Wilde Hozzászólás ideje: Április 30. Hozzászólás ideje: Április 30. Bedobnék egy tipplistát arról, hogy ki hal meg, ki éli túl, meg ilyenek. Aztán holnap kiderül, hogy mennyit lőttem mellé... Meghal: Crosshair, Cody, Hemlock, Nala Se. Túléli: Omega, Hunter, Wrecker, Emerie (meg értelem szerűen Rex-ék). A zillo lezúzza a Tantisst, Rex-ék fel fognak tűnni, CX-2-ről "kiderül", hogy nem derül ki semmi és csak egy egyszerű klón, a végén meg szerintem Omega elmegy Ventress mellé... Palpatine meg új perspektívák után néz a személyes klón projektjét illetően. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Április 30. Hozzászólás ideje: Április 30. (szerkesztve) Szóval: utánanéztem, amit említ, a Doc McStuffins (magyarul ahogy látom Dr. Plüssinek nevezik ) 11 perces epizódokból áll (mínusz a speciális epizódok, de azok ebben az esetben nem számítanak). Azt mondja Joel, hogy a BB záró epizódja több lesz, mint 4 Doc McStuffins epizód. Vagyis 44 percnél többet fogunk kapni. Mivel általában 25 perc körül mozog egy BB epizód (stáblistával karöltve), ezért a kb. 50 perc reális lehet. Szóval a korábban betett 42 perc se lehet valódi - kivéve, ha azt nettóként kell értelmezni. Mondjuk így is kíváncsi vagyok, hogy pár óra múlva miképp zárják a szériát. Szerkesztve: Április 30. - Bence1997 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 30. Hozzászólás ideje: Április 30. (szerkesztve) A latin-amerikai hivatalos Disney+ oldal 1 órásnak írja: Szerkesztve: Április 30. - Yoda József 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 30. Hozzászólás ideje: Április 30. 21 perccel korábban, Wilde írta: Bedobnék egy tipplistát arról, hogy ki hal meg, ki éli túl, meg ilyenek. Aztán holnap kiderül, hogy mennyit lőttem mellé... Meghal: Crosshair, Cody, Hemlock, Nala Se. Túléli: Omega, Hunter, Wrecker, Emerie (meg értelem szerűen Rex-ék). A zillo lezúzza a Tantisst, Rex-ék fel fognak tűnni, CX-2-ről "kiderül", hogy nem derül ki semmi és csak egy egyszerű klón, a végén meg szerintem Omega elmegy Ventress mellé... Palpatine meg új perspektívák után néz a személyes klón projektjét illetően. Jó ötlet, én is jósolok egyet: Meghal: Echo, Crosshair, Hemlock, Nala Se, Rampart, CX-2 Túléli: a fentin kívül minden más fontosabb karakter Darabkák: Omegáról kiderül, hogy mégis erőérzékeny, és az Erőn keresztül fog kapcsolatot teremteni a Zilloval (így lenne értelme is annak, hogy Ventress megmutatta neki, hogy lehet állatokhoz kapcsolódni), és együtt lezúzzák a létesítményt. Látni fogjuk Snoke-ot vagy Palpatine-klónját a tartályban. Exegol meg lesz említve. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. De a zilloval való zúzatáshoz az is elég ha deaktiválják a ketrecének a biztonsági rendszerét. Ehhez nem kell Omegát az utolsó részben erő érzékennyé tenni. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. 30 perccel korábban, Iqvi írta: De a zilloval való zúzatáshoz az is elég ha deaktiválják a ketrecének a biztonsági rendszerét. Ehhez nem kell Omegát az utolsó részben erő érzékennyé tenni. Elég, de azért nem biztos, hogy ahhoz hozzá tud majd férni Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. Voltak meglepetések és tényleg érzelmes volt a finálé, de azért maradt bennem némi hiányérzet. Ettől függetlenül nekem tetszett a záró epizód és nagyon sok minden belefért ebbe a kb. 50 percbe... bővebben majd később. 1 2 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. 1 órával korábban, Wilde írta: Voltak meglepetések és tényleg érzelmes volt a finálé, de azért maradt bennem némi hiányérzet. Ettől függetlenül nekem tetszett a záró epizód és nagyon sok minden belefért ebbe a kb. 50 percbe... bővebben majd később. Az előbb végeztem vele, és fura volt ez a fajta lezárás. Viszont voltak nagyon ütős pillanatok is! 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. Én teljesen meg vagyok elégedve a zárással! Meg is hatódtam! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 1. Hozzászólás ideje: Május 1. Ami késik nem múlik, itt vannak a poszterek. 4 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. Most mi van, vagy mi lesz???? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: Május 2. Sinella nyomában 3. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Sinella nyomában 3. Sinella? Huh? De akkor miért BadBatch logós twitter poszt? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 2. Szerző Hozzászólás ideje: Május 2. Csak vicceltem. Fogalmam sincs mire akart utalni Kiner. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Sinella nyomában 3. Mármint Szenilla Bár megjegyzem a poéngyilkosság kedvéért, hogy nem létezik "Szenilla nyomában 2", szóval "Szenilla nyomában 3" számításba sem jöhet. De a "Pizsi nyomában" még benne van a pakliban. Vicceskedést nem félretéve, csak eltolva, azt én sem tudom, mire utalt Kiner, de ez a reakció erre a tweetre (vagy X-re) haláli: 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. Lehet lesz valamiféle bejelentés 4.-én? Vagy nem tom.. xD Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. (szerkesztve) Szerintem már így is annyira tömött a május 4. a TotE-val és a The Acolyte-tal, hogy nem most várnék bejelentést új animációs sorozatról. Majd nyáron Szerkesztve: Május 2. - Yoda József 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. 32 perccel korábban, Dzséjt írta: Mármint Szenilla Bár megjegyzem a poéngyilkosság kedvéért, hogy nem létezik "Szenilla nyomában 2", szóval "Szenilla nyomában 3" számításba sem jöhet Goat Simulator 2 sincs, de 3 van 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Május 2. Hozzászólás ideje: Május 2. 1 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Goat Simulator 2 sincs, de 3 van Most megfogtál! És, jobban belegondolva, pont egy SW rajongó kötözködik a számozással kapcsolatban, amikor a Star Wars úgy indult, hogy 4. rész. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Május 3. Hozzászólás ideje: Május 3. Meghoztam az utolsó guide-képet a sorozathoz: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: Május 3. Köszi csoli az egész évados munkádat! Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Hát, ahogy hallgatgatom a Final season volume 2-őt(soundtrack), egyre erősebben érzem, hogy piszkosul hiányozni fog ez a sorozat.... Én még bizakodom egy Tales of The Clones produkcióban, hátha alapon...... Válasz
ati Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Hát igen Rex, a csapata és Cody megérdemelne valami lezárást. Sőt megnézném Rexet az ep6 idején. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. 6 minutes ago, ati said: Hát igen Rex, a csapata és Cody megérdemelne valami lezárást. Sőt megnézném Rexet az ep6 idején. Hát, azért ott már elég öreg Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Off: Az még azóta sem lett tisztázva hogy az ep6-os Nik Sant = Rex? Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. Ez had maradjon itt please! Egy korszak lezárásaként. Egy remélhetőleg nem teljesen végső búcsú a klónoktól.... (Tales of The Clones, we need this!!!) Bár fan alkotás, de mestermunka a javából! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 4. Hozzászólás ideje: Május 4. 25 perccel korábban, RacerX írta: Az még azóta sem lett tisztázva hogy az ep6-os Nik Sant = Rex? Filoni célozgatott rá, meg Rex kb. ugyanúgy néz ki, de hivatalosan nincs még erről megerősítés. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.