NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 21. A trollvagonon nincs fék 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hajnalban kapunk vajon trailert? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hát valószínűleg ma lett volna a Mando panel, szóval ki tudja. Semmi bejelentés nem volt amúgy, hogy jönne bármi. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Bejelentés nem volt, de attól még jöhet. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Én igazából a marketinget akarnám látni a 2. évadhoz. Eddig síri csend van a LF háza táján. Ha az előzetes nem jön a héten - 50%, hogy jön, vagy sem - akkor legalább karakterposztereket adjanak már ki egy premierdátummal... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Kb. egy hónappal a premier előtt indul be a gépezet mint mindig. Szeptember közepéig tehát max. egy előzetes várható. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 28. Az első évadnál se 1 hónappal előtte kezdték el a marketinget. Amúgy ha így állunk hozzá, akkor szeptember utolsó napjáig várhatunk, mert a premier akár október 30 is lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 29. Csak a korábbi tapasztalatokból indultam ki. Amúgy ma se jött semmi. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 29. Azért most megnézném a Lucasfilmeseket, hogy röhögnek a markukba A sok szerencsétlen rajongó azt gondolja biztos most lesz előzetes mert Celebration is lett volna, ezek meg gondolják, hogy he-he, mégsem. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 29. 8 órával ezelőtt, Yoda József írta: Azért most megnézném a Lucasfilmeseket, hogy röhögnek a markukba A sok szerencsétlen rajongó azt gondolja biztos most lesz előzetes mert Celebration is lett volna, ezek meg gondolják, hogy he-he, mégsem. Szerintem a Lucasfilmnél már 2 éve röhögnek a markukba, kb. annyi ideje titkolóznak. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 6. Ehhez inkább nem szólok semmit... 6 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 7. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 7. 21 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Ehhez inkább nem szólok semmit... Hát minimum a Never Gonne Give You Up-ot vártam volna 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Roses are red, this is the way, they should release the season 2 trailer today. Csak viccelek... de azért lassan jöhet. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Holnap reggel vagy délután, reálisan nézve pedig szeptember végén. Tippre egy hónappal a premier előtt. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. 36 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Holnap reggel vagy délután, reálisan nézve pedig szeptember végén. Tippre egy hónappal a premier előtt. A forrásaim szerint nem sokkal szeptember 9. után és kicsivel október 30. előtt fog jönni az előzetes! A dátumokat 2020-ra kell érteni! 4 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. 2 órával ezelőtt, Yoda József írta: A forrásaim szerint nem sokkal szeptember 9. után és kicsivel október 30. előtt fog jönni az előzetes! A dátumokat 2020-ra kell érteni! Az én forrásaim is megerősítik Yoda József forrásait! Az enyéim még azt is hozzátették, hogy az előzetes végén felfog tűnni a The Mandalorian logója is. Illetve a Lucasfilm logó is befigyel majd az elején. Szóval 50 napon belül előzetes és az első rész is jön jövő hónap 30. -án. 1 2 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. A forrásaim szerint a Disney új marketing stratégiával kísérletezik, és a sorozat megjelenése után fogják az előzetest közzétenni 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Biztos egyedül vagyok ezzel, de ha semmilyen előzetest nem kapnánk a 2. évadhoz engem az sem zavarna. Úgyis megnézném, minél kevesebbet látunk az évadból annál izgalmasabb lesz Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. 1 órával korábban, NorbiLordi írta: Biztos egyedül vagyok ezzel, de ha semmilyen előzetest nem kapnánk a 2. évadhoz engem az sem zavarna. Úgyis megnézném, minél kevesebbet látunk az évadból annál izgalmasabb lesz Ha nem nézel trailert magadra maradsz.. Én nem állhatok melléd! Valójában tényleg az van, hogy érdekel várom és simán megnézem. A star wars trailerekkel úgy vagyok, hogy élményt izgalmakat várakozást még egyik sem tudott csökkenteni, sőt! szóval jöjjön már! 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Az biztos, hogy október első napján jön egy "Next On Disney+ October 2020" videó, ahol benne lesz mindaz, ami jövő hónapban érkezni fog a streaming szolgáltatóra. A Mandi is köztük lesz, tehát október elsejéig mindenképpen fogunk kapni egy előzetest. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. 1 órával korábban, csoli1138 írta: Ha nem nézel trailert magadra maradsz.. Én nem állhatok melléd! Igazából csak azért jegyeztem meg, mert hetek óta megy a hype mintha a Messiás jönne el ... ja hoppá, tényleg: 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Valaki törölhette az adattárból. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 14. Ez csak egyet jelenthet... (a csaj az előzetesekért felelős ) 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 14. Végülis, most lesz Monday Night Football 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 14. Jövőhét végéig biztos megjön, akkor leszünk egy hónapra a premiertől. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 14. 18 perccel korábban, Yoda József írta: Végülis, most lesz Monday Night Football Ha estére jönne, akkor már tudnánk. Egy fickó is mondta, hogy ne mára várjuk az előzetest. Amúgy vasárnap lesz az Emmy. Megtehetnék, hogy felpörgetik a marketinget a sorozatnak, talán éppen azzal, hogy végre kiadják a 2. évad előzetesét. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 14. Lehet arra utalt a csaj, hogy most kezdték el összevágni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 14. Vagy arra hogy hétfőnként fáradt és nehezen kel ki az ágyból 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Létrehozta: LordGravon,
Az előzetes
Ajánlotta: Ody Mandrell
7 válasz
A teljes hozzászólás
Létrehozta: Bence1997,
7 válasz
A teljes hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.