Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Szerintem nagyon jó rész volt, igazi felvezetés! 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Én most megfogadtam, hogy nem olvasom el az itteni spoilermentes véleményeket sem, megpróbálom befolyásolásmentesen megtekinteni a részt, és ez egy nagyon jó húzásnak bizonyult. Nekem nagyon nagyon bejött ez a rész, jobban szerintem, mint itt az átlagnak. 4 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Olyan, mint valami gyermekmese... A legtöbb aranyköpés és egy masszív önirónia díjra esélyes. Csakhogy tisztázzuk. Nekem jobban bejött, mint az előző, pedig az is bejött. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Ez a rész nekem picit összecsapottnak tűnt. Nem volt rossz, de elsiették kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Érdekes én nem éreztem, hogy el lenne sietve, viszont pont emiatt aggódom, hogy a jövő heti kapkodós lesz. Tudjuk az hány perces lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Tuti nem jövőhéten lesz vége a sorozatnak, így az csak egy állomás lesz a nagy történetben. Nagy lezárást nem várnék. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Spoileres lehet... Spoiler Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Tuti nem jövőhéten lesz vége a sorozatnak, így az csak egy állomás lesz a nagy történetben. Nagy lezárást nem várnék. Nyilván nem lezárást várok, de egy epic, hosszú finálét igen, egy olyan cliffhangerrel h a 2. évadig keresgessem az állam. (Jó hogy nincsenek magasan az elvárásaim) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Ez azért esélyes. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 27. 40 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Spoileres lehet... Spoileres a fenét, ez csak találgatás. Vedd ki a spoiler taget nyugodtan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. 6 órával ezelőtt, csoli1138 írta: Tudjuk az hány perces lesz? 1 percnél több. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: 1 percnél több. Köszi! Ha már így képben vagy: rendező? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. 46 perccel korábban, csoli1138 írta: Köszi! Ha már így képben vagy: rendező? Rick Famuyiwa rendezte a finálét. A hossza meg igazából két irányba mehet: vagy összecsapott lesz (vagyis rövid epizódot kapunk) vagy lesz idő mindenre (és egy hosszú epizód lesz a végeredmény). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. És akkor ott a lehetőség hogy esetleg közepesen hosszú lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. 1 órával korábban, Bence1997 írta: Rick Famuyiwa rendezte a finálét. A hossza meg igazából két irányba mehet: vagy összecsapott lesz (vagyis rövid epizódot kapunk) vagy lesz idő mindenre (és egy hosszú epizód lesz a végeredmény). Famuyiwa-nak örülök! Szerintem ő a legjobb a most ténykedők közül! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. A mandi harmadik évadzárója nagyon jó lett, szóval itt is valami olyasmi nagy durranásra lehet számítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Bizony, remélem egy közel egyórás játékidőre is futotta, hogy férjen bele sok finomság nekünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Szerintem annyi nem lesz. Talán @Bence1997 már betette a részek hosszát korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Nem volt adat az utolsó két epizód hosszáról. Szóval ebből a szempontból vakok vagyunk. De én is reménykedek a közel egy órás fináléban. Így ki lehetne bontani még a különböző történeteket is, nehogy a rövid játékidő miatt kimaradjon valami. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 28. 5 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 30. 49 perc https://x.com/StarWars0nly/status/1708113998518833641?s=20 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 30. 23 perccel korábban, Donát írta: 49 perc https://x.com/StarWars0nly/status/1708113998518833641?s=20 Ha end credit-el együtt 49 perc, akkor elég rövidke lesz. Az előző részek tartalmából, meg az end credit elvisz 7-8 percet, simán. Bizzunk benne, hogy a tiszta játékidő lesz 49 perc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 30. (szerkesztve) 1 órával ezelőtt, Donát írta: 49 perc Közben a forrás javította magát a következőre: Ahsoke Finale Runtime 46 mins 25 secs (42:43) Valószínűleg a 49 perc a nemzetközi stáblistát is beleveszi. Szerkesztve: 2023. Szeptember 30. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Szeptember 30. A 42 perc az kellemes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 1. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: A 42 perc az kellemes. I want 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. Mit vártok az utolsó résztől? Szerintem ami biztos, hogy a történet nem lesz lezárva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. 16 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mit vártok az utolsó résztől? Szerintem ami biztos, hogy a történet nem lesz lezárva. Hogy mit várok? - Kiderüljön, hogy Baylan miféle erőt keres ezen a bolygón, és esetleg használni is fogja-e. - Kicsit többet megtudni Ezra és Thrawn utóbbi 10 évéről, illetve Thrawn kapcsolatáról a boszikkal. - Megtudni h mik vannak a ládákban amiket felpakoltak. De azt várom a legjobban, hogy leesem az állam a végén, és anyázzak, hogy most akarom a kövi évadot mert olyan cliffhangert nyomnak a képembe. - Hogy Thrawn lenyomja az ÚKt, megjelenjen egy rakat csillagromboló és olyan csatát lássuk hogy wow és végre megmutassák miért akarták ennyire megakadályozni a visszatértét. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. 1 órával korábban, kudar írta: Hogy Thrawn lenyomja az ÚKt, megjelenjen egy rakat csillagromboló Ez kicsit irreális. Nem fogja nyíltan agyonverni az UK-t, mint ahogy rakat csillagrombolójuk sincs szerintem, hisz akkor már láttuk volna őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. Szerintem az, hogy az évad nem zárul le teljesen, azóta evidens, hogy kiderült, Thrawn lesz a mandoverzum főgonosza. Szóval ha mást nem, az ő szálát mindenképpen nyitva kell hagyni. Ez második évad nélkül is így lenne. Különösebb elvárásaim nincsenek, csak annyi, hogy szórakoztasson, mint az előző részek. Talán annyi, hogy lepjen meg az, amit Baylan keres. A minap azt álmodtam, hogy erre az utolsó pár percben fog fény derülni, és kiderül, hogy az igazi Snoke hívta, akiből az Első Rend később legyártja a klónokat. Meg talán még tetszene, ha Thrawn abban a pillanatban pofán legyintené az új Köztársaságot, hogy belép a Galaxisba. Ez elégtétel lenne számomra, amiért olyan frenetikusan nagy barmok voltak az évadban. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Október 2. 30 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez kicsit irreális. Nem fogja nyíltan agyonverni az UK-t, mint ahogy rakat csillagrombolójuk sincs szerintem, hisz akkor már láttuk volna őket. Kérdés, ha visszatér a galaxisba, hányan fognak melléállni a Köztársaságból. Illetve ne felejtsük el az Árnyéktanács hadurait sem, akik szintén felsorakozhatnak mellé a haderejükkel, együtt akár egy szép flottát is kitehetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.