Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Bedobnék egy tipplistát arról, hogy ki hal meg, ki éli túl, meg ilyenek. Aztán holnap kiderül, hogy mennyit lőttem mellé... :D

Meghal: Crosshair, Cody, Hemlock, Nala Se.

Túléli: Omega, Hunter, Wrecker, Emerie (meg értelem szerűen Rex-ék).

A zillo lezúzza a Tantisst, Rex-ék fel fognak tűnni, CX-2-ről "kiderül", hogy nem derül ki semmi és csak egy egyszerű klón, a végén meg szerintem Omega elmegy Ventress mellé... Palpatine meg új perspektívák után néz a személyes klón projektjét illetően.

Hozzászólás ideje:

Szóval: utánanéztem, amit említ, a Doc McStuffins (magyarul ahogy látom Dr. Plüssinek nevezik :D11 perces epizódokból áll (mínusz a speciális epizódok, de azok ebben az esetben nem számítanak). Azt mondja Joel, hogy a BB záró epizódja több lesz, mint 4 Doc McStuffins epizód. Vagyis 44 percnél többet fogunk kapni. Mivel általában 25 perc körül mozog egy BB epizód (stáblistával karöltve), ezért a kb. 50 perc reális lehet. :D

Szóval a korábban betett 42 perc se lehet valódi - kivéve, ha azt nettóként kell értelmezni. Mondjuk így is kíváncsi vagyok, hogy pár óra múlva miképp zárják a szériát. :D

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
21 perccel korábban, Wilde írta:

Bedobnék egy tipplistát arról, hogy ki hal meg, ki éli túl, meg ilyenek. Aztán holnap kiderül, hogy mennyit lőttem mellé... :D

Meghal: Crosshair, Cody, Hemlock, Nala Se.

Túléli: Omega, Hunter, Wrecker, Emerie (meg értelem szerűen Rex-ék).

A zillo lezúzza a Tantisst, Rex-ék fel fognak tűnni, CX-2-ről "kiderül", hogy nem derül ki semmi és csak egy egyszerű klón, a végén meg szerintem Omega elmegy Ventress mellé... Palpatine meg új perspektívák után néz a személyes klón projektjét illetően.

Jó ötlet, én is jósolok egyet:

Meghal: Echo, Crosshair, Hemlock, Nala Se, Rampart, CX-2

Túléli: a fentin kívül minden más fontosabb karakter

Darabkák: Omegáról kiderül, hogy mégis erőérzékeny, és az Erőn keresztül fog kapcsolatot teremteni a Zilloval (így lenne értelme is annak, hogy Ventress megmutatta neki, hogy lehet állatokhoz kapcsolódni), és együtt lezúzzák a létesítményt. Látni fogjuk Snoke-ot vagy Palpatine-klónját a tartályban. Exegol meg lesz említve.

Hozzászólás ideje:

De a zilloval való zúzatáshoz az is elég ha deaktiválják a ketrecének a biztonsági rendszerét. Ehhez nem kell Omegát az utolsó részben erő érzékennyé tenni. 

Hozzászólás ideje:
30 perccel korábban, Iqvi írta:

De a zilloval való zúzatáshoz az is elég ha deaktiválják a ketrecének a biztonsági rendszerét. Ehhez nem kell Omegát az utolsó részben erő érzékennyé tenni. 

Elég, de azért nem biztos, hogy ahhoz hozzá tud majd férni

Hozzászólás ideje:

Voltak meglepetések és tényleg érzelmes volt a finálé, de azért maradt bennem némi hiányérzet. Ettől függetlenül nekem tetszett a záró epizód és nagyon sok minden belefért ebbe a kb. 50 percbe... bővebben majd később.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Wilde írta:

Voltak meglepetések és tényleg érzelmes volt a finálé, de azért maradt bennem némi hiányérzet. Ettől függetlenül nekem tetszett a záró epizód és nagyon sok minden belefért ebbe a kb. 50 percbe... bővebben majd később.

Az előbb végeztem vele, és fura volt ez a fajta lezárás. Viszont voltak nagyon ütős pillanatok is! :) 

Hozzászólás ideje:
14 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Sinella nyomában 3. :D 

Mármint Szenilla :P Bár megjegyzem a poéngyilkosság kedvéért, hogy nem létezik "Szenilla nyomában 2", szóval "Szenilla nyomában 3" számításba sem jöhet. De a "Pizsi nyomában" még benne van a pakliban. :D 

Vicceskedést nem félretéve, csak eltolva, azt én sem tudom, mire utalt Kiner, de ez a reakció erre a tweetre (vagy X-re) haláli:

Hozzászólás ideje:

Szerintem már így is annyira tömött a május 4. a TotE-val és a The Acolyte-tal, hogy nem most várnék bejelentést új animációs sorozatról. Majd nyáron

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
32 perccel korábban, Dzséjt írta:

Mármint Szenilla :P Bár megjegyzem a poéngyilkosság kedvéért, hogy nem létezik "Szenilla nyomában 2", szóval "Szenilla nyomában 3" számításba sem jöhet

Goat Simulator 2 sincs, de 3 van:P:D

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Goat Simulator 2 sincs, de 3 van:P:D

Most megfogtál! :lol:

És, jobban belegondolva, pont egy SW rajongó kötözködik a számozással kapcsolatban, amikor a Star Wars úgy indult, hogy 4. rész. :D

Hozzászólás ideje:

Hát, ahogy hallgatgatom a Final season volume 2-őt(soundtrack), egyre erősebben érzem, hogy piszkosul hiányozni fog ez a sorozat.... :( 

Én még bizakodom egy Tales of The Clones produkcióban, hátha alapon......

Hozzászólás ideje:

Hát igen Rex, a csapata és Cody megérdemelne valami lezárást. Sőt megnézném Rexet az ep6 idején. 

Hozzászólás ideje:
6 minutes ago, ati said:

Hát igen Rex, a csapata és Cody megérdemelne valami lezárást. Sőt megnézném Rexet az ep6 idején. 

Hát, azért ott már elég öreg :D 

Hozzászólás ideje:

Ez had maradjon itt please! Egy korszak lezárásaként. :( 

Egy remélhetőleg nem teljesen végső búcsú a klónoktól....

(Tales of The Clones, we need this!!!) 

Bár fan alkotás, de mestermunka a javából! :) 

Hozzászólás ideje:
25 perccel korábban, RacerX írta:

Az még azóta sem lett tisztázva hogy az ep6-os Nik Sant = Rex? 

Filoni célozgatott rá, meg Rex kb. ugyanúgy néz ki, de hivatalosan nincs még erről megerősítés.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.