Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 2. Felmerült bennem, hogy kitartok hajnalig, de kezdem elvetni az ötletet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 2. Hát én is. Nem lesz úgy jó reggel nyolcra dolgozni menni, hogy csak háromnegyed négykor aludtam el. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 3. A 6. rész címe: Teach/Corrupt (Tanítás/Megrontás) 39 perces az epizód Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 3. Hát ez sem volt rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 3. Jó epizód volt, szépen felvezette a záró két részt. Volt amúgy egy dolog, aminek különösen örültem, mint HR olvasó. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 3. És a kérdéseink száma nem lett nagyon lett kevesebb. Bár ezen nem csodálkozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 3. Az előzőt nem übereli, de azért nem volt rossz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 3. Az előző részt felülmúlni nagy feladat lesz bármelyik SW sorozatepizódnak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 3. Ez egy igazi karakterépítő rész volt, de remekül tálalva. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 3. Számos kérdés merült fel újonnan és kezd körvonalazódni hova is fog kifutni az egész. Nekem tetszett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 3. Egészen pazar epizód. A múlt heti után ez lett a második kedvenc a sorozatban. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 3. Alig várom hogy délután megnézzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 3. Nagyon jó lett. Visszafogottabb, elgondolkodtatóbb, és fantasztikus. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 3. Nos, a következőt kezeljük fenntartásokkal, ugyanis nem bizonyítható, hogy tényleg ezt mondta Leslye Biztos emlékeztek még, hogy a sorozat premierje előtt pár héttel volt egy Lucasfilm Roundtable Meeting youtuberekkel, akik megnézhették az első pár epizódot és beszélgethettek Dave-vel és Leslye-vel. Az egyikük csatornája New Rockstars néven fut, és ebben a videóban nem kevesebbet állít, minthogy Leslye a következőt árulta el nekik a sorozattal kapcsolatban (spoilerek a 6. részig bezárólag, illetve amit Lesyle mondott is lehet spoiler): Spoiler Kettő, azaz KETTŐ Sith fog szerepelni a sorozatban! Azért érdemes ezt fenntartásokkal kezelni, mert más meghívott youtuber nem említette ezt, szóval lehet, hogy csak ő hallott félre valamit, vagy az is simán lehet, hogy tényleg ezt mondta Headland, de nem úgy értette, hogy Qimir mestere lenne a másik, hanem az a személy, akit végül talán megtérít (Osha/Mae/valaki más), akiből az Akolitus lesz. Akárhogy is, két hét múlva megtudjuk, mi van emögött 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. Leslye collider interjú. https://collider.com/the-acolyte-episode-6-explained-leslye-headland/ 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. Google keresésekben csak a Mandalóri és az Obi-Wan verik a sorozatot 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. A legutóbbi rész után 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: Július 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. Nem tudom mennyire hiteles ez az oldal, de az egyik redditelő azt írta, hogy egy ilyen cseh SW oldalon dolgozik és az ilyen infókat egy külső rendszerből kapják meg. Az oldalon feltűnt az utolsó két rész címe: 7. rész - Accept / Honesty 8. rész - Doom Majd szerdán megtudjuk, hogy mennyire valódiak. Ha a hetedik rész címe ez lesz, akkor tudjuk a finálét. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. Nekem gyanús, hogy fel lett cserélve a kettő. Szerintem a hetedik lesz a Doom (hasonlóan egyszavas, mint a 3., mellesleg a Destiny-hez is jobban passzol) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. (szerkesztve) Nem akarom elkiabálni, de imádom ezt a sorozatot az 5-6. részek óta és teszek rá, hogy vók, nem vók, mert Lucas is megmondta, hogy az SW mindig is az volt. Az egész hangulata és koncepciója tetszik és látva mennyire megosztó lett még jobban kedvelem. Van benne valami ismerős, otthonos, gyerekkorom keleti harcművész filmjeire emlékeztet. Úgy jártam vele, mint az Andorral, hogy annyira nem is vártam és egyre jobban behúz. Szerkesztve: Július 4. - Szisz 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Július 4. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 4. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: 8. rész - Doom 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 5. Holnap jön az újabb Acolyte együttes, immár hat résszel. @Bomarr gondolom nem vetemülsz ismét egy végig nézésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 5. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 5. Sok mondat van, amit csak a marketing kedvéért vettek fel. Ez is lehet olyan. Spoiler Yordnak is vannak a trailerekben mondatai, amiket már értelemszerűen nem fog elmondani... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 5. Mindig egyből arra gondolsz mi nem lehet. Mint a nem offical poszterek, amik végülis azok voltak. És ha ez nem egy olyan mondat? Nem véletlen lett így összevágva, már ha össze van vágva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 5. Csak mondom ma már a trailerek is nagyon félrevezető módon vannak megcsinálva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 5. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Holnap jön az újabb Acolyte együttes, immár hat résszel. @Bomarr gondolom nem vetemülsz ismét egy végig nézésre. Benne van a pakliban hogy nálam is lesz egy maraton 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 6. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Holnap jön az újabb Acolyte együttes, immár hat résszel. @Bomarr gondolom nem vetemülsz ismét egy végig nézésre. Jaj. Tegnap átesetem a 6 részes újrán, nem is tudtam, hogy van ilyen rituálé. Acolyte együttes, jól hangzik. Annyi elemzést néztem a részről, hogy kedvem volna dühöngeni. Az ő bajuk, ha nehezen tudnak befogadni valamit, de a kettős mérce kiakaszt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 6. Bocsi, a guide képet szerda estig nem tudom megcsinálni. Nyaralni mentünk, köszi a türelmet! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kdani20 Hozzászólás ideje: Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: Július 6. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezt Indara az első részben mondta Mae-nek. Itt szerintem csak bevágták a jelenet alá, félrevezetés céljából. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.