Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. (szerkesztve) A mandi előzetes lehetséges dátumai: augusztus 20, illetve augusztus 22. Utóbbi szombati nap és akkor lesz a DCFandome, amely úgy tűnik nagy esemény lesz. Szóval esélyes lehet a magyarok szent ünnepe. Pár nap és kiderül, a pletykák igazak -e. Ha nem, akkor még várunk egy kicsit. Szerkesztve: 2020. Augusztus 17. - Bence1997 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18. Remélem tényleg megkapjuk a héten. Már esedékes. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18. 9 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A mandi előzetes lehetséges dátumai: augusztus 20, illetve augusztus 22. Miért csak ez a két dátum? A DC Fandome-nak mi köze a Mandalorihoz? Teljesen más vállalat. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18. (szerkesztve) 1 órával korábban, Bomarr írta: Miért csak ez a két dátum? A DC Fandome-nak mi köze a Mandalorihoz? Teljesen más vállalat. A héten kezdődött el az NBA Playoff. Mivel néhány mérkőzést az ESPN fog adni - amely köztudott a Disney alá tartozik - így egyesek úgy vélik, a héten jöhet az előzetes. Korábban augusztus 21 és 22 volt meghirdetve, ebből mára már aug. 20 és 22 lett. Utóbbi azért lenne érdekes, mert bár a DCFandome más vállalathoz tartozik, hatalmas az érdeklődés feléje. Nehezen hiszem, hogy majd egy csomó hír mellé - The Batman film, WW84, JL, Suicide Squad előzetesek, sorozatok meg egyéb mások - majd pont egy Mandi előzetes is jön. A csütörtököt pedig azért mondogatják, mert akkor fogja adni az ESPN az egyik legjobban várt meccset. Logikus, ha akkor leadnak egy előzetest. Persze ezek mind spekulációk, pár nap múlva majd okosabban leszünk. Szerkesztve: 2020. Augusztus 18. - Bence1997 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 18. Ha augusztus 20. a befutó, akkor holnap jönnie kell a hivatalos bejelentésnek róla. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. (szerkesztve) 2020. 08. 18. - 14:32, Yoda József írta: Ha augusztus 20. a befutó, akkor holnap jönnie kell a hivatalos bejelentésnek róla. Hát nem jött. Lehet a holnapi This Week in Star Warsban fogják közölni, hogy amúgy ma meglepetés lesz. Amúgy már a Beyond the trailer YT üzemeltetője, Grace is csekkolta a forrását, ezekszerint a Mandi előzetese tényleg holnap lesz, míg a Dune előzetese jövőhéten. Mivel holnap este kilenckor kezdődik, keleti partot figyelembe véve, nálunk az pénteken hajnali 3-tól lesz esedékes. Szóval lehet pénteken egy friss ropogósra ébredünk. Szerkesztve: 2020. Augusztus 19. - Bence1997 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 19. (szerkesztve) 1 órával korábban, Bence1997 írta: Hát nem jött. Lehet a holnapi This Week in Star Warsban fogják közölni, hogy amúgy ma meglepetés lesz. Amerikában még sok van hátra a mai napból. A KRT-s srácok is belengették már a dolgot Oké, most már több helyen is írják. Valószínűleg valamikor hajnalban lesz valamiféle hivatalos megerősítés is. Szerkesztve: 2020. Augusztus 19. - Yoda József Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Továbbra sincs hivatalosan megerősítve a dolog. Én elég szkeptikus vagyok Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Akkor valószínűleg nem lesz semmi. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. (szerkesztve) A Disney+ twitteren most közölte, hogy a The Right Stuff október 9. -én fog érkezni. Ergo elkezdték az októberi hónapot feltölteni. Így esélyes lehet a héten érkező előzetes. Szerkesztve: 2020. Augusztus 20. - Bence1997 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Noah szerint délután is jöhet a bejelentés. Az októberi Mandi előzetesnél pont ez volt. Meglátjuk Noah... igen, meglátjuk. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Megelőztél Bence, pont ezt kezdtem el írni Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Azt se feledjük, hogy ma lesz This Week! in Star Wars, ahol talán már erről is beszélni fognak. Feltéve, ha addigra közlik a dolgot. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. 8 perccel korábban, Bence1997 írta: Azt se feledjük, hogy ma lesz This Week! in Star Wars, ahol talán már erről is beszélni fognak. Feltéve, ha addigra közlik a dolgot. Az mikor lesz? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. 13 perccel korábban, Yoda József írta: Az mikor lesz? 2-3 óra múlva, mondjuk ez változó. Szóval az elkövetkezendő kb. 3 óra fontos lesz, ha nem lesz bejelentés, akkor valószínűleg itt se beszélnek majd róla. Ugye emlékszünk az előző hétre? Bejelentették a Lego Holiday Specialt, aztán ezt már megemlítették a csütörtöki adásban. Amúgy jövőhét szerdán lesz a The Star Wars Show, amely ugye egy ideje átállt a havi 1 adásra. Valamivel fel kell turbózniuk az ehavit, hacsak nem Lego lesz a főtéma. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Nekem úgy tűnik hogy amikor az emberek várják az előzetest akkor a következő egy-két napban mindig tudnak találni valami olyan eseményt, amikor pont jól jönne a trailer premier. Persze ettől még lehet hogy most fog jönni de erősen szkeptikus vagyok. Más előzetesekkel volt hogy hetekig ezt játszottuk, hogy most már biztos hogy jön..... Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. 6 perccel korábban, Bomarr írta: Nekem úgy tűnik hogy amikor az emberek várják az előzetest akkor a következő egy-két napban mindig tudnak találni valami olyan eseményt, amikor pont jól jönne a trailer premier. Persze ettől még lehet hogy most fog jönni de erősen szkeptikus vagyok. Más előzetesekkel volt hogy hetekig ezt játszottuk, hogy most már biztos hogy jön..... Ezt megerősíthetem. Néhány zenei rajongói csoportban benne vagyok facebookon/redditen, ott ugyanez van. Holnap van az előadó születésnapja? Akkor biztos most jelenti be az új albumot. Holnapután koncertezik? Akkor biztos jön új szám? Jövő héten van az első album 10. évfordulója? Akkor most jelenti be a következőt. Aztán persze ezekből nem lesz semmi, és egy teljesen véletlenszerű időpontban jön a bejelentés. 1 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. 1 órával korábban, Bomarr írta: Nekem úgy tűnik hogy amikor az emberek várják az előzetest akkor a következő egy-két napban mindig tudnak találni valami olyan eseményt, amikor pont jól jönne a trailer premier. Persze ettől még lehet hogy most fog jönni de erősen szkeptikus vagyok. Más előzetesekkel volt hogy hetekig ezt játszottuk, hogy most már biztos hogy jön..... Ezt most nem a fanok találták ki. A megbízhatónak tartott szivárogtatók állítják, hogy a forrásaik szerint ma a jön az előzetes. Viszont közben Corey már elkezdett ködösíteni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. A Funko és Gentle tweetek után gondolkodtam egy kicsit: mi van, ha a meccsen tényleg levetítenek egy Mandi előzetest, de az amolyan 10-20 másodperces beharangozó lesz, amellyel egyrészt bejelentik a virtuális Celebration eseményét? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 20. (szerkesztve) 7 perccel korábban, Bence1997 írta: A Funko és Gentle tweetek után gondolkodtam egy kicsit: mi van, ha a meccsen tényleg levetítenek egy Mandi előzetest, de az amolyan 10-20 másodperces beharangozó lesz, amellyel egyrészt bejelentik a virtuális Celebration eseményét? Sokat akar a szarka Bár így belegondolva, lehet nem hülyeség. Végülis, ha lesz virtuális celebration, akkor ott inkább esélyesebb egy rendes Mandi előzetes, mint ma. Ma pedig csak beindítják a hype-ot egy pár másodperces kis videóval. Szerkesztve: 2020. Augusztus 20. - Yoda József Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Jó volt az előzetes 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. 14 órával ezelőtt, Yoda József írta: A megbízhatónak tartott szivárogtatók állítják, hogy a forrásaik szerint ma a jön az előzetes. Akkor azt hiszem ezeket a szivárogtatókat ki lehet húzni a megbízhatóak listájáról Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. 1 órával korábban, Yoda József írta: Jó volt az előzetes Még sok ilyen előzetest. Engem teljesen fellelkesített. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. (szerkesztve) A szombati nap még állhat, bár a DCFandome miatt nagy az esélye annak, hogy nem lesz a héten semmi. Így viszont marad a jövőhét. Amúgy a Funko oldalán törölték a tweetet, ahol a virtuális Celebrationről papolnak. Mielőtt még mindenki fellelkesülne, jövőhéten csak azokat a dolgokat adják ki a Funkonál, amelyet eredetileg a Celebration alkalmára akartak kiadni. Szóval nem, nem lesz virtuális Celebration... Szerkesztve: 2020. Augusztus 21. - Bence1997 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Ha péntek hajnalban nem jön semmi akkor sztorno. A szivárogtató(k) meg..... Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. 6 órával ezelőtt, Yoda József írta: Jó volt az előzetes A kedvenc jelenetem az volt amikor Obi Wan harcolt a Mandóval. De az se volt semmi, amikor Ahsoka átnyújtotta Baby Yodát az Erő Papnőinek. A végén jól láttam, hogy Thrawn és Boba Fett Snoke előtt állt? 6 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. 4 perccel korábban, Whill írta: A kedvenc jelenetem az volt amikor Obi Wan harcolt a Mandóval. De az se volt semmi, amikor Ahsoka átnyújtotta Baby Yodát az Erő Papnőinek. A végén jól láttam, hogy Thrawn és Boba Fett Snoke előtt állt? Nem tudom, mit szívsz, de kérek belőle. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. 1 órával ezelőtt, Whill írta: A kedvenc jelenetem az volt amikor Obi Wan harcolt a Mandóval. De az se volt semmi, amikor Ahsoka átnyújtotta Baby Yodát az Erő Papnőinek. A végén jól láttam, hogy Thrawn és Boba Fett Snoke előtt állt? Jar Jar se volt semmi az erővillámaival 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. 49 perccel korábban, NorbiLordi írta: Jar Jar se volt semmi az erővillámaival Hát Nass Főnök erőszellemét már el is felejtetted ahogy megjelent a Gyermeknek? 3 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. (szerkesztve) Kérjük Gandalfot nyomja már le a trollokat! https://i.gifer.com/A29n.gif Köszi! Szerkesztve: 2020. Augusztus 21. - csoli1138 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: LordGravon,
Az előzetes
Ajánlotta: Ody Mandrell
7 válasz
A teljes hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
7 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.