Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Éppen most , Iqvi írta: Most, csak én nem értem lehet, de a zenéhez hogy keveredtek az epizódok? Az én vélelmezésem, hogy sokan a legjobb epizód zenéjét választották legjobb zenének. Persze lehet, hogy tévedek. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mindig így volt @Iqvi. Melyik epizód zenéje volt a legjobb. Ez volt a kérdés. Oh, bocs a hülye kérdésért. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. 1 perccel korábban, Pildi írta: Az én vélelmezésem, hogy sokan a legjobb epizód zenéjét választották legjobb zenének. Persze lehet, hogy tévedek. Szinte biztos hogy igy van Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Éppen most , Bomarr írta: Szinte biztos hogy igy van Általában nálam is, de most nem így alakult. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Éppen most , Iqvi írta: Oh, bocs a hülye kérdésért. Azt hittem világos a dolog, megannyi szavazáson vagy már túl. Éppen most , Pildi írta: Általában nálam is, de most nem így alakult. Nálam se szokott ugyanez lenni. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azt hittem világos a dolog, megannyi szavazáson vagy már túl. Hát most ez valamiért meglepett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Most azonban a The Rescue utca hosszall lett befutó. Érdekes, hogy a The Believer megverte az Ahsokás és a Bo-Katanos részt is. 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Ez a sorrend nagyjából tükrözi az én véleményemet. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Nagyon erősen gondolkoztam azon, hogy a The Believer-t jelölöm be. De nincs mit tenni, a The Rescue vége olyannyira megható, hogy győzött. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. (szerkesztve) Köszönöm a figyelmet és a kommentárokat, és mivel is lehetne jobban búcsúzni, mint az alábbi tétellel. Jöhet a harmadik évad. Szerkesztve: 2021. Február 13. - Ody Mandrell 4 2 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Mi köszönjük! 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Köszönjük a szavazás és díjátadó megszervezését! Remek évad volt, sokszor nehéz választások elé állított, de végül úgy érzem, méltó győzelmek születtek. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Köszi a lebonyolítást! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Igazából volt pár érdekes eredmény, de nagy meglepetés nem született. Jövőre nagyobb merítéssel igyekszünk majd élni. 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Köszönjük a lebonyolítást, izgalmas volt 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. Hozzászólás ideje: 2021. Február 13. A legtöbb kategóriában az nyert akit vártam, de voltak kisebb meglepetések. Nagyon nagy előrelépés volt ez az évad a sorozat számára, ha a következő évad is ennyire tudja emelni a lécet akkor nagyszerű szezon vár ránk. 3 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. (szerkesztve) Jesszus.. Iccakás voltam és elfelejtettem... Nem hiszem el.... visszaolvastam! Köszönöm a műsort szavazástól eredményhirdetésig utólag is mindenkinek aki részt vett benne! Az eredményem 8/13, néhány győztes meglepett, például a bolygó, meg a legjobb harc.. Sebaj. Az évad maga remek és bőséges, remélem a következő is az lesz! Szerkesztve: 2021. Február 14. - csoli1138 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Pedig számítottam rá, hogy jössz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Pedig számítottam rá, hogy jössz. Én is.. Pedig sok esetben a meló mellett is ment volna. De most nem úgy alakult. Az elején elterelődtem a meló miatt aztán kimetnt a fejemből. Baromi sajnálom. Keveset vagyok itt mostanában ez jó alkalom lett volna egy kis közösségi életre.. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Hozzászólás ideje: 2021. Február 14. Köszi a lebonyolítást Ody! Volt egy pár meglepő eredmény. 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Most olvastam végig az eredményeket. Érdekes eredmények születtek. Sajnos időszűke hiányában nem sikerült újranéznem az évadot, ezért sajnos szavazni se szavaztam. Remélhetőleg a következő évadnál sikerülni fog. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Február 16. Szavazhattál volna, azért nem volt az olyan régen. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.