Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 06. - 16:58, Donát írta:

Mi előfizettünk Netflixre, és nagy meglepetés volt, hogy végre itthon is elérhető a sorozat. :)

Ja, írta valamelyik netes oldal, hogy meglepetés szerűen felkerült ez is - viszont roppant nehéz a nyelvezete, mankó nélkül én nem tudok belevágni.

Hozzászólás ideje:

Pár napja ledaráltam az Expase-t (igazából nem darálni akartam, de a negyedik rész tájékán annyira bejött, hogy nem bírtam ki napi 1 résszel).

Viszont az lenne a kérdésem, hogy...

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

The Expanse (minimális könyvspoiler)

A sorozatból még nem derült ki, de ebben az univerzumban a magáncégek olyan nagy sz*rháziak, hogy még a Weyland-Yutani Társaság is undorodna a módszereiktől. :)

Hozzászólás ideje:

Szuper volt a trailer, alig várom az elemzést, és persze a sorozatot magát :) Először történik meg, hogy a képernyőn előbb látjuk a történetet, mint ahogy olvasható lesz. Izgalmas!

Hozzászólás ideje:
  2016. 03. 09. - 16:23, Rog írta:

gtIt8TU.jpg

Nagyon vagányul néz ki a Megtorló gyerek. Lefogadom hogy metál rajongó. :death::D

Jól látom, hogy Jon Bernthal az?

Erről jut eszembe: TWD.

Most 3 részt összevártam és de jó volt így. Darálni kell ezt!

Hozzászólás ideje:

Íme a Trónok harca új trailerének az elemzése. Bár nagyrészt kifogytunk a könyves alapanyagból még mindig van egy-két kisebb spoiler ráadásul én tudok néhány apróságot a forgatási jelentésekből is, szóval csak saját felelősségre:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A trailer badass jelenetéről nem beszéltél.

tumblr_o3s55j22Ya1v80cxuo3_500.gif

A könyvekben még nem járok itt. A Cersei szálon mi történ még a könyvben a séta után és mi várható?

Szerkesztve: - Fulcrum
Hozzászólás ideje:

Szuper jelenet, de önmagát magyarázza. Cersei Cerseiként viselkedik :D Az ő szála szinte pont ott ér véget a könyvekben mint ahol az ötös évad vége. Ami Királyvárban még történik

KÖNYVSPOILER

Nute, örülök, hogy tetszett :)

Hozzászólás ideje:

Bomarr, jó lett :cool:

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Wilde, az ötödik könyvben már volt egy fejezet, ahol Melisandre szemszögéből láthattuk a dolgokat, és ott be is vallja, hogy kb. a képességeinek a fele a szemfényvesztésen alapszik, bár lehet, hogy a sorozatra inkább meghagyják a miszticitását :D

Nute, szerintem azért a szálért nem kár. Már csak az hiányzik, hogy a Vas-szigeteken is induljon egy vallási fanatizmusos sztori

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.