Donát Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. 2021! 2 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Lehet tudni valami bővebbet? A mai nap kellemes meglepetése ez a hír. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Valaki felvilágosítana ezzel kapcsolatban, hogy mi ez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Repül az idő, az előző díjátadó már 5 éve volt?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Bizony! Engem is meglepett @Donát lépése, de csak örülni tudok neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Gondolom már eleve tervben volt, hiszen végetért az ST is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 8. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Lehet tudni valami bővebbet? A mai nap kellemes meglepetése ez a hír. Még nem tudom a pontos ütemtervet, de anno megbeszéltük, hogy ha lemegy az ST akkor jön az újabb felvonás. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Elég sok minden történt az öt év alatt. Esetleg érdemes lehetne az "új" és "összesített" mezőnyt külön kezelni, különben a Mandalorian csapata nagyon el fogja gagyálni a Prequel és a klasszikus Trilógiák szereplőit. Csak egy felvetés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 9. Ez csak a filmekről szól. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 10. 2021. 01. 08. - 19:33, Ody Mandrell írta: Bizony! Engem is meglepett @Donát lépése, de csak örülni tudok neki. Akkor legyen annyi mankónak, hogy először legyen meg a The Mandalorian 2. évadának szavazása - már készül a szavazólap -, aztán ez. Ne legyen egymásra hányva a kettő. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 10. Ebben csak a saga filmek fognak szerepelni, vagy a két spin-off is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 10. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Akkor legyen annyi mankónak, hogy először legyen meg a The Mandalorian 2. évadának szavazása - már készül a szavazólap -, aztán ez. Ne legyen egymásra hányva a kettő. Így lesz, főleg hogy a Mandalore szavazás itt van a kanyarban, erről meg csak azt tudni egyelőre, hogy 2021-ben lesz. 55 perccel korábban, Nute Gunray írta: Ebben csak a saga filmek fognak szerepelni, vagy a két spin-off is? Ez jó kérdés, a válasz engem is érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Január 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 10. 3 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Akkor legyen annyi mankónak, hogy először legyen meg a The Mandalorian 2. évadának szavazása - már készül a szavazólap -, aztán ez. Ne legyen egymásra hányva a kettő. Igen, ennek egyelőre csak a készülődési munkálatai kezdődnek meg. 3 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Ebben csak a saga filmek fognak szerepelni, vagy a két spin-off is? Ez nyitott kérdés egyelőre, de én a 11 filmmel futnék neki. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 12. Viszont a Saga-nak vége, a spin-off sorozatnak viszont még nincs, hisz jön a Rogue Squadron. Szerintem ez inkább amellett szól, hogy a(z egyelőre) lezárt sorozat vagyis a kilenc részes Sagaról szavazzunk. De nyitott vagyok a 11 filmes szavazásra is. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Január 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 12. 17 perccel korábban, Bomarr írta: Viszont a Saga-nak vége, a spin-off sorozatnak viszont még nincs, hisz jön a Rogue Squadron. Szerintem ez inkább amellett szól, hogy a(z egyelőre) lezárt sorozat vagyis a kilenc részes Sagaról szavazzunk. De nyitott vagyok a 11 filmes szavazásra is. Nem rossz gondolat. Ezzel csak annyi a bajom, hogy ha minden jól megy, akkor a spinoffok még nagyon sokáig kimaradhatnak, hiszen sokáig jöhetnek még újak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2021. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 12. A spinoffok elvileg nem "függenek" egymástól, nem tartoznak össze olyan szinten, ahogyan az Ep9 hozzá van nőve az Ep8-hoz. (A példa szándékos .) 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 12. Az eddigi két szavazásban se voltak csak a SAGA filmek, szerintem most is legyen így. Az Aranyfénykard ezekről a filmekről szóljon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 12. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az eddigi két szavazásban se voltak csak a SAGA filmek, szerintem most is legyen így. Az Aranyfénykard ezekről a filmekről szóljon. Szerintem indítsunk egy szavazást, hogy mire szavazzunk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 12. 5 perccel korábban, Adrián írta: Szerintem indítsunk egy szavazást, hogy mire szavazzunk. Vickes kedvében van valaki az utóbbi időben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Január 13. Ez szerintem is szóljon csak a Saga filmekről. Aztán majd a spin-offoknak később kitalálunk valami mást, ha látjuk, hogyan alakul a sorsuk. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. @Donát! Lehet tudni valamit a lebonyolítás idejéről? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Donát! Lehet tudni valamit a lebonyolítás idejéről? Igazából ezt nyugodtan kialakíthatjuk közösen. Előbb állapodjunk meg a kategóriákról, aztán megbeszélhetjük az időrendet. Nálam egyelőre csak annyi biztos, hogy idén lesz, de azon belül bármikor lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Gyakorlatilag bármikor jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Legyen most! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. (szerkesztve) Most volt a Mandalori, szerintem várjunk még vele. Amúgy is nagyszabásúvá kellene tenni. Szerkesztve: 2021. Február 15. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Most volt a Mandalori, szerintem várjuk még vele. Amúgy is nagyszabásúvá kellene tenni. Így van, kell vörös szőnyeg, online gála, Birofalmi dísz csillagrombolók, alakzatban elhúzó X-szárnyúak a fejünk fölött, és nem mellesleg konferáló, és Baby Grogu. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 15. Május 4? Nincs túl messze, nincs túl közel, és azt hallottam, hogy annak a napnak a Star Wars-hoz is van köze. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Május 4 az kedd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.