ody Mandrell linkelt ide korábban? Abban az volt irva, hogy az évad első felében alig fog a fő story szállal foglalkozni a sorozat, csak nagyon minimálisan. 1-2 rövid jelenet, részenként talán. Lehet hogy Crosshair lesz, de ez a cim utalhat több karakterre is. Lehet Crosshair, Boba, Rex, de akár még Howzer is....kiderül. Szerintem is Crosshair lesz főszerepben. Bobát én max. a félévad köré várom, ha egyáltalán felbukkan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Az első évadban se a főszál volt a lényeg. Meglepő lett volna ha ez változik. Megy a világépítés, meg a kalandos sztorik. Jól van ez így szerintem. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Január 10. 15 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: A TCW valamennyi része szerintem abszolút klasszikussá nemesedett. Nem nagyon fogja tudni más sorozat ezt abszolválni, mert 8 évig az volt a Star Wars. Egyébként minden rész jó történet volt a TCW esetében, nem igazán tudok kiemelni kifejezetten gyenge történetszálat, komolyan mondom! A sokak szerint gyerekesebb Jar Jaros, C-3PO és R2-s részek is működtek számomra, talán pont a lezártságuk miatt, mert mindig az adott rész, vagy két-három-négy epizód teljesen lekerekítette a sztorit. Valódi mesék voltak, szellemes tanulsággal. A TBB inkább a Rebelsre hasonlít, hiszen ez nem antológia, inkább lineáris sztori. Az ingerküszöbünk is már máshol van a temérdek SW tartalom miatt. A rebels-ből anagyon keveset láttam, nekem nem jött be túlzottan. :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.