Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Még novemberben lett közölve az alábbi tweet:

r/thebadbatch - "Leaks"

Nos, az utóbbi kettő igaznak tűnik, a sorozat tényleg februárban kezdett és ugye Ventresst takarhatja a harmadik állítás. A második állítás evidensnek tűnik, ha ebben a sorozatban pontot tesznek a klónokra, viszont az első pont érdekesnek ígérkezik. Vajon

Spoiler

Quinlan Vos lehet? Ventress miatt gondolom. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Elég jó volt az eheti rész is, eléggé más stílusú, mint a múltheti duplarész, de egy nagyon egyedi helyszínt kaptunk, ahol még Krokodil Dundee szellemét is megidézték. :D Ráadásul a nagy egész szempontjából is voltak érdekes fejlemények..

Hozzászólás ideje:

EZ volt az első eset, hogy mocsaras epizódot alkotott az animációs team. Szerintem egész pofás lett az ábrázolás. 

Hozzászólás ideje:

Oké, de attól még ez a csapat nem csinált korábban ilyet, ez volt a kihívás benne, és jól megoldották. Lehet akármilyen technológiád, ha használni nem tudják

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Pedig volt korábban mocsaras epizód, a Nul Huttán. TCW 3x09.

Szerintem a The Bad Batch 2.5 évadja alatt nem volt mocsaras rész. Erre értette a Keith.

Hozzászólás ideje:

Final 8 episode? Nem 15 részes az évad? Vagy elirta Keith, vagy lesz egy 16. rész is!? 

Aha.......gyanús most már :D Lehet lesz egy 16. rész is. 

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:

Szerintem is elírta. Azt eltudom képzelni, hogy az utolsó epizód egy hosszabb epizód lesz, így azt valamiért 2 résznek nézte. De szerintem nem kell többet belelátni ebbe. A SW.com 16 epizódot írt volna, ha több epizódról lenne szó.

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Bence1997 írta:

Szerintem is elírta. Azt eltudom képzelni, hogy az utolsó epizód egy hosszabb epizód lesz, így azt valamiért 2 résznek nézte. De szerintem nem kell többet belelátni ebbe. A SW.com 16 epizódot írt volna, ha több epizódról lenne szó.

Jól van, ha az utcsó rész egy bő órás epizód lenne, mint a sorozat nyitó darabja, az odaverne :)

Hozzászólás ideje:

Az új epizód

Suspicious Mr Johnson GIF by ABC Network

Spoiler

Ezzel szerintem felvezették a következő animációs szériát... amivel kapcsolatban nem tudom, hogy mit gondoljak. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Nehezen tudom egyelőre hová tenni ezt az új részt, tetszett is, de szerintem elégedett csak a későbbiekben leszek vele igazából...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.