Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 20. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 20. 2020. 06. 09. - 12:05, Nute Gunray írta: Hogy én ezt mennyit hallgatom mostanában 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 20. 8 perccel korábban, Bomarr írta: Hogy én ezt mennyit hallgatom mostanában Én is csak most láttam, hogy Nute berakta. Remek szám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 21. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 22. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 22. Zseniális 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 26. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 26. Hirtelen nosztalgikus érzésem támadt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 27. Bizony bizony.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Július 28. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Az utóbbi időben Thomas Bergersen zenéi nagyon tetszenek. Ebben a válogatásban nagyon sok szép darab van. Az egyik kedvencem, a Sonera 20:40-nél kezdődik. Az valami varázslatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 2. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3. 5 -6 sör után a hangulatom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 3. 19 perccel korábban, JakeSully írta: 5 -6 sör után a hangulatom Nekem ilyen. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 4. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 4. Én ezt hallgattam rongyosra "annó" 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 6. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 10. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 11. John Williams zenéjét 1000 közül is felismerném. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 13. Szerintem nincs még egy olyan zeneszerző a filmtörténelemben, aki ennyi és ilyen magas minőségű, emlékezetes filmtémát tudott szerezni. Személy szerint csak Jerry Goldsmith-t és Ennio Morricone-t merném egy lapon említeni vele. 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 14. 2020. 08. 13. - 15:59, Dzséjt írta: Szerintem nincs még egy olyan zeneszerző a filmtörténelemben, aki ennyi és ilyen magas minőségű, emlékezetes filmtémát tudott szerezni. Személy szerint csak Jerry Goldsmith-t és Ennio Morricone-t merném egy lapon említeni vele. Még Hans Zimmert beraknám a listába. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 17. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.