Hozzászólás ideje: 2020. Július 20.5 éve 2020. 06. 09. - 12:05, Nute Gunray írta: Hogy én ezt mennyit hallgatom mostanában
Hozzászólás ideje: 2020. Július 20.5 éve 8 perccel korábban, Bomarr írta: Hogy én ezt mennyit hallgatom mostanában Én is csak most láttam, hogy Nute berakta. Remek szám!
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1.5 éve Az utóbbi időben Thomas Bergersen zenéi nagyon tetszenek. Ebben a válogatásban nagyon sok szép darab van. Az egyik kedvencem, a Sonera 20:40-nél kezdődik. Az valami varázslatos.
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3.5 éve Szerző 19 perccel korábban, JakeSully írta: 5 -6 sör után a hangulatom Nekem ilyen.
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 13.5 éve Szerintem nincs még egy olyan zeneszerző a filmtörténelemben, aki ennyi és ilyen magas minőségű, emlékezetes filmtémát tudott szerezni. Személy szerint csak Jerry Goldsmith-t és Ennio Morricone-t merném egy lapon említeni vele.
Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 14.5 éve 2020. 08. 13. - 15:59, Dzséjt írta: Szerintem nincs még egy olyan zeneszerző a filmtörténelemben, aki ennyi és ilyen magas minőségű, emlékezetes filmtémát tudott szerezni. Személy szerint csak Jerry Goldsmith-t és Ennio Morricone-t merném egy lapon említeni vele. Még Hans Zimmert beraknám a listába.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.