Hozzászólás ideje: 2021. Február 13.4 éve Éppen most , Iqvi írta: Most, csak én nem értem lehet, de a zenéhez hogy keveredtek az epizódok? Az én vélelmezésem, hogy sokan a legjobb epizód zenéjét választották legjobb zenének. Persze lehet, hogy tévedek.
Hozzászólás ideje: 2021. Február 13.4 éve 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mindig így volt @Iqvi. Melyik epizód zenéje volt a legjobb. Ez volt a kérdés. Oh, bocs a hülye kérdésért.
Hozzászólás ideje: 2021. Február 13.4 éve 1 perccel korábban, Pildi írta: Az én vélelmezésem, hogy sokan a legjobb epizód zenéjét választották legjobb zenének. Persze lehet, hogy tévedek. Szinte biztos hogy igy van
Hozzászólás ideje: 2021. Február 13.4 éve Éppen most , Bomarr írta: Szinte biztos hogy igy van Általában nálam is, de most nem így alakult.
Hozzászólás ideje: 2021. Február 13.4 éve Szerző Éppen most , Iqvi írta: Oh, bocs a hülye kérdésért. Azt hittem világos a dolog, megannyi szavazáson vagy már túl. Éppen most , Pildi írta: Általában nálam is, de most nem így alakult. Nálam se szokott ugyanez lenni.
Hozzászólás ideje: 2021. Február 13.4 éve 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azt hittem világos a dolog, megannyi szavazáson vagy már túl. Hát most ez valamiért meglepett.
Hozzászólás ideje: 2021. Február 13.4 éve Szerző Most azonban a The Rescue utca hosszall lett befutó. Érdekes, hogy a The Believer megverte az Ahsokás és a Bo-Katanos részt is.
Hozzászólás ideje: 2021. Február 13.4 éve Nagyon erősen gondolkoztam azon, hogy a The Believer-t jelölöm be. De nincs mit tenni, a The Rescue vége olyannyira megható, hogy győzött.
Hozzászólás ideje: 2021. Február 13.4 éve Szerző Köszönöm a figyelmet és a kommentárokat, és mivel is lehetne jobban búcsúzni, mint az alábbi tétellel. Jöhet a harmadik évad. Szerkesztve: 2021. Február 13.4 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2021. Február 13.4 éve Köszönjük a szavazás és díjátadó megszervezését! Remek évad volt, sokszor nehéz választások elé állított, de végül úgy érzem, méltó győzelmek születtek.
Hozzászólás ideje: 2021. Február 13.4 éve Szerző Igazából volt pár érdekes eredmény, de nagy meglepetés nem született. Jövőre nagyobb merítéssel igyekszünk majd élni.
Hozzászólás ideje: 2021. Február 13.4 éve A legtöbb kategóriában az nyert akit vártam, de voltak kisebb meglepetések. Nagyon nagy előrelépés volt ez az évad a sorozat számára, ha a következő évad is ennyire tudja emelni a lécet akkor nagyszerű szezon vár ránk.
Hozzászólás ideje: 2021. Február 14.4 éve Jesszus.. Iccakás voltam és elfelejtettem... Nem hiszem el.... visszaolvastam! Köszönöm a műsort szavazástól eredményhirdetésig utólag is mindenkinek aki részt vett benne! Az eredményem 8/13, néhány győztes meglepett, például a bolygó, meg a legjobb harc.. Sebaj. Az évad maga remek és bőséges, remélem a következő is az lesz! Szerkesztve: 2021. Február 14.4 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2021. Február 14.4 éve 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Pedig számítottam rá, hogy jössz. Én is.. Pedig sok esetben a meló mellett is ment volna. De most nem úgy alakult. Az elején elterelődtem a meló miatt aztán kimetnt a fejemből. Baromi sajnálom. Keveset vagyok itt mostanában ez jó alkalom lett volna egy kis közösségi életre..
Hozzászólás ideje: 2021. Február 16.4 éve Most olvastam végig az eredményeket. Érdekes eredmények születtek. Sajnos időszűke hiányában nem sikerült újranéznem az évadot, ezért sajnos szavazni se szavaztam. Remélhetőleg a következő évadnál sikerülni fog.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.